Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zaproponował mi romans

co o tym myśleć?

Polecane posty

witam kilka dni temu pewien facet (starszy ode mnie o 5 lat) zaproponował mi romans... on niby ma dziewczynę z którą od miesiąca nie utrzymuje kontaktu a gdy o nią pytam to się uśmiecha i mówi, że liczę się dla niego ja a nie ona. nie wiem czy się zgodzic na to czy nie, zawsze chciałam spróbować, przeżyć miłosną przygodę, lecz boję się że się w nim zakocham ;/

podszywaczom i desperatom dziękuje, liczę na konkretne odpowiedzi

Ja bym się nie zdecydowała... Bałabym się, że będę dla niego jedynie alternatywą. Zdecydowałabym się jedynie wtedy, kiedy zaproponowałby mi związek... taki prawdziwy związek. Romans to poniżej moich oczekiwań.

Tylko, że on jest taki szarmancki, czuły, mówi mi miłe słówka, pisze po 20 czułych smsów dziennie. Znamy się dopiero kilka dni, ale jakoś od razu między nami zaiskrzyło, wpadłam na niego na schodach w galerii na mokotowie, przeprosiłam a on,że wybaczy jeśli dam się wyciągnąć na kawę, a że mi się spodobał to się zgodziłam. Na związek jeszcze chyba za wcześnie, oboje jesteśmy dorośli, facet jest jak z bajki, wiem że chciałabym spróbować, tylko co tu zrobić by się nie zakochać...

up

Gość jdioijiewo
jaki szarmancki i super facet?:O przecież pokazal się teraz od najgorszej strony. A jak bedzie innej proponowal romans będac z Tobą w związku?