Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vola

Przykry problem ...

Polecane posty

Mam bardzo krępujący problem i nie wiem jak mogę sobie z nim poradzić. A mianowicie: od jakiegoś czasu moje wypróżnianie to istna tragedia. Mam tydzień, że chodzę do toalety 2 razy dziennie, a potem przez bardzo długi czas nie chodzę w ogóle:( Nic nie pomaga: tabletki Xenna extra-nic. Śliwki suszone na czczo, uprzednio namoczone- zero efektu. Chcę tylko dodać, że jestem osobą bardzo aktywną fizycznie: biegam, pływam, dużo maszeruję w wolnych chwilach. Do tego mój jadłospis składa się przeważnie z warzyw surowych i z patelni, owoców, chudego mięsa, pieczywa pełnoziarnistego oraz dodatkowo zjadam z 2 łyżki otrąb żytnich dziennie. Pije masę wody, jem co 2, 3 h. Co jest w takim razie nie tak? :( Brzuch mi zaraz wybuchnie a ja nie wiem co robić, gdyż każda próba wypróżnienia kończy się niepowodzeniem:( Za każą radę będę bardzo wdzięczna,. Pozdrawiam

Bardzo proszę o jakąś poradę, mam się udać do lekarza czy wystarczy coś zmienić w moim życiu?

Gość pewnie dietami zyebałaś
sobie matabolizm

Gość dołącz oprócz
polecanych przez Klauna lewatyw z kawy soki owocowo-warzywne zwłaszcza nadczo, i, ponieważ prowadzisz zdrowy tryb życia, to po jakimś czasie wypróżnianie powinno się unormować. Zastosuj jeszcze trening autogenny.

Gość yntny4tmu46
"nadczo" ? kurwa tylko sie zajebacć...

Gość hty
nie sluchaj tych idiotow tylko idz do lekarza