Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IknowYoureFuckingSomeoneElse

Goła ja

Polecane posty

Gość *ehh*
Chudy nie jestem, to fakt, za to wysoki, ale nie o mnie tu chodzi :)

Gość *ehh*
Trochę wczoraj, przed spaniem, ale szybko odwróciłem tyłem do mojej Myszki. Zazdrościsz cycków kobietom? Nie dziwię ci się wcale :)

Gość Ale o co wam chodzi?
Dziewczyna jest chuda ale proporcjonalna(i to decyduje bardziej).nie musi się każdemu podobać i to nie jest kwestia zazdrości.sa dziewczyny krąglejsze a wciąż smukłe

Gość za myslenie- dwoja
skad ta pewnosc ze to nie fota autorki topiku? Bo wyglada na profesjonalna? A te kobiety ktorym robia foty profesjonalni fotografowie to niby co, one nie uzywaja internetu? Na pewno i wsrod kafaterianek sa dziewczyny, ktore sie zajmuja modelingiem albo mialy choc raz sesje u profesjonalisty i dysponuja na wlasny uzytek takimi zdjaciami, i moga se je wklejac gdzie chca, na kafe tez. I nawet jesli sie komus uda znalezc ta sama modelke w necie, nawet na okladce magazynu, to skad pewnosc ze to nie wlasnie ona jest autorka topiku? Jedyny sposob zebysmy sie przekonali, to zdjecia autorki z kartka.

Gość *ehh*
a poza tym wszyscy zdrowi?

Gość za myslenie- dwoja
poza tym, to ta dziewczyna nie jest chuda, tylko ma smukle cialo. Wlasnie za takimi kobietami najczesciej odwracaja glowy na ulicach wasi panowie. W fajnym ubraniu i seksownych szpileczkach, na widok takiej kobiety slini sie kazdy facet. Niezaleznie od tego czy mowi ze jego idelana kobieta powinna miec wiecej ciala...

Gość *ehh*
Niektórzy się odwracają, inni nie. Ja wolę figury takie jak ma Belluci i do tej powyżej mnie nie przekonacie. "Zołza" - menopauza trudny okres? Coś o tym wiesz widać, to ciesz się że masz go już za sobą.

Gość za myslenie- dwoja
no ale Bellucci ma wlasnie bardzo podobna figure, tyle ze dziewczyna ze zdjecia jest drobna a Monica jest kobylasta, wieksza po prostu. Poza tym ma duze cycki. Podejrzewam zreszta, ze gdyby dziewczyna z fotki miala wielkie cyce, to nie byloby zadnego krytycznego komentarza.

Gość *ehh*
"Zołza" - ach ten fotoszop, no i po co? Swoją drogą, twoja naiwność zaczyna mnie przerażać!

Gość *ehh*
I właśnie o to chodzi: jakby miała piersi (nie jak u gimnazjalistki) i zaokrąglone biodra, to na 100% nie byłoby nikogo komu by się nie podobała!!!

Zołza szuka jeszcze bardziej wychudzonych fotoszopem zdjęć naszej Moni :) No nic, poczekamy...

Gość bellyjelly
chyba żartujecie, że dziewczyna ze zdjecia jest za chuda lub ma coś z ciałem nie tak... przecież jest idealne, tylko fakt do najinteligentniejszych nie należy, cóż błędy młodosci...

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Boszszsz... co to za praca o tej godzine? Czysty wyzysk! Ale taniej siły roboczej u nas nie brakuje.

zajedziesz się dziewczyno, nie masz chłopa że musisz tak harować?

Całe szczęście że tylko do lekkich się nadajesz, przynajmniej się nie obciążysz nadto umysłowo. Rób faktycznie lepiej tą karierę, chociaż tym chłopu zaimponujesz. Lecę na piwko, pozdro

Kojarzę 👄 Fajna baba z Ciebie była, śworna dziołcha! Nie żadna tam modelka z obrazka.