Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in my opinnionnnnn

Czy według Was opłaca się za tą cenę?

Polecane posty

Gość in my opinnionnnnn

W pokoju przechodnim mam morski kolor ścian. Czy według Was będą pasowały takie zasłony na duże okno? i czy opłaca się za tą cenę? tzn są ładne czy wg Was jakiś szmelc? bo sama nie wiem.. poniżej link http://allegro.pl/show_item.php?item=1225868933

Gość in my opinnionnnnn
dzieki za odpowiedź:) tylko nikt nie licytauje, a wejść jest dużo i to mnie zastanawia, moze jest dużo obserwujących i na ostatnią chwilę chcą się rzucić :P:P hehe

Gość nono215
mi się też podobają,nie obraź się ale chyba je Tobie sprzątnę z pod nosa, bo mi by też w sumie pasowały - a za 30 zł około zasłony x 2 to nigdzie nie dostaniesz:P

Gość nono215
artefakcie - stopka Ci nie działa:)

Gość tojocia
spoko, dobierze jeszcze więcej dodatków w kolorze turkusowym :) możesz dokupić firanki spaghetti w kolorze morskim (takie jak masz ściany) i jakieś koszyki wiklonowe na parapet, muszle...

Gość in my opinnionnnnn
ooo świetny pomysł z tymi dodatkami dzieki:)

Gość 21flo
niebieskie ściany i zasłony - nie przedobrzysz? postawiłabym na kontrast raczej

Gość in my opinnionnnnn
tylko, że sciany mają kolor morski ale jaśniutki, a te zasłony wyglądają na ciemniejsze - tak mi się na oko zdaje.. a 30 zł to nie majątek więc jak nie będą pasowały to sprzedam co najyżej, chociaż teraz się zastanawiam jak mi 21flo napisałaś/eś, że moge przedobrzyć.. hmm

Gość pisze tu anonimowo
jak ci pasuja to bierz

Gość pisze tu anonimowo
jak masz np meble czy dywan innego koloru, to z zaslonami nie przedobrzysz. co innego, gdybys wszystko miala niebieskie i w odcieniach, od A do Z.

Gość in my opinnionnnnn
artefakcie - ja miałam w drugim pokoju zielone i średnio się sprawdziły, były jakieś takie wkurzające, dekoncentrujące o dziwo - a niby zielony uspakaja, a ostatnio gdzieś własnie czytałam, ze kolor morski powoduje, ze człowieka zmysły odbierają go jako relaksujący:) a jaki masz kolor ścian tam gdzie chcesz zielone zasłony?

Gość in my opinnionnnnn
hehe - no właśnie dywan też jest morski, ale z brązem wykończony i ciemne panele - hebanowe

Gość in my opinnionnnnn
niby tanie - ale pisze, ze nie chce bo się gryzą jej z kolorem ścian - więc co ma z nimi zrobić... a skoro dostała - to pewnie jakas ciotka czy ktoś za 5 zł na targu tego tez nie kupił- no i przekonuje mnie fakt, ze są z Anglii, - bo miała kiedyś zasłony z Anglii jeszcze jak z rodzicami mieszkałam - i już mają 5 lat i są w świetnym stanie - nadal wiszą:)

teraz mam taki nijaki żółty, ale będzie intensywny i słoneczny. i strasznie korca mnie te zielone, tylko takie jasne troche wściekłe;D bardzo lubie kolory,w drugim mieszkaniu mamy prawie odblaskowe zielone sciany w sypialni i pomarańczową łazienkę oraz przejście między sypialnia a lazienką

Gość in my opinnionnnnn
wow to fajne kolory ja bym postawiła do żółtego na niebieski - własnie coś z morskim może, albo jakiś fiolet ciemny:P chyba, ze wolisz te zielone - w sumie do zółtego tez fajnie")

Gość do bezowego albo
jakiegos jasnego pokoju by pasowały takie, ładne

Gość całkiem całkiem, zalicytuję
sobie chyba, ale poczekam jeszcze troche

Gość ja po prostu ja
ej nie obraź się, ale dodam sobie do obserwowanych tą aukcję :P:P:P:P:P:P:P sorry - ale takie zycie , jak sie chwalisz co chcesz kupic tak masz:P chyba ich sobie nie kupisz hehe pozdro!!!!!1 i strzałeczka!!

Gość Wkurzonapolonistka
TĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘEE cenę, a nie "tą"!!! analfabeto!!!!! Tę książkę, tę kobietę, tę debilkę itd

Gość ja po prostu ja
jebnieta polonistko, tą cenę , bo "ta" cena , tak własnie studia ukonczyłas!

Gość hahaduuuuupa
i ty jesteś polonistką? od kiedy cena rodzaju zenskiego ma przedrostek rodzaju meskiego? analfabetko

Gość sliwka 3313
polonistko nie pomyliłas sie ? a do autorki watku - zasłony moga byc

Gość Wkurzonapolonistka
do ja po prostu ja: chyba zartujesz? mowi się"tę książkę, cenę" Lecz sie. Jestem doktorantem na uniwerku, wiec nie poprawiaj mnie i wczytaj sie w zasadyjezyka polskiego. Nie chodzi o kwestie wymiany na "ta cena". PS jebnięta to jest Twoja matka. ścierwo:)

Gość sliwka 3313
polonistka nie używa slangu - ścierwo ścierwo to Ty, a wirualną tożsamosć, ktorej teraz uzywasz wsadz se w dupe .

Gość jak bys uniwerek
skonczyła, to bys na kafeteri nie siedziała, tylko na wykładach aktualnie :;P:P