Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem dlaczego tak myśli

Jak postępować by mó chłopak nie mówił że się nim bawię

Polecane posty

"no i dobrze, raz popłacze, a jak zobaczy, że to nie działa to będzie miał dwa wyjścia - wziąć się w garść albo dać dziewczynie wibrator, a ona dobierze mu się do rowa " - ;) widzieliscie film young people fucking?

Wystarczy zapłodnić, mój mail w opisie bardzo innowacyjny sposób:P

widzieliscie film young people fucking? a gdzie to puszczają? na red tube? skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

"jak ciekawy element- to sąsiad " :) moze gdyby sie zdecydowali na seks w miejscu publicznym to gosc by nabral pewnosci siebie? ewentualnie puscic filmik na obiedzie rodzinnym miedzy drugim daniem a deserem?

a ja się nie domyślam i proszę o streszczenie:P

a gdzie to puszczają? na red tube? - az tak nie jest widowiskowy ale jedna scena z penetracją miedzyposladkowa mi sie skojarzyla... ;) to film o zyciu seksualnym miedzy przyjaciolmi, bylymi, malzonkami i wspollokatorami - amerykanska produkcja ale nawet sie mozna zasmiac pare razy :)

Reklama dźwignią handlu czy handlu...........

"bardzo innowacyjny sposób " Reklama dźwignią handlu - raczej "niewidzialna ręka rynku" ;)

raczej "niewidzialna ręka rynku" chyba penis rynku

"chyba penis rynku" Ale nie "niewidzialny" a jaki?? zdecydowanie widoczny??

nie ma co snuć domysłów niech nam po prostu go pokaże:P

"a jaki?? zdecydowanie widoczny??" - Przy właściwej opiece bardzo widoczny :P "chyba ze ma magiczną pelerynke" - ale wtedy nie ma mowy o zapładnianiu... ;)

a to jak trzeba się opiekować to niech opiekuje się czizas:P (chcę to zobaczyć :classic_cool: )

"a to jak trzeba się opiekować to niech opiekuje się czizas (chcę to zobaczyć )" Ty już to widzisz oczami wyobraźni, więc nie musimy przenosić Twoich perwersyjnych zachcianek na realny grunt :P

Ty już to widzisz oczami wyobraźni, więc nie musimy przenosić Twoich perwersyjnych zachcianek na realny grunt chciałam tylko skonfrontować:P wyobrażenia z rzeczywistością ale skoro delikatnie sugerujesz, że bym się rozczarowała.......:P

"chciałam tylko skonfrontować wyobrażenia z rzeczywistością ale skoro delikatnie sugerujesz, że bym się rozczarowała......." Na pewno byś się rozczarowała, no mimo wszystko tego się nie nazbiera tyle, żeby wypełnić litrowy słoik :P

Gość całkowicie czarny kot
no i rozpierdolili dziewczynie temat . brawo.

Na pewno byś się rozczarowała, no mimo wszystko tego się nie nazbiera tyle, żeby wypełnić litrowy słoik nie jest źle przygotowałam naparstek

no i rozpie**olili dziewczynie temat . brawo. chciałaś jej coś doradzić ? czy tak przyszłaś poklaskać ?

Gość own...................
moze zorientuj sie, jakie on ma relacje z matka. Znalam taki przypadek-koles byl cwany, handlowal juz czym sie dalo w wieku 18lat, manipulacje ludzmi mial tez opanowana do perfekcji w mlodych latach. A takie teksty rzucal. Brzydki byl jak noc. Swojej lasce mowil, ze ona sie uwaza za lepsza (!). Po latach majac zone i dzieci tez probowal do niej zarywac (caly czas wmawiajac jej, ze ona sie uwaza za lepsza) i ze jest wyrachowana. Prawda byla taka, ze on sam mial klopot z emocjami, sam podejrzewal kogos o to, co jemu bylo bliskie (sadzil wg siebie).

"a to jak trzeba się opiekować to niech opiekuje się czizas (chcę to zobaczyć )" "Na pewno byś się rozczarowała, no mimo wszystko tego się nie nazbiera tyle, żeby wypełnić litrowy słoik" - mnie w to prosze nie wtapiac :D

Gość całkowicie czarny kot
teraz już tu nikt zaglądał nie będzie skoro sobie zrobiliście prywatny czacik jestes trollem ike - spamujesz ludziom topiki

jestes trollem ike - spamujesz ludziom topiki odkrycie roku

Jako nasadkę czy zbiornik, bo nie wiem? zamierzam w nim trzymać tą mikro ampułkę, żeby się nie zgubiła:P

"teraz już tu nikt zaglądał nie będzie skoro sobie zrobiliście prywatny czacik jestes trollem ike - spamujesz ludziom topiki" W kwestii technicznej to chwilowo Ty spamujesz. A jeśli nikt ma nie zaglądać to co tu robisz?