Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca rusałkaaa

Czy doznaliście kiedyś cudu?

Polecane posty

Gość pytająca rusałkaaa

Gość weraaaaaaaaaaa
Tak. Cudownie, ze dzisiaj jest piatek.

Gość Sratattata
Taaaa cudu gospodarczego

Gość Krezus Asparganin 78
codziennie gdy dochodzę :D

Gość brzydal .......
tak cudu przemiany wody w wino

tak sam doznałem bo dzieki temu sie nawruciłem i byłem swiadkiem jak dziecko w czestochowie odzyskało wzrok

Gość merkaba.
wczesniej byłem szatanistą jehowym, a to dziecko to był mój wujek jak odzyskał wzrok to sie rozwiutł z ciotkom

Gość merkaba ty byłeś satanistą
?????

Gość cudo cudeńko

Gość wierzaca, doswiadczajaca
fajny temat ale jak widac juz zrobil sie zniego plac zabaw... wracajc do sprawy mojej mamie w momencie diagnozy dali gora rok rak zlosliwy ostatnie stadium przerzuty na watrobie,pluca, guz wielkosci glowki dziecka. a przezyla 4 lata. lekarze jednomyslnie uznakja to za cud bo z medycznego punktu widzenia to bylo niemozliwe.

Gość merkaba ty byłeś satanistą
a jak sie nawróciłeś?

Gość pytająca rusałkaaa
Nawet nie chodzi mi tylko o kwestie wiary, tylko tak ogólnie, czy przydarzyło się Wam coś takiego co można prawie że uznać za cud, takie jest nieprawdopodobne? :) Wierząca- dziękuję za odpowiedź! :)

przez szkaplerz karmelitański podczas nakładania usłyszałem jak w głowie nakładam ci zbroje przeciw grzechowi i w tym momencie jak w filmie zobaczyłem swoje grzechy jakie popełniłem nawet które nie wiedziałem ze to grzech szkaplerz karmelitański nakłada kapłan wyznaczony do tego przez karmelitów http://www.szkaplerz.pl/szata/index.php

Gość bellyjelly
nie ma cudów, wiekszosc da sie wytłumaczyć, jak nie teraz to na pewno w przyszłosci, a reszta zostanie bez odpowiedzi

Gość ja też poczytam
tak :)

Za każdym razem, jak prowdzę samochód, nie moge uwierzyc, że zdałam prawko. To był dopiero cud :D A tak poważnie, to właśnie modlę się o cud... Jeśli się wydarzy, to dam Wam znać. Modlę się za pośrednictwem św. Rity, patronki od spraw niemożliwych i beznadziejnych.

świadectwa ludzi ktuzy sie nawrócili pewnie ze nie ma cudów bo to sprawka boga http://www.medjugorje.org.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=48&Itemid=69 świadectwo Paddy Kelly http://www.medjugorje.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=510:john-paul-mary-wiadectwo&catid=48:wiadectwa&Itemid=69 przebudzenie miast w tym mieście tez sie dokonał cud ale na wszystkich mieszkancach nawet alkoholu nie pija http://video.google.com/videoplay?docid=-5587189387018252260#

Gość pytająca rusałkaaa
proszę o więcej postów:) jestem ciekawa czy coś lub ktoś Was kiedyś poratował, spadł jak z nieba, odmienił życie. :)

Gość pytająca rusałkaaa
kotka, mam nadzieję, że wszystko potoczy się dobrze :) ja szczerze mówiąc mam wątpliwości co do istnienia Boga, nie chodzę do kościoła, ale doświadczyłam czegoś niezwykłego i ... zawahałam się czy nie ma na pewno jakiejś siły wyższej.

Gość aha i achh
Tak, doznalam oświecenia co do mojego męża. To był cud prawdziwy :D

Gość pytająca rusałkaaa
merkaba, ale mi nie chodzi o świadectwa katolickie, ale dziękuję

Gość darsja na marsja
tak, doznałam. i piszę to serio

Gość ja doznałem cudu....pstryk
Mam 20 lat i od 3 lat stałem się widomy. BYłem na pielgrzymce w częstochowie w roku 2007 z rodzicami. Modliłem się aby kiedyś było możliwe żebym miał dziewczynę. Nagle w pewnym momencie gdy klęczałem przed tym głównym obrazem to ujrzałem ten obraz. Odwróciłem się i znów nic nie widzę. Spojrzałem na obraz i znów go ujrzałem a po chwili otoczenie. Obejrzałem na tatę i powiedziałem tato , widze Cię. On spojrzał na mnie tak jakby Ducha zobaczył. Później na mamę i też to samo powiedziałem. Po chwili widziałem ludzi którzy też patrzyli na mnie jakby nie wierzyli w to co się dzieje. Do dziś jestem tym wzruszony i jeżdże do Częstochowy co tydzień się modlić ;)

moja siosta miala taki przypadek, jak chciala wrocic ze studiow pociagiem do domu, ale gdzies zgubila pieniadze (juz nie pamietam ile) i jak dzwonila do domu powiedziec o tym, to podszedl do niej facet, cos tam powiedzial (tez nie pamietam bo dawno to bylo, nie chce bajek pisac, ale chyba "ty jestes ania") i dal jej dokladnie tyle kasy i zniknal...

Gość cuda się zdarrrzzzają.
Ja kiedyś siedziałam sobie w pokoju i płakałam bo chwilę wcześniej dowiedziałam się że nie zdałam matury. No i w pewnym momencie w oknie ujrzałam taką kartkę że mam 83% z angielskiego który to jako jedyny przedmiot oblałam. W następnym roku zdaję maturę i patrzcie - 83% :D Ta kartka w oknie wyglądała tak przezroczyście i gdy tylko ją zobaczyłam i przeczytałam to po chwili znikneła ;)