Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvvbvfbvgf

Mogę dać półtorarocznemu dziecku gulasz?

Polecane posty

Gość kokojambo
Spróbować możesz;) Jak mu nic nie będzie to git;)

Gość ggdgd
moja corka ma 15 mcy i jada takie rzeczy tylko jak ma tam jakies dodatki typu pieczarku papryke czerwona to jej tego nei daje sam sosik i miesko

Gość fvvbvfbvgf
no ja robie z papryką i pomidorami ale to już duży chłop :)

Gość kokojambo
Byleby nie było grzybów ;) Bo po mięsie czy warzywach mu nic nie powinno być ;)

Gość pytająca mamusia
papryka i pomidor to przecież dla połtorarocznego dziecka wskazane składniki, mój ma 14 miesięcy a paprykę wcina w daniach, tylko na grzyby uważaj bo są za ciężkie jeszcze, a gulasz jak najbardziej daj, o ile nie jest ostry że robi dziurę w gębie :P

papryka to juz w sloiczkach jest chyba po 9 miesiacu ... Moj maly ma 13 miesiecy i normalnie je gulasz tylko bez grzybow ale z papryka jak jest to normalnie

Gość fvvbvfbvgf
z grzybami nie robię ;) wczoraj wcinał pieczarki starczy na dłuższy czas ;) a tak to co omijacie w jadłospisie dziecka w tym wieku?? czego nie dajecie w ogóle? kapuste kiszoną może.. a jak z innymi kapustami? i co z fasolą czerwona? grochem?

ja nie daję tylko grzybów, no i mleka ale tego dlatego ze nie lubi :P a tak to chyba większość rzeczy jada. kapustę, orzechy, miód, fasolę, groch wszystko. u mnie nie jada się golonek, tłustych bigosów, smażonych kiełbas i innych takich rzeczy to tego nie je, ale to co my jemy je wszystko i to już od długiego czasu. w sumie od czasu kiedy skończyły sie alergie, od 12 miesiąca pomalutku wprowadzałam takie rzeczy.