Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anikas

Jeśli spalą koran, wywołają III wojnę światową, to już koniec

Polecane posty

Pisała o tym Oriana Fallaci i nikt jej nie słuchał, będzie bieda

Gość frant
a ja uważam ,ze wadze zamiast odwodzić tego pastora od tefgo powinny dać mu wsparcie i ochrone . jak tak dalej sie będziemy wycofywać i pozwalać na wszystko - obudzi nas juz niedlugo wezwanie na modlitwę z palacu kultury /

Gość frant
wladze :)

fakt, Fallaci bała się islamu jak ognia i wychodzi na to, że miała rację, że to zaraza XX wieku chociaż tu u mnie na wschodzie tego nie cuć ;)

I tak już po ptokach, muzułmanie są w każdym państwie europejskim, zrobią z nas miazgę, dla nich będziemy zawsze niewierni...mają przewagę liczebną na całym świecie i rozmnażają się w króliczym tempie, koniec

Gość Kafe Prześmiewca
Zieeeew Kolejny sensacyjny temat dla pospólstwa i zapełniania głupotami łamy dzienników. A ja mam nadzieję, że spali ten koran i go jakiś muslim dostrzeli. To się nazywa Lex Naturalis :classic_cool:

biali wyginą w europie rodzi się mało dzieci, ja mam jedno a muzułmanka 10, wszystko

Ta roznica jest miedzy chrzescijanami a muzulmanami. U nas wyzywaja Chrystusa i Maryje, rwa Biblie na kawalki, itd... Za to jezeli ktos sprobuje obrazic wyznawce Koranu to zaraz do paki i wielki wrzask o naruszanie godnosci ludzkiej i wiary innych osob... Mysle ze w swiecie ludzie zapomnieli co tak naprawde znaczy "wolnosci"i czym sie charakteryzuje

Gość frant
Kafe Prześmiewca---------------------jak ci sie nudzi - idz skarpety poceruj , bo i tak nic madrego do powiedzenia nie masz .

Gość frant
choć nie bardzo wierzę w tylko ideowe przesanki tego pastora - ale i tak go popieram . a ,że nie edzie mial latwo =- to pewne . francja chociaz sie ocknęla - moze wezmie sie i za muzumanów - tak jak wzilęa siez romów

Założyłam ten temat ponieważ jest na czasie i chciałam zobaczyć jaka jest opinia kafeterian odnośnie spalenia koranu i czy uważacie ten akt za próbę wywołania ogólnoświatowego konfliktu, który już i tak dawno wisi w powietrzu a ostatnimi czasy się zaognia.

Wiele razy palono biblię, ale chrześcijanie nie są tak agresywni, dla muzułmanów koran to świętość, cenią koran bardziej niż własne życie i istnieje obawa, że tym razem rozpocznie się konflikt jakiego świat nie widział właśnie na tle religijnym.

Gość frant
nie bedize zadnego konfliktu - jesli pańswa zachodnie stanowczo zademonstruja swoje zdanie na temat miejsca imigrantów w ich kraju . bo nie moze być tak ,ze przybysz ma wieksze prawa niz obywatel . a nasz poprawnośc polityczna prowadzi nas na manowce . nasza grzecznosć jest uznawana za sabość - ze slabym nikt sie nie liczy . Szczególnie tak wojownicza religia jak muzulmańska .

Gość Kafe Prześmiewca
Przepraszam o wielki Panie i wyznaczniku wszelkiej mądrości, że wraz z pospólstwem nie będę się onanizował na hasło spalenie koranu, obrona krzyża, in vitro, parady homosiów i inne bajery lansowane przez media, aby zapełniać bezwartościowymi bzdurami mózgu mas. Ja sobie podcieram tyłem koranem, raz mam seksualne fantazje o Tusku. Czekam teraz kurna CNN, TVN24, BBC i kube wojewódzkiego :classic_cool:

Gość z krainy bajkiii
spalili koran, jak to się stało?

Gość frant
to niech cenia ten koran u siebie - jakby wladze oodmawily jednemu i drugiemu prawa pobytu , jakby zaczey sie deportacje - od razu by sie uspokoili .

Ten pastor jest chory psychicznie, próby odciągnięcia go od aktu spalenia koranu niewiele dają, powiedział, że dopóki Bóg mu nie powie żeby księgi nie palić to on będzie chciał to zrobić i robi to w imieniu wszystkich chrześcijan.

Gość frant
a na jakiej podstawie twierdzisz ,ze jest chory pschicznie ? Martin Luther tez by - twoim zadniem chroy ?

Jak dla mnie wygląda to groźnie tak czy inaczej, próba wywalenia muzułmanów z krajów europejskich nic w tej chwili nie da, więc będą zamachy czy tego chcemy czy nie.

Przesadzacie. Na świecie żyje około miliarda muzułmanów, a więc tylko 1/7 spośród ogółu ludzkości. Podobnie Hinduistów jest około miliarda. Dominującą religią na świecie jest chrześcijaństwo, mające 2,1 miliarda wyznawców, które zdominowane jest przez Kościół Katolicki mający 1,1 miliarda wyznawców.

Gość frant
dlatego trzeba to robić powolo ale systematycznie i stanowczo

Jeśli ty mówisz do Boga jest ok, ale jeśli Bóg do ciebie przemawia to jest to już choroba psychiczna...

Tak tylko zauważcie, że chrześcijaństwo powoli dobiega końca, coś się dzieje w kościele niedobrego, a muzułmanie się jednoczą...

Myślcie co chcecie, gówna lepiej nie ruszać bo zacznie śmierdzieć.

Gość frant
master - zgadza sie - ale my tu nie robimy statystyki porównawczej - a tylko staramy sie uzmyslowic do czego porowadzi przyjmowanie do grona obywateli tak wojowniczych wyznawców . przyznasz ,ze żadko sie slyszy ,zeby chrześcijanin detonowal bombę np w autobusie ? a taki jesden " nawiedzony " muzlmanin moze zabić stki osób .

Kraje głęboko religijne to jedna wielka dzicz i zacofanie. Jak normalny, zdrowo i racjonalnie myślący człowiek może wierzyć w jakiegoś tam Boga? Litości :o Czytając to forum można się przekonać, że Boga nie ma, więc jak w niego wierzyć :classic_cool:

Gość frant
Jeśli ty mówisz do Boga jest ok, ale jeśli Bóg do ciebie przemawia to jest to już choroba psychiczna...--------------------wymyśl cos swojego , nie powtarzaj bezrozumnie . to twoim zdaniem np.Mojżesz , Papież - byli obąkani ?

Gość frant
no ,polarka - jak ty swoją wiarę w Boga uzależniasz od tego co pisża na kafie .... rispect

no nie słyszałam, że do papieża przemawiał Bóg, a reszta kto wie może była chora, tego nie udowodnisz....