Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

i w takim razie idę na redakcyjny prosić, żeby jednak cię zablokowali :P

15:44 [zgłoś do usunięcia] ike osram? powtórzę bo w tej wenie to oślepła

ide po nasz dziennik do pl sklepu moze cos napisza o inscenizacji ukrzyzowania hobbita milego dnia

wrózia a ile weźmiesz za wywróżenie mi kim jest czizas?

zs moglby sie obrazic;p Zs jest zajęty czekaniem na punka a trochę mu to zajmie bo punk owszem inteligencję ma po mnie ale tempo niekoniecznie.......

no, o hipokryzji tez czasem piszą skutecznie:) natomiast dla zs specjalne wydanie wkrotce, artykul przewodni pt "nadzieja wiecznie zywa" jedyne 0,99 gr bye

przestaniecie w końcu tak wylewnie się żegnać?

;p w sumie ike ma racje masz swoj urok cos jak smeagol...? o, tak, zdecydowanie smeagol:)

Gość ja dobrze cię rozumiem
autorko dobrze cię rozumiem.co prawda nie czytałam wszystkiego ale jedynie pierwszą stronę.mam to samo.staż małżeński 3 lata.kłótnie? oczywiście są.jak już się nadarzy kłótnia to wszystkie brudy sa wywlekane,no i to że moi rodzice nam pomagają a jego nic.nawet durnej złotówki nie dali nam , tylko dla drugiego synka. widzę że czasem męża to wkurza ich postępowanie ,ale też nic z tym nie robi.nie robi rodzicom żadnych uwag na ten temat.bo jak to on ujmuje "co mam żebrać u nich ?" mi już nie chodzi o kasę tylko że cokolwiek mają to dla drugiego syna się należy ...a moi rodzice są zawsze gorsi,tylko umie powiedzieć "dziękuję" -nie wiem czy szczerze .no sorry ale to każdego by wkurzało!!!

Gość ja dobrze cię rozumiem
suchaj ,ciekawe jak ty byś się czuł na miejscu moim ,czy autorki czy innej osoby? nie było by ci przykro że faworyzują twoim rodzice twoje rodzeństwo ? piszesz głupie komentarze bo nie znasz życia