Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karajana

Polecam wizażystkę-Górny Śląsk

Polecane posty

Gość karajana

Witam, Dwa tygodnie temu byłam Panną Młodą :-) Bardzo dużo czasu poświęciłam na znalezienie dobrej wizażystki. Te, które odwiedzałam robiły mi jakąś masakrę na twarzy. Po czterech nieudanych makijażach próbnych trafiłam na wizażystkę ze Świętochłowic. Dojeżdża do klienta. Pracuje na kosmetykach KRYOLAN- to podobno marka dla wizażystów i charakteryzatorów. Makijaż specjalnie utrwala i dzięki temu jest on praktycznie nie do zdarcia. Kobieta jest świetna, nie tylko maluje, ale przede wszystkim potrafi dobrać odpowiednio styl makijażu do urody i typu kolorystycznego. Kobitka robi też hennę i dopasowanie kształtu brwi. Żeby nie było, że kogoś reklamuję na forum-mogę podesłać kontakt na maila. Aha, płaciłam 80,0 zł za próbny i 120,0 zł za właściwy ślubny. Moje zdjęcia ślubne mówią same za siebie- opłaca się zrobić makijaż u kogoś dobrego w swoim fachu.

Gość gosia pe.
To ja poproszę namiary: malgorzata.per@op.pl

Gość teneryfaaa1
to pokaż jakieś swoje zdjęcie z tym makijażem

Gość karajana
Nie, na pewno nie będę umieszczać swoich zdjęć w sieci. Chciałam się podzielić wrażeniami. Tylko tyle :)

Gość realista-----
raczej chciałaś polecić swoje usługi :) żenada!!

Gość udaj sie po porade
reklama czy tez i nie ale znalezsc dobra wizazystke to cud a sprobowac mozna prawda ? raz bylam dalam sie niby to wizazystce umalowac :O tragedia

Gość karajana
Do sdASa: Kieruję sprawę do moderatorów- niezbyt dobrze znasz polskie prawo, skoro w taki sposób obrażasz mnie w sieci. Wszystkim tym, którzy szukają dobrej wizażystki- życzę powodzenia i pięknych wspomnień ze ślubu :) Ja niestety wizażystką nie jestem, ale dosyć tłumaczeń bo to i tak nie przekona osób plujących jadem. Wszystkiego dobrego!

Gość Stynia
:) :) :) Skąd się biorą takie genetyczne pomyłki jak powyżej? Karajana-szkoda nerwów, a ta osoba musi zmienić leki :)