Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle głodna

nieustanny głód

Polecane posty

Gość ciągle głodna

Witam. Mój problem polega na tym, że ostatnio.... ciągle jestem głodna :P wiem, wiem, nie mam Wam czym głowy zawracać i nie mam już większych problemów :D Ale naprawde to już sie robi nie tyle męczące, co zastanawiajace- powinnam iść z tym do lekarza, czy mogę be strachu okupować lodówkę? ;)

Gość ciągle głodna
*bez

Gość ciągle głodna
wcale nie podnoszę ;)

Gość sfsfsf
za malo jesz . Ludzie ktorzy waza mniej niz 50 kg tak maja

Gość ciągle głodna
No właśnie nie przed okresem, bo to trwa już z miesiąc.... Ważę ok 52, 1, 65 wzrostu, co do przytycia to nawet bym chciała, ale w moim przypadku nawet wzmożony apetyt nie działa...

Gość ciągle głodna
Chantalka- też mi na myśl jakieś robale przechodzą :o

To trzeba kupkę piekną zrobić i do analizy dać;) a może masz duzo stresu ostatnio i tak po prostu reagujesz na problemy?

Gość ciągle głodna
przychodzą heh... Leków nie biorę żadnych, stresów ostatnio troche mam, ale zawsze reagowałam odwrotnie-nie mogłam nic przełknąć...

Gość ciągle głodna
Zjem, a po chwili juz mi w brzuchu burczy, wymyślam co chwilę co innego, smaki różne mam, a ciąża raczej odpada :P Chyba zrobię badania... ale z drugiej strony jestem chyba niezdiagnozowaną hipochondryczką ;) i staram się z tym walczyć, dlatego wolałam zapytać czy znowu coś sobie ubzdurałam, czy może jest po co się grzebać w tym gównie :P

Gość krwinkaczerwonaa
nadczynnosc tarczycy?

Gość ciągle głodna
Tarczyca w normie, niedawno miałam badania hormonów

Kudzu Root Kudzu Vine Pueraria Lobata jest rośliną jadalną, występującą w Ameryce i Azji. Korzeń tej rośliny posiada dużą zawartość skrobi bogatej w związki zwane izoflawonoidami. Stosuje się go w diecie oraz przy wspomaganiu wielu terapii. Kudzu Root czyli Korzeń Kudzu reguluje proces trawienia, wykazuje właściwości odtruwające, redukuje spożycie alkoholu, nikotyny i innych używek. Wspomaga układ nerwowy, krążenia, wykazuje pozytywne działanie przy kuracji antyalergicznej. Pomocny w zmniejszaniu nadmiernego apetytu. Ma zastosowane przy wspomaganiu terapii w okresie menopauzy. http://www.kudzu.pl/