Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

KREM NA NOC supermocny

Polecane posty

Wskrzeszam topik - kupiłam physiogel, taki specjaly do twarzy. I już po 5 dnich używania widzę ogroooomną różnicę! Przesuszenia zniknęły, skóra nie jest ściągnięta. Jedyny minus to zapach - ten krem niby go nie posiada, ale ja go jednak trochę czuję. Na szczęście przestaje pachnieć po kilkunastu sekundach Super :-) !

Jeśli ktoś nie ma kasy, a sucha skóra go ,,dobija", niech smaruje na noc olejkiem rycynowym. Dzięki niemu mam nareszcie cerę w jednym kawałku i pogoiły się wypryski(trądzik różowaty).Troszkę trzeba go powcierać, a efekty u mnie były co prawda, po paru tygodniach, ale u was pewnie o wiele prędzej. Już niczego innego nie używam, a smaruję nawet rano pod podkład(odrobinkę), chociaż tłusty.

No właśnie, tylko mi nie chodziło o kasę, tylko o cos bardzo mocnego i przede wszystkim ANTYALERGICZNEGO, bo jak pisałam wyżej, uczulają mnie nawet oliwki dla dzieci i krem nivea :-O Physiogel na razie się sprawdza, oczywiście jako krem na noc, na dzień jak dla mnie ze ciężki. Ale o taki właśnie krem mi chodziło :-)