Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanned

Współlokatorzy sataniści!

Polecane posty

"Będę się modlić za Ciebie, żebyś dostąpił światłości Pana i odstąpił z drogi zła." A ja będę trzymał kciuki aby twoi znajomi sataniści uczynili cię głównym punktem ich czarnej mszy. Pamiętaj o wazelinie.

Gość joanned
"poza tym chyba mieszkasz na równych prawach więc dlaczego masz im ustępować, oni mogą robić co chcą a ty już nie? " No właśnie nie bardzo, bo to mieszkanie jest własnością rodziców jednego z nich a reszta tam tylko wynajmuje. Jest przecież paragraf o urażaniu uczuć religijnych, czy nie może to być ewentualnie ścigane przez prawo?

Gość Ale co Ci mamy doradzić.
Ja bym sie bała że dopiero wtedy jak naslę policję to stanie mi sie coś złego. Myślisz że się policji przestraszą?

Dziwna jestes, mieszkanie jednego z nich, a Ty chcesz policję na nich nasyłać?

Wykazujesz się skrajnym idiotyzmem. To że mieszkanie jest tanie nie jest żadnym argumenetm.

Zostaw tych ludzi głupia cipo. Wypad do ksiedza na plebanie jak tak ci przeszkadzają. W dupsko możesz sobie wsadzić swoje uczucia religijne. I co mi zrobisz?

Gość kilimatykanka
"Jest przecież paragraf o urażaniu uczuć religijnych, czy nie może to być ewentualnie ścigane przez prawo?" no właśnie wynajmujesz ,a mieszkanie jest własnością jednego z nich nie pomyślałaś ,ze to moze ty wieszając maryje w korytarzu obrażasz ich uczucia religijne ?A tak w ogóle to wesoło tam macie ty dewota ani sataniści ahahha :D

Gość joanned
Darker, Ty naprawdę myślisz, że jesteś takim kozakiem? Czujesz się fajny, bo obrazisz czyjąś wiarę? Będę musiała się stamtąd wyprowadzić, ciągle boję się, że spotka mnie jakaś krzywda z ich strony. Czy są tutaj osoby wierzące, czy tylko ateiści?

Gość Ale co Ci mamy doradzić
Jestem osobą wierzącą. I jako taka mówie Ci żebyś się stamtąd wyprowadziła. I bedzie skrajnym idiotyzmem jak tego nie zrobisz.

Gość szuma
Agnostycy też, nie tylko ateiści się włuczą po tym świecie

Gość wyprowadź się i tyle
ale chyba nie mieszkasz za darmo więc masz jakieś prawa, powinni uszanować to że nie mieszkają sami i nie chodzi tu o religię, to że ich mieszkanie to nie ma nic do rzeczy bo mieszkacie wspólnie, widocznie nikt z nimi nie chce mieszkać i dlatego tak tanio wynajmują

Gość kilimatykanka
matko w ogóle co to za problem z dupy, przywiązali cie tam do kaloryfera ,ze nei możesz stamtąd odejść (albo co gorsza rzucili klątwę ahaha) nie pasuje ci towarzystwo to mówisz do widzenia i opuszczasz imprezę.

Gość joanned
MsWhite: Mnie bezpośrednio też, są dla mnie wulgarni, mówią, że jestem popierdolona. Ja nic złego im nie robię! Byłam zdziwiona, że nie życzą sobie wizerunku Matki Boskiej na ścianie, dla mnie to zupełnie normalne i tak jest w każdym domu! Nie pozwolili mi nawet przyjąć księdza po kolędzie, kiedy chciał przyjść to obrzucili go przezwiskami!

Gość kilimatykanka
" MsWhite: Mnie bezpośrednio też, są dla mnie wulgarni, mówią, że jestem popie**olona. Ja nic złego im nie robię! Byłam zdziwiona, że nie życzą sobie wizerunku Matki Boskiej na ścianie, dla mnie to zupełnie normalne i tak jest w każdym domu! Nie pozwolili mi nawet przyjąć księdza po kolędzie, kiedy chciał przyjść to obrzucili go przezwiskami!" to musi byc prowokacja bo to az nie możliwe ,ze nie ma cie pod krzyżem.

Gdyby to było moje mieszkanie to ja sprawdziłbym czy ten obraz wytrzymał by konfrontaję z twoją głową.

Gość czy ty jesteś niedorozwinięta
spakuj walizke i wypad, jaki masz problem? albo sie pogódź z tym że cie obrażają, im więcej czytam tego co piszesz to nie dziwie im sie, wiara tu nie ma nic do rzeczy ja jestem wierząca ale takie osoby jak ty mnie irytują, jak można dawać sobą pomiatać, płacić za wynajem i jeszcze siedzieć jak mysz pod miotłą, zamieszkaj na dworcu tam wcale nie bedziesz musiała płacić

Gość joanned
Darker: i może mi jeszcze powiesz, że też jesteś satanistą?! Gdyby na świecie byli tylko tacy ludzie jak Ty, to wszyscy by się pozabijali nawzajem! Dlaczego satanistów tak jara zniszczenie? Oni są w wieku od 21 do 25 lat.

Gość kilimatykanka
no na dworcu ! i pamiętaj bóg cie kocha i zawsze ci pomoże !

Gość kilimatykanka
bo chrześcijanie to nikogo nie zabili sama aniołki. wyprawy krzyżowe to wymysł satanistów.

Ja jestem człowiek wyjątkowo spokojny ale mam uczulenie na ludzką głupotę. Głupi rodzice wychowali głupia córkę.

Gość joanned
kilimatykanka: czasy są już inne, nie widzisz, ile dobrego dla ludzi robi Kościół? Ilu ludziom pomaga materialnie? Przeprowadzka w moim przypadku to trudna sprawa, nie mam możliwości zapłacenia za kaucję itd!

Gość Mroczna Halyna
A ja uwazam,ze przegielas. On mial ten krzyz u siebie w pokoju a nie powiesil Ci go w lazience,czy przedpokoju, za to Ty chcialas powiesic Matke Boska w przedpokoju. Szlag mnie trafia jak ktos wiesza symbole religijne w miejscach publicznych. Jak wieszaja krzyze to niech obok bedzie miejsce na inne symbole innych wyznan.

"nie widzisz, ile dobrego dla ludzi robi Kościół?" Promuje pedofilię.

Gość kilimatykanka
kilimatykanka: czasy są już inne, nie widzisz, ile dobrego dla ludzi robi Kościół? Ilu ludziom pomaga materialnie? Przeprowadzka w moim przypadku to trudna sprawa, nie mam możliwości zapłacenia za kaucję itd! az nie mogę sie powstrzymać KURWA ZE CO ?! przykład z mojego miasta: http://www.mmpoznan.pl/12253/2010/7/13/miliony-odszkodowania-dla-kurii-za-viii-lo?category=news gdyby kosciół był tak kurwa jego mac dobroduszny jak piszesz to by podarował te odszkodowanie a teraz od PUBLICZNEJ szkoły będzie ciągnął kasę. Juz nie wspomnę o PEDOFILII , która jest ogromym problemem w kościele i mało kto wie ze Jan Paweł 2 te afery zamiatał pod dywanik. mogła bym tak wymieniać i wymieniać zle za bardzo sie denerwuje.

Gość CIEPLA KLUCHA JESTES I TYLE
szukaj mieszkania, rozumiesz, co ty chcesz z nimi wojne prowadzic! policja straszyc nie no prosze cie, wez sie w garsc i szukaj pokoju jakiegos, i nie rob z siebie ofiary, ze Jezus da ci sile troche realizmu, bierz wiare w garsc i wyprowadz sie

Gość dlaczego mieszacie w to Boga
czy wam tak trudno pojąć że to nie jest kwestia wiary, oni są z innej bajki niż ty, nigdy sie nie dogadacie. Moja rada: albo sie wyprowadź albo zamknij sie i nie zawracaj doopy !!!

Gość kilimatykanka
i polać Darkerowi niech cie tym krucyfiksem zgwałcą analnie i oralnie.

Gość kilimatykanka
"Ilu ludziom pomaga materialnie" to idz idz może ci pomogą im kasy nie brakuje.

w swoim pokoju możesz nawet mieć ołtarz, ale we wspólnym nie możesz wieszać krzyży ani obrazów. po co w ogóle wchodzisz z nimi w pyskówkę? zajmij się sobą, swoim życiem.