Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguusiaaa

nieprzespane noce...

Polecane posty

Gość aguusiaaa

Mam pytanie: jak czesto wstajecie w nocy do noworodkow (albo jak czesto wstawałyscie gdy wasz maluszek nie mial nawet miesiąca??? co ile godzin? i jak wstało dziecko to co robilyscie? zmiana pampersa, karmienie i znow usypianie? jak usypialyscie?

Gość szykuj się na wydatki
Ponizej jest już taki temat..noworodki budzą się często do jedzenia w nocy ale to mija ok 2 miesiąca,najgorsze pierwsze 6 tygodni,dasz radę

mój do 3 misiąca wstawał 2 razy a czasami tylko raz zmienianie pampersa,karmienie i dziwecko zasypiało. Moje przy cycusi jedno i drugie Za to teraz ma mój młodszy ponad rok a zachowuje się gorzej niż noworodek. Uśnie po 20 a za 20/30 minut pobudka,uśnie i za pół albo godzinę znowu i tak do 22 ze trzy razy wstanie. W nocy to samo

Gość zakłooopotana
i jak dajecie sobie z tym rade> chodzicien niewyspane??? jak dluugo to trwaa>?> czy od 3go miesiaca bedzie lepiej?

przyzwyczaisz sie :):):) mój synek przez właśnie pierwsze 6 tygodni to budził sie co 2 h, przywykłam szybko a jak w końcu przespał noc i ja też to rano jak sie obudziłam sprawdzała czy oddycha bo aż dziwne to było:P:P

Gość mamusinkaa
hej!! ja jestem w takiej wlasnie sytuacji!!! niuniek ma 2 tygodnie i w dzien spi jak zabity, budzi sie co 4 godziny, a w nocy niemalze co 15-20 minut!!! i staly schemat: zmiana pieluchy, karmienie i zasypia, na chwile... dziewczyny pocieszcie!!! a i czy wasze noworodki zasypiaja wam tylko przy karmieniu czy tez nalezy sie tego wystrzegac wlasnie?? bo mi tylko przy cycu usypia

Gość pani doktorowa
to znaczy ze zmieniasz mu pieluche co 15-20 minut...? ja moim dzieciom zmieniam w nocy pieluszkę raz, max dwa razy, częsciej absolutnie nie trzeba, może tym też dziecinę rozbudzasz..

Gość bershkaa
moj maly tez wstawal co jakies 3h po ok miesiacu w nocy mielismy dluzsza przerwe miedzy karmieniami wiec troche dosypialam musialam zrobic mleko, podgrzac wyjac, nakarmic,przewinac i sam zasypial...

Gość mamusinkaa
malo precyzyjnie sie wyrazilam.. otoz tak, budzi sie czesto, i za kazdym razem jest cyc! ale pieluszka niekoniecznie, jak jest mokra i z kupka, no to oczywiscie zmieniam; jak tam u was z tym zasypianiem przy cycu?? chodzi mi tylko o noworodki; a i kladziecie na ramieniu malenstwo by mu sie odbilo?? bo ja nie mam serca go budzic, poza tym cala robota z usypianiem poszla by na marne