Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem dlaczego tak myśli

Jak postępować by mó chłopak nie mówił że się nim bawię

Polecane posty

Kocham go, jesteśmy razem prawie 2 lata, a on ciągle mów, że się nim bawię, że ciekawe jak długo będę nim zainteresowana (kiedy mi minie uczucie). Dziewczyny czego nie robić by tak nie myślał? Muszę coś robić nieświadomie że on tak myśli, zastanawiam się co? Doradźcie.

a tak powaznie to ciekawy zwiazek, gosc dwa lata nie wie ze w nim jest

Niestety tak. Mówi, że się bawię, że jestem wyrachowana itp. To po co byłabym z nim 2 lata?

Pewnie jest zakompleksiony i odczuwa silną potrzebę bycia w centrum uwagi oraz zapewnień o dozgonnej miłości. Taki trochę egoista, nie? Następnym razem jak zacznie tek przynudzać to powiedz mu "no to skoro już wiesz, że bawię się Tobą, to co zamierzasz z tym zrobić"? Wychowaj go na faceta, bo na razie to z niego jakas namiastka cipy :O

Wychowaj go na faceta czego jaś się nie nauczył.............

"czego jaś się nie nauczył............." Może to jego pierwsza laska i jeszcze nie jest za późno optymista

Może to jego pierwsza laska i jeszcze nie jest za późno " - to raczej typ ktory cale zycie bedzie marudzil ze za wczesnie go mama odstawila od cyca i teraz czuje sie gorszy a jak mu w pracy idzie? tez sie czuje niedoceniony?

a jak mu w pracy idzie? tez sie czuje niedoceniony? myślisz, że szefowi też smarka w mankiet??

No to nieźle. Kompleksy ma. To może powinnam mu prawić więcej komplementów? Czy to zły pomysł?

myślisz, że szefowi też smarka w mankiet??" - pewnie tak ;) i robiac kawe nawija do ekspresu ze wszyscy tu go w chuja robia i juz dawno powinien zostac kierownikiem

To może powinnam mu prawić więcej komplementów? Czy to zły pomysł?" - moze poskutkowac odwrotnie i sie z goscia jeszcze wieksza klucha zrobi mozesz sprobowac dawac mu delikatnie do zrozumienia ze sie liczysz z jego zdaniem, ze bez niego bys sobie nie poradzila ale jezeli sam w siebie nie uwierzy to nic nie zrobisz...

Ej, no nie róbcie z tej dziewczyny ślepaka... Przecież chyba spodobało jej się w nim coś innego niż cipowatość? rozmiar penisa?

"Kompleksy ma. To może powinnam mu prawić więcej komplementów? Czy to zły pomysł?" To bardzo zły pomysł. Potrząśnij nim, niech się ogarnie, chyba że chcesz być dla niego mamusią, a nie partnerką. On będzie wiecznie nieszczęśliwy i taki biedny, a Ty będziesz zapierniczać. Jeśli odpowiada Ci taka perspektywa - cackaj się z nim dalej. Zagraj na jego ambicji, powiedz, żeby pokazał, że jest facetem, a nie cipą. Będzie się bronił i grał na Twoich uczuciach. Ale jak zobaczy, że nie robi to na Tobie wrażenia to albo się weźmie w garść i będziesz miała pożytek z chłopaka, albo zobaczysz jaki to dzieciuch.

bosz MS przecież on jej się żywcem po takiej schizie zapłacze

rozmiar penisa?" ale taki penis bez inicjatywy to chyba troche malo... "bosz MS przecież on jej się żywcem po takiej schizie zapłacze" trzeba bedzie inwestowac w biustonosz do karmienia ;) ale powaznie musisz mu lekka traume zapodac jezeli nie chcesz to konca zycia udawac ze "ty jestes moim meskim wspanialym misiaczkiem" i odpierdalac za niego cala robote

"rozmiar penisa?" Myślisz, że c*pa wie jak korzystać z penisa? W sensie narzędzia pracy, nie masturbatora a to już jest pytanie do autorki ale skoro jesteśmy przy penisie:P równie dobrze moi drodzy autorka w ogóle wszystko pomieszała i słowa "ale ty się mną bawisz" usłyszała podczas pieszczot wspomnianego penisa i był to komplement:P

"bosz MS przecież on jej się żywcem po takiej schizie zapłacze" no i dobrze, raz popłacze, a jak zobaczy, że to nie działa to będzie miał dwa wyjścia - wziąć się w garść albo dać dziewczynie wibrator, a ona dobierze mu się do rowa :P

a ona dobierze mu się do rowa tfu jakie słownictwo! "do dupci" się pisze:P

przecież on jej się żywcem po takiej schizie zapłacze" trzeba bedzie inwestowac w biustonosz do karmienia ciekawe kto pobudzi laktacje.......

"ale powaznie musisz mu lekka traume zapodac jezeli nie chcesz to konca zycia udawac ze "ty jestes moim meskim wspanialym misiaczkiem" i odpie**alac za niego cala robote" No i pod tym moge się podpisać "obiema ręcami" :)

No i pod tym moge się podpisać "obiema ręcami" to ja oczywiście jestem przeciw bo nam zaraz topik umrze

ciekawe kto pobudzi laktacje......." - i tu sie moze pojawic ciekawy element - sąsiadka ;)

a ona dobierze mu się do rowa "tfu jakie słownictwo! "do dupci" się pisze" - zapisałem, nie będę już nawet reagował na słowo na "r" :P "ciekawe kto pobudzi laktacje......." Wystarczy zapłodnić, mój mail w opisie :classic_cool: ;)

i tu sie moze pojawic ciekawy element - sąsiadka jak ciekawy element- to sąsiad:P