Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala85666666686554

wierzycie w tarota????

Polecane posty

witam, wierzycie w tarota i i jasnowidzow??ja nigdy w to nie wierzylam i nigdy nie korzystalam ale jakosostatnio znalazlam sie w dolku i postanowilam sprobowac zasiegnoc rad na profesjonalnych portalach ezoterycznych( bo tak twarza w twarz jakos balabym się pójść do wróżki). mianowicie zerwal ze mną facet i od każdej z wróżek otrzymałam podobną odpowiedź że wróci on do mnie tak do 3 mncy czyli jeszcze na jesieni tego roku. oczywiście chciałabym żeby to się sprawdziło..a wy macie jakieś doświadczenia związane z tarotem i jasnowidzami, czekam na wasze odpwoiedzi...

Gość powiedz............
dlaczego z Toba zerwał i czy mówiłas o tym wróżkom to ci odpowiem na Twoje pytanie sama stawiam tarota i wiem jak działa tan mechanizm

Gość i co meryvin
co z tego ze XXI jesteś ograniczony umysłowo ''bo w domu mówili ze tego nie ma'''

do powiedzz. no właśnie nie mówiłam dlaczego tylko mówiłam że zerwał i pytałam czy wróci i jeśli tak to kiedy...i tyle

a tak naprawdę to zerwał z moje winy, mam trudny charakter czasem ciężko ze mną wytrzymać i on bał się że nie wytrzyma ze mną całe życie bo on jest spokojny i opanowany a ja wręcz przeciwnie a byliśmy 2 lata razem i mieliśmy plany na przyszłośc ślub itp.

halo, halo jest tam kto??

Gość jumbaija
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę!:( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość so ło so
czytalam ze jesli sie korzysta z danej strony ezoterycznej, smsy to program ich to zapisuje... tak aby wypowiedzi poszczegolnych wrozek nie odbiegały od siebie a sie zgadzały

Gość Głupi Stary Dziod
Nie wierzę w Tarota.