Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzywdzona nbvbnbvn

Chamsto w tramwaju

Polecane posty

Gość ja ostatnio ustapilem miejsca
"ciezarnej" i dostalem taka zjebke, ze nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek to uczynie :) no bo ta kobitka miala bowiem pokazny brzuchol piwny i w ciazy nie byla :D

Gość bezstresowe wychowanie
Autorko jak już urodzisz to przypomnij sobie tą sytuację a także za każdym razem jak będziesz miała chęć wychowywać bezstresowo swoje dziecko to pamiętaj o tym zdaniu, które usłyszałaś - niestety to jest efekt bezstresowego wychowania i pozwalania dziecku na wszystko... A co do sytuacji - znamy ją tylko z Twojej perspektywy więc trudno o właściwą ocenę... Powodzenia

Gość cmokaj loda fiutasie
dfvdgfg123123 jebnij sie w swoj zasrany dekiel

nieraz mam wrażenie że ci rodzice tych dzieci są z jakiegoś marginesu społecznego i nie umieją ich wychować. Mój syn zawsze ustępuje miejsca w takich przypadkach. Co nie znaczy że jest aniołkiem bo wiem że przeklina itd ale klasy go nauczyłam

Gość skrzywdzona to ja powiem
kurrewna porownuje zaawansowana ciaze do okresu, zajebiscie. A takiej odzywki gowniarza nie usprawiedliwiaja zakwasy po wfie. Trwoga

Gość cmokaj loda fiutasie
dfvdgfg123123 ty skonczony skurwielu

Gość taa niedobra pupa
Nie rozumiem jednego: czemu ludzie sa tak głupi, że nie rozumieją, że nie jest to wina współpasażerów, tylko MPK, które nie zapewnia godziwych warunków... Każdy co płaci za bilet ma prawo siedzieć. Tramwaje sa zbyt zapełnione.... Ja ustępuje ale tylko naprawdę starszym osobom - bardzo starszym a nie po 50. I w 90 % nie mówią nawet nigdy dziękuję.

Niestety nie mam na razie samochodu,ale zamierzam go kupić,pracuję jeszcze i dlatego dojeżdżam komunikacją miejską.Po raz pierwszy spotkałam się z takim zachowaniem i jestem zdziwiona chamstem ,zwłaszcza z ust takiego smarka.

Gość taa niedobra pupa
.Po raz pierwszy spotkałam się z takim zachowaniem i jestem zdziwiona chamstem ,zwłaszcza z ust takiego smarka. nie wiem autorko, czemu jesteś zdziwiona. chyba nie przebywasz wśród ludzi? Przecież tak w głębi każdy jest chamem, egoistą, itp. Zgub portfel- myślisz że ktoś ci go odda? Ja nie wierzę w ludzi i ich nie lubię, i tez mam w dupie pomaganie i inne sranie.

Gość a ja nie mam zamiaru
ustępować jakieś ciężarnej szmacie tylko dlatego że zachciało jej się brzucha skoro chciała to niech terza stoi a ten chłopak dobrze się zachował juz go lubie.KAŻDA CIĘŻARANA TO WIELKAAAAA KROWA Z BRZUCEHM I SZEROKĄ CIPA

Gość kurrrewna
skrzywdzona to ja powiem - o co ci chodzi? Ja nie porównuję, tylko mówię, ze kazdy ma swoje problemy, a już zzwłaszcza jak mu cos dolega, to mysli o sobie. Czy autorka byłaby gotowa ustąpic komuś z nogą rowerwaną pociskiem? chyba nie. A trudno porównywac ciażę do nogi rozerwanej pociskiem. Ale ona by sobie myslała - ja mam swój problem, niech kto inny mu ustąpi. Więc uczeń, który NIGDY NIE BYL W CIĄŻY, nie romyla o tym czy brzuchowi coś sie stanie, jak automus wyhamuje, tylko mysli o tym, ze chciałby już dotrzec do domu, bo go nogi bolą po wfie. i tyle. Nie oceniam, nie kategoryzuję, nie pochwalam ani nie ganie. Dotarło? Chyba jesteś straszną awanturnicą, jak wszystko interpretujesz od razu na "źle"

Wiem że nikt nie ma obowiązku mi ustępować,można odmówić ale kulturalnie,niestety często muszę jeździć komunikacją miejską i wiem że,ludzie nie przejmują się innymi...

Gość bede technikieeeem
o ile zwykle ustepuje tobie bym raczej nie ustapila... wydajesz sie kolejna nawiedzona matka polka, ktora tylko mysli o wlasnej dupie. wyobraz sobie, ze mam problemy ze zdrowiem i ZAWSZE rano jest mi slabo, zle sie czuje. raz jest lepiej, raz gorzej. jezdze do szkoly, bo trzeba. i mimo ze jestem blada jak sciana, oczy napuchniete, widac, ze jestem slaba - NIKT mi nie ustepuje miejsca, bo po co ma sie obchodzic obca osoba. i ja to rozumiem, skoro nie jestem w stanie jezdzic i stac w tramwaju (bo chyba nie idziesz na tramwaj bedac pewnym 'swojego' miejsca siedzacego) to po prostu ZOSTAJE W DOMU albo prosze, zeby ktos mnie zawiozl. taki gowniarz ma prawo zle sie czuc po 8 godzinach w szkole (ja mam 40 h tygodniowo) - moze byc zmeczony po wfie, moze miec zly humor, moze mu byc slabo, bo zapomnial kanapek do szkoly. dziecko w wieku np. 11 lat tez sie moze wywrocic i zrobic sobie krzywde. nie rozumiem, dlaczego dziewczyny w ciazy (i to w 6 miesiacu, gdzie dopiero widac zaokraglony brzuszek!) sa takie hej do przodu... potrzebujesz zakupow - pros meza, po drobne mozesz wyjsc do osiedlowego. chcesz jechac do lekarza? ok, popros brata, siostre, wezwij taxowke - przeciez nie jezdzisz codziennie. a skoro pracujesz, a nie jestes w stanie postac 10 min w tramwaju - po prostu idz na urlop, albo pracuj w domu.

Gość taa niedobra pupa
No i też jesteś chamska, bo nazywasz go smarkiem. On ciebie lochą. Chyba jesteście tacy sami. Poza tym, nie powinnaś wymagać od kogoś, kogo nie znasz ustąpienia ci miejsca. To że był młody nie znaczy że zdrowy. Mógł mieć coś z biodrami, padaczkę, itp.

Gość biała magnolia
Autorko, też jestem zszokowana tym co napisałaś, jak widać złośliwych komentarzy i tu nie brakuje :O Mimo wszystko nie trać wiary w ludzi przez jednego dzieciaka, może takie odzywki słyszy na codzień w domu, co jest przykre, ale go nie usprawiedlia. Ja też częśto ustępowałam miejsca, choć boję się stać w zatłoczonych i dusznych miejsach, boję się, że zemdleję, czasem słabo się czuję. Zdrowia i zdrowej dzidzi 🌼

Nie chodzi mi to to że nie ustąpił mi miejsca tylko o to że tak się odezwał,tego nic nie tłumaczy i nie usprawiedliwia

Gość kurrewna nie chodzi
o moje awanturnictwo, tylko o brak dobrego wychowania mlodych ludzi. Nie o to ze gowniarz ma zakwasy ale o tekst ktory powiedzial do starszej od siebie kobiety. To brak szacuku do innych. jak znajdziesz meza z tej mańki to zrozumiesz w mig o co mi chodzi :P i nie raz zaplaczesz :P

Gość skarbek z gór
A komunikacją miejską, którego miasta jeździsz? Ja bym jeszcze dodała, masz przecież tyle miejsca na podłodze, więc co się rzucasz babsztylu w ciąży :) Brzuszek Ci przysłonił troszkę logiczny tok myślenia, teraz mamy takie czasy, a nie inne i każdy podąża za czubkiem własnego nosa, a nie jeszcze będzie zwracał uwagę na problemy innych. Nie masz miejsca, a chcesz usiąść, to masz problem albo stój.

Gość kurrrewna
skrzywdzona to ja powiem - a czy ja cos innego napisałam? w jednym z pierwszych komentarzy

Gość lochalochalocha
JA pierdloe LOCHA

Gość bede technikieeeem
prawde mowiac nie dziwie sie, ze tak sie odezwal, skoro 'podeszłam do jakiegoś smarka i mówię żeby ustąpił mi miejsca'. to, ze jest mlodszy nie oznacza, ze mozesz cos od niego zadac.

Gość bo teraz w miastach
jest większość przybyłych z wiosek ,niestety nie znają podstawowycch zasad dobrego wychowania ani nie mają czegoś takiego jak współczucie i zrozumienie innych,tak też wychowują swoje dzieci

Gość dfljafjlak
przecież każdy powinien na przystankach patrzeć sie w strone drzwi czy jakaś brzuchata nie wchodzi i czem predzej ustepować miejsce, bo przeciaż nikt nie ma własnych spraw

Gość a potem bedziesz wózkiem
najeżdżać ludzi, ostatnio stałam w autobusie niskopodłogowym byłam odwrócona do okna bo nie lubie patrzeć na mordy skrzywionych ludzi, nagle poczułam jak jedna locha najeżdża mnie wózkiem w którym siedział jej bachor! żadnego przepraszam nie usłyszałam, bo przecież miejsce jej sie należy!

Gość vbcvbvcc
cvbvcbcvbc

Gość Kotek 334
To jest tak; ten gowniarz jest efektem bezstresowego wychowania , a bezstresowe wychowanie popierają głownie baby , i te w ciąży tez . Tak ze sama sobie jesteś winna

Gość cdkvcpokv
"bo teraz w miastach jest większość przybyłych z wiosek ,niestety nie znają podstawowycch zasad dobrego wychowania ani nie mają czegoś takiego jak współczucie i zrozumienie innych,tak też wychowują swoje dzieci" ja od zawsze mieszkam w mieście nie przybyłam z wioski i przeważnie nie ustępuję miejsca dlatego że sama potrzebuję siedzieć mimo że jestem młoda

Gość nikt nie zareagowal bo
1. Po zachowaniu gnoja doszli do wniosku że lepiej sie nie wtracać jak mieć sprzedane dwa liście i skopane reklamówki z zakupami, niedajboże ktoś by mu podarł kurtę to pierwszy by był na policji i kto winny ? ten co chciał go uczyć kultury :D