Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam podły nastrój dzis

ale mam dzisiaj dola

Polecane posty

bez powodu :( obudziłam się w podłym nastroju i do tej pory go mam :( najpierw rano się popłakałam i to bardzo, wręcz ryczałam jak głupia, o tak bez powodu, bo mi się chciało płakać :( później z tego wszystkiego ugotowałam niedobry obiad :( chce żeby ten dzien już się skończył

Gość a pomyśl
że jutro będzie gorzej :)

Gość poważżżna
ja też tego chcę mam podły nastrój zaraz się ściemni i może jutro będzie lepiej

Gość ,masnbkhbjwdbvzhaSMJssssssssss
gdy ja tak mam to znaczy że zbliża się mi okres.

Gość poważżżna
mi już minął wiec to nie o to chodzi w moim przypadku ;(

Gość an...........................
nie przejmuj sie🌻 Zeob sobie jakas przyjemnosc moze. A moge spytav co sie stalo, ze sie tak czujesz?

i uwazaj tu na forum to nie zawsze mozna liczyc na dobre slowo. O, moj topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4592209 takie odpowiedzi dostalam. Ale nic to. Moze jestes przemeczona albo cos?

Gość sdaw
a ja mam doła od tygodnia. i co? więcej - mam totalną chandrę, ale co to obchodzi kobeitę wyzwoloną jaką jest moja małżonka, która dzięki kafeterii chce mnie opuścić. mam doła totalnego, wczoraj uciekłem z tego piekła domowego na weekend żeby odsapnąć żeby nabrać siły do pracy. a ona? z koleżankami na imprezkę sobie poszła. dobrze, że mam znajomych którzy mogą mi pomóc, jak w czasie choroby. jej nie poprpisłlbym o pomoc po tym jak mnie niszczy. Zero serca, zero miłości, sto procent nienawiści. tak została nauczona na kafeterii.

nie, nie jestem przemęczona na 100%, wczoraj jeszcze byłam zadowolona z życia, wszystko było ok, a dzisiaj mój dobry humor szlag trafił :( odkąd się obudziłam jestem w złym nastroju. chyba zaraz pójdę do sklepu po chipsy, czekoladę i piwo i spędzę resztę dnia przed tv :( co za dzień, a miałam dzisiaj iść na grzyby, ale nie mam sił wyjść nawet z domu :(

a moze mialas za malo stresu w zyciu. Wiem, to glupie, ale ja po moich ostatnich pracach to nawet z drobnych rzeczy mam przyjemnosc: jak zjem cos dobrego, jak przyjedzie szybko moj autobus, jak sobie cos kupie...wszystko mnie bardziej cieszy. Znaczy mam taka cholerna radoche.

musze isc, trzymaj sie .Odpocznij i zajmij sie czyms fajnym :):) Moze jakis film albo spacer? lece, pa:)

Gość hejjjjjjjjjj
ja od kilku dni mam taki dól ze szok!!! ostanio tak sie poryczałam ze rano w pracy byłam spuchnieta jak nie wiem kto i kazdy pytał co mi jest dzisiaj miałam zaplanowane tyle rzeczy i nic mi sie nie chce właśnie otworzyłam piwko i zapaliłam papieroska