Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persona non grata wśród

wolałabym...

Polecane posty

mieć wielkie cycki, a nie mieć świadomości, wiedzy, talentu, atrakcyjnego wyglądu, osobowości ,zrozumienia, empatii, podziwu, zachwytu nad cudami tego świata i przegranego życia... to jest chyba najwieksze dno z tych, które tu można spotkać... nie potrafię jednego, umrzec spokojnie, zrezygnować z ludzi

Gość ze wzgledu na pore
Cie nie rozumiem :o

nie szkodzi, nie zmienia...

Co Niedziela, przebieram się za Lorda Darth Vadera, po czym w najmniej oczekiwanym momencie mszy świętej wkraczam dumnie do kościoła z koszykiem i zbieram na tacę zużyte baterie :classic_cool:

Gość bylo wiele razy
:classic_cool:

na przykład... albo przebieram się za podszywacza, żeby lepiej się poczuć, mam jeden problem, nie mam wrazliwości i świadomości autora, ale nadrabiam głupotą

albo jestem powtarzalna a ci co czekaja na nowy show, bo im nie staje własnych piszą, że nie daję wystarczająco ciekawych kawałków mięsa, żeby mogli wziąć coś dla siebie nic nie dając

Gość prosze doradz mi
ja tez ubolewam nad cierpieniem tego swiata. z czyjejs glupoty, z czyjejs indolencji, z zawisci.. dlaczego czlowieka musi krzywdzic czlowiek? na kazdym kroku..

Gość bylo wiele razy
Codziennie podczas smażenia ruskich bananów na mym domowym grillu, śpiewam sobie pod nosem Marsyliankę na melodię utworu "cudownych rodziców mam". Podczas ostatniej takiej sesji, wpadła do mnie sąsiadka Gienia z góry, która roniąc łezkę wzruszenia dziko i ochoczo namawiała mnie do wzięcia udziału w programie Mam Talent. :classic_cool:

nawet traktując cię serio, bo tak mam, nie moge odpowiadac, bo piszę o sobie,rozpaczam nad sobą, wreszcie, a nie nad swiatem, nie jestem oszołomem ani bogiem

było już... juz było... i po nic te robione na drutach mysli, czujesz albo chcesz coś powiedziec, a nie przynudzać wyciaganymi wiecznie jak u prestydygitatora nieskończonymi chustkami słów

Gość Kalafenia skrzypcowa
było wiele razy to dlaczego nie poszedłeś, jestes taki zdolny persona rozumiem, dobrze powiedziane, dość bełkotu "zdolnych" pacanów

Gość co to kogo ob
chodzi

kalafenia dzięki, jesli to ma jakies znaczenie no jasne, że nikogo nie obchodzi piszę, bo mogę

jestem człowiekiem, który kochał świat za jego piekno, za genialne pomysły, za sztukę , za wspanialych ludzi dziś nie mam już siły szukać, jestem persona non grata, widać nie potrafię, jestem przegrana, nie chcę już dawać i nie chcę szukać, pójdę sobie, co będę tu tak sama siedzieć nie