Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyzanyka

mam kolezanke, ktora musi byc zawsze grzeczna

Polecane posty

Gość _Sara_
Pewnie lubi być SOBĄ;)

Gość kolyzanyka
no wlasnie ejst idealna - ona tak to pojmuje, a wszystkich uwazajacych inaczej, czyli cala reszte swiata ma za obrzydliwcow...

Gość _Sara_
Skąd wiesz że gardzi innymi?

Gość kolyzanyka
no to moze nie tyle gardzi innymi, co dziwi sie jak mozna zyc inaczej. jakby zatrzymala sie na etapie podrecznika do religii w zerowce i dziwi sie, ze nikt w to nie uwierzyl i sie tak grzecznie nie zachowuje...

Gość taa niedobra pupa
Może to kwestia wychowania? Ale pewnie kiedyś odreaguje... i będzie się działo ... :)

Gość kolyzanyka
kiedys? mamy po 28 lat.... juz pozno na zmiane charakteru ;P

Gość _Sara_
Sądze że to jej styl bycia. Łudzie są rózni:D ja np jestem czasami odbierana jako osoba stonowana, taktowna i takie tam pierdoły:D Może taka jestem ale znajomi wiedzą ze jestem szalona i mam 100 pomysłow na minute;):D

Gość kolyzanyka
ale... tak sie NIE DA! tak żyć

Gość _Sara_
Widzsz ja też jestem inaczej odbierana i może osoba taka jak Ty uważa że "ale... tak sie NIE DA! tak żyć " Prawda jest zupełnie inna tak jak ja żyje jest :classic_cool:

Gość kolyzanyka
znam ja ponad 10 lat... jestesmy bardzo bliskimi kolezankami widzimy sie codziennie w pracy chodzimy na wszystkie imprezy razem - wesela, sylwestry... kawki, herbatki... ona taka JEST

Gość milaminaina
tak ciche sa najgorsze bo znimi nigdy nic nie wiadomo :D moze kiedyś cie zadźga nożem bo od dawna ja wkurwiasz ale nie powiedziała ci tego bo bała sie ze cie obrazisz :D

Gość kolyzanyka
wiem, ze ja wkurwiam ;p ale ona nie reaguje!!!

Gość kolyzanyka
a moze robi to wlasnie, zeby mnie wkurwic, ze jak ja wkurwiam to jej to nie rusza? juz jestem na skraju, skoro pisze na kafe o tym :DD

Czemu twierdzicie że jak cicha to musi mieć nasrane w głowie. Może po bliższym poznaniu zamiast dźgać nożem będzie tylko narzekała ?

Gość milaminaina
wykańcza cie psychologicznie :D widzisz mówiłam ze takie sa najgorsze kiedyś przez nia palniesz sobie w łeb :d

Gość kolyzanyka
najdziwniejsze jest to, ze tak na prawdę to każdy chce być trochę niegrzeczny i zły. Klasowe łobuziaki są najbardziej lubiane, ludzie popisują się przed sobą swoimi głupimi wyczynami... itd a ona NIE

Też taką miałam w liceum:o Nuda jak flaki:o A najgorsze, że uważała, że jej zachowanie jest jedynym słusznym:o i e jej pełne zgorszenia i potępienia spojrzenie:o Ciężko chyba tak kontrolować się przez cały czas?

Gość kolyzanyka
o moja tak samo ma: " A najgorsze, że uważała, że jej zachowanie jest jedynym słusznym"

Gość Taka ja koleżanka
To nie jest kwestia samokontroli. To taki charakter. :D

Gość Taka ja koleżanka
To nie jest trudne. Zamiast niewierną osobę nazwać dziwnymi słowami, można przecież o niej powiedzieć zwyczajnie, że ma kłopoty z wiernością. :D:D:D Każdy używa słów, które lubi, siedzi tak jak woli itp. Łatwiej się żyje bez okazywania irytacji, bo wtedy nie ma szans na sprzeczki. Takie życie jest całkiem fajne. :D

Gość Taka ja koleżanka
Nie zadźga Cię nożem. Nie wiem, czy wiesz, ale najokrutniejszą zemstą jest...brak zemsty. :D