Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Mam zbyt duży apetyt!!! chce mi się żreć ciągle :/

Polecane posty

J.w. cały czas bym jadła, najchetnij słodkie rzeczy, maca albo inne rzeczy... cokolwiek byle by jesć... jak zmiejszyć apetyt??? bo w tym tempie zaraz przytyję ja cholera... od 2 tyg. przybyło mi 4 kg... mam 171 wzrostu i teraz 64 kg waże :( pomóżcie

nie tyle wagi, co apetytu, boże cały czas chce mi się jeść... a jak nie przestane jeśc, to i te ćwiczenia na nic się zdadzą :o

w sumie akrat jestem w trakcie... to moze przez to :) przy moim wzroście te 60 kg to było akurat w sam raz :D tylko jak mi zaczęło przybywać to już jest nie ciekawie ...

Gość zakręcony pokręcony
Chcecie w ryja? Wcale nie byłam głodna, a przez Was zachciało mi się cokolwiek pożreć i właśnie pójdę do lodówki.😭

Gość gość
mi pomógł Appetit Control może spróbuj.

Witam! Zdecydowanie tak. Appetite Control pomaga ograniczyć łaknienie, a jego aktywny składnik - glukomannan wypełnia żołądek i daje uczucie sytości. Dzięki temu nie odczuwamy głodu i w ramach diety niskokalorycznej tracimy na wadze. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość naterka92
A jeżeli mam nie całe 17 lat to mogę brać Appetite Control?

Droga naterka92 Appetite Control mogą stosować osoby, które ukończyły 18 lat. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim