Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanned

Współlokatorzy sataniści!

Polecane posty

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
Hehe Jezus akurat nie miał długich włosów, był innej rasy, miał inną cerę niż Axel a już na pewno nie był blondynem (czy to ciemnym, czy jasnym). ;)

Gość szuma
symbole to tylko symbole, jesli nie sadzisz ze cos sie pod nimi kryje niczego sobie nie wmawiasz to nic sie pod nimi nie kryje.

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
To nie są złe symbole. A czy ty czasami nie modlisz się w domu, nie masz porozwieszanych obrazów matki boskiej, Jezusa itd u siebie w pokoju? Bo mi się wydaje, że sama prowokujesz ich do takich czy nie innych zachowań i sobie z ciebie łacha drą po prostu. ;)

Gość pufpaffi
Świetny temet ! Kontynuuj autorko! Czy twoi szatańscy współlokatorzy morduja kurczaki i jedzą je na surowo ? Albo czy myją się iście diabelskim czarnym mydłem ?

Autorko zajmij się czymś innym bo masz głupie problemy które normalnych ludzi gówno obchodzą. Rodzice nawalili ci bajek do lba i tak je nosisz. Jest 66 głównych wyznań na świecie i każde uważa, że ma rację. Idź zamieszkaj sobie w zakonie skoro tak bardzo cię wszystko denerwuje.

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
To Ozi tylko robił. ;)

Gość szuma
Darker dobrze prawi:)

Gość joanned
W moim domu zawsze były święte obrazy i krzyż, dla mnie to normalne, tak zostałam wychowana i to dla mnie ważne. Katolicy nic złego nie robią nikomu, ja nie wyzywam moich współlokatorów! Wiem, że słuchają złej muzyki i strasznie się jarają tymi muzykami w mrocznym makijażu i z kolcami, którzy namawiają do złych rzeczy, palenia kościołów i bluźnierstwa, obraża to mnie i moją wiarę.

Gość Ale co Ci mamy doradzić.
Spieprzaj stamtąd i tyle.Nie ma innej rady.

Gość a w jakim mieście mieszkasz ?

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
Teraz to już głupoty piszesz. Nie ma czegoś takiego jak "zła muzyka". I na pewno nie śpiewają o paleniu kościołów. Kto ci takich głupot nagadał?

Obrażaja twoja wiarę? Bo ja ostatnio podarłem biblię, powiesiłem krzyż do góry nogami i dorysowałem cipę pod okiem Papie JPII a B16 przerobiłem na B52. Co mi zrobisz? Miałas rodziców co wierzyli w bajki i naiwna córeczka to po nich przejeła bo myslenie ponoć boli i nie jest trendy.

Gość szuma
"Katolicy nic złego nie robią nikomu" Jesteś tego taka pewna? Może poczytaj jak wyżynali innowierców, a polecam szczególnie zapoznać się z postacia Torquemady, fascynujace życie miał i tak uroczo powiazane z kościołem. Poza tym każda wiara chce dobrze, tylko zadnej to nie wychodzi jak dotad, więc nie uogólniaj.

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
Ile na stosie ludzi spalili w imię wiary...

Gość joanned
Mieszkam w Poznaniu. Chodzi o to, że nie mam gdzie się przeprowadzić, tu jest bardzo tanio. I chcę, żebyście mi doradzili, czy w tej sprawie może interweniować np. policja? Jest zła muzyka! Czytałam trochę w internecie o tych zespołach, oni śpiewają o okropieństwach, nakłania młodych ludzi do zabijania, ma okropny przekaz. Pamiętacie ten zespół co grał w Polsce i na scenie zrobili czarną mszę z głowami zwierząt i krwią, współlokatorzy ich słuchają i starają się naśladować ich światopogląd. TO NIE JEST NORMALNE!

Tak, policja zainterweniuje. Powiedzą abyś spierdalała i nie zawracała im dupy. "Czytałam trochę w internecie o tych zespołach, oni śpiewają o okropieństwach, nakłania młodych ludzi do zabijania, ma okropny przekaz" Hannah Montana? "Pamiętacie ten zespół co grał w Polsce i na scenie zrobili czarną mszę z głowami zwierząt i krwią, współlokatorzy ich słuchają i starają się naśladować ich światopogląd. TO NIE JEST NORMALNE!" A chuj ci w dupę. Nie będziesz nam mówiła co jest normalne.

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
Wyprowadż się na inną stancję. Nie masz chyba innego wyjścia skoro to ci tak przeszkadza.

Gość szuma
dzwoń dzwoń na policję będzie ubaw. Zastanawia mnie co tkwi na dnie "duszy" ludzi którzy tak żarliwie się modlą, połowę tego co można sobie wyobrazić a odbiega od uznawanych wdłg. nich norm uważają za zle. Zła muzyka, zły temat, złe zachowanie, złe mysli, zła wiara. Jak wiele lęku trzeba mieć w sobie przed światem, i swoją osobą... Btw. podstawa każdego lęku jest brak wiedzy.

Gość joanned
Do Darker: Nie wiem, skąd w Tobie tyle nienawiści! Nie powiesz mi chyba, że to jest normalne? To obrzydliwe, nie dość, że maltretowanie zwierząt, to ludzie UKRZYŻOWANI na scenie! Pozwoliłbyś swoim dzieciom chodzić na takie pseudokoncerty albo robić takie rzeczy? NA pewno nie byłbyś zadowolony i też byś leciał do księdza poradzić się, a teraz tak się ze mnie nabijasz.

Czemu miałbym pytać o radę pedofila? To, że ty tak robisz nie znaczy, że ja uznaję ich za autorytet.

Gość szuma
Laski na tej scenie z własnej woli dały się przywiązac do krzyży, części zwierzat pochodziły z rzeźni. Afera się zrobiła nie z powodu "czarnej mszy"( co było tylko oprawa sceniczna swoją drogą), tylko zdaje się że byla zła wentylacja i jedna z panienek z krzyża zemdlała.

Ja myśle sam za siebie. Nie muszę chodzic po obcych ludziach i pytać ich co sadzą o tym co robię. Czy mam ich pozwolenie. W dupie mam zdanie innych bo nie znają mnie tak dobrze jak ja sam.

Gość kilimatykanka
" Założę się o moje komiksy, że zgwałcą ja krucyfiksem." musisz być nieźle powalony ahahaha

Gość joanned
To jest tak, że to są ludzie doświadczeni i mądrzy w wierze, niejedno widzieli i mogą mi pomóc. Będę się modlić za Ciebie, żebyś dostąpił światłości Pana i odstąpił z drogi zła.

Gość wyprowadź się i tyle
jeżeli źle się czujesz w tym mieszkaniu to powinnaś się wyprowadzić bo tak nie da się mieszkać, poza tym chyba mieszkasz na równych prawach więc dlaczego masz im ustępować, oni mogą robić co chcą a ty już nie?

Gość fdgfdgdgfdgdfgdf
ja pierdolę, czy ty autorko nie uczęszczałaś do oazy? ;)

Gość kilimatykanka
"Będę się modlić za Ciebie, żebyś dostąpił światłości Pana i odstąpił z drogi zła." słuchaj jej dobrze ci prawi :D