Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To choroba społeczeństwa

Czemu tyle kobiet za sobą ma wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gdzie szukać kobiet porządnych?

a jakbys byl wsrod bylych partnerow seksualnych swojej bylej kobiety i by Wam nie wyszlo tez bys tak pisal?

Ja nie miałem wiele kobiet, więc ma prawo mnie odrzucać od kobiet, które miały wielu partnerów

Gość wiele to znaczy ile
ja jestem zniesmaczona, bo 21 letnia siostra mojego męża ma za sobą seks już z conajmniej 8-9 facetami (ci, o których ja wiem) A starsza siostra 33 lata - ja wiem o ok. 35 facetach ...

więc ma prawo mnie odrzucać od kobiet, które miały wielu partnerów to nawet dobrze to bardzo dobrze że ktoś taki jak ty nie zawraca nam dupy

"ja jestem zniesmaczona, bo 21 letnia siostra mojego męża ma za sobą seks już z conajmniej 8-9 facetami (ci, o których ja wiem) A starsza siostra 33 lata - ja wiem o ok. 35 facetach ..." - i zapewne przy kazdej okazji starasz sie o tym przypomniec swojemu mezowi

Gość wiele to znaczy ile
nie czizas, nie chcę mu dokładać zmartwień i dobijać Jesli tak robisz wobec swojego partnera / ki to nie myśl, że każdy tak postępuje :)

na pewno byłby szczęśliwy gdyby wiedział, że obgadujesz jego siostry na kafe:)

Gość wiele to znaczy ile
teściowi powiedział mąż, bo miał nadzieję, że jakoś na nie wpłyną Nie wyszło I nie widze powodu dla żartów, dla rodziny najbliższej jest to dramat

"nie czizas, nie chcę mu dokładać zmartwień i dobijać Jesli tak robisz wobec swojego partnera / ki to nie myśl, że każdy tak postępuje" ;) tak moją pasja jest zagladanie ludziom do sypialni ilu mieli partnerow w swoim zyciu... prowadze notatki a potem rozsylam informacje rodzicom i znajomym

:D teściowi powiedział mąż o tym o czym nie wie bo mu nie powiedziałaś ?:D czy to podszyw?

Gość wiele to znaczy ile
ike, najlepiej schować problem pod dywan i udawać, ze wszystko ok i posiedzieć na kafe jak ty i stworzyć sobie życie równolegle (bo codzienne tak frustruje :P)

Ja nie miałem wiele kobiet, więc ma prawo mnie odrzucać od kobiet, które miały wielu partnerów" analogicznie do twojego wpisu skoro nie miałeś wielu kobiet nie masz także prawa oceniać kobiet które spały z wieloma partnerami w kategoriach porządności .... bo i skąd masz wiedzieć co to porządność w tej materii?

ike, najlepiej schować problem pod dywan i udawać, ze wszystko ok i posiedzieć na kafe jak ty i stworzyć sobie życie równolegle (bo codzienne tak frustruje ) przejrzałaś mnie :( :D

Gość bbgfffffhtu9pp
glupku to chlopy wymyslaja one wcale tylu nie maja jakis ty denny

Gość wiele to znaczy ile
mąż wie, od kogo nie wiem A po drugie: mądry czizasie _mądrzysz się jak 16-19 latek Nie wiem co robisz i mało mnie to interesuje Ale ja np. wolę wiedzieć takie rzeczy, choćby z tego powodu, że jak odwiedzamy dom rodzinny męża to korzystam z tych samych toalet co jego siostry takie małe przyziemne wytłumaczenie Ograniczony jesteś dość mocno i swoją wysiloną tolerancją śmieszysz

Gość wiele to znaczy ile
skoro mąż się z nimi nie wychowywał to raczej jest "nie patologiczny" Ale czizasie - gdzie twoja tolerancja???? jaka patologia Dziewczyny lubią się zabawić tak winieneś odpowiedzieć :D

mąż wie, od kogo nie wiem pewnie od teścia:)

A starsza siostra 33 lata - ja wiem o ok. 35 facetach ..." gdzie ona ich zapisuje? :D

skoro mąż się z nimi nie wychowywał to może to nie są jego siostry?:) ja pier.... czeski film:D

"mąż wie, od kogo nie wiem A po drugie: mądry czizasie _mądrzysz się jak 16-19 latek Nie wiem co robisz i mało mnie to interesuje Ale ja np. wolę wiedzieć takie rzeczy, choćby z tego powodu, że jak odwiedzamy dom rodzinny męża to korzystam z tych samych toalet co jego siostry takie małe przyziemne wytłumaczenie Ograniczony jesteś dość mocno i swoją wysiloną tolerancją śmieszysz" ;) kurcze to nie dosc ze dziewczyny erotomanki to jeszcze nie dbaja o higiene musisz powiedziec to komus z kim o tym nie porozmawiasz zeby wiedzial ze od ciebie niczego sie nie dowiedzial

gdzie ona ich zapisuje? w łazience na ścianie:P tej samej łazience, z której korzysta orange stąd wszyscy wiedzą :classic_cool:

A po co mi kobieta, która miała wielu partnerów? Znam takie i co najwyżej kawę mogę z nimi wypić

w sumie... to po co ci w ogóle kobieta kawy możesz napić się sam :)