Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obsesja zdrady.

Obsesja zdrady.

Polecane posty

Gość Obsesja zdrady.

Mam obsesję zdrady. Ciągle wydaje mi się, że maż mnie zdradzi. Nie umiem sobie poradzić z tymi myślami. Ciągle suszę mu głowę, robię jakieś chore awantury. Najlepsze jest to, że nie mam ŻADNYCH podstaw do podejrzewania go. Sama sobie tworzę filmy, a potem zatruwam życie nam obojgu. Kiedyś tak nie było, nie miałam w ogóle takich myśli, ale odkąd mąż znalazł pracę w dużej firmie, a ja siedzę w domu z dzieckiem to się zaczęło. Naczytam się różnych rzeczy, że w każdej firmie są romanse itp. i potem wyobraźnia zaczyna mi pracować...

wiesz też tak mam najgorsze jest to że mąż nie daje mi żadnych podstaw do tego czepiam się go o byłe partnerki itd nie radze sobie z tymi uczuciami sama zatruwam sobie zycie a mogłoby być tak pieknie

Gość Obsesja zdrady.
To mój nie miał nikogo wcześniej. Jakieś tylko tam koleżeństwa, ale nikogo na poważnie. Wiesz, najgorsze jest to, że takim zatruwaniem życia same rozwalamy swoje związki. Ja nie jestem brzydka, ani zaniedbana, wręcz przeciwnie, ale chyba to siedzenie w domu tak pada mi na mózg.