Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna z kasztana

A ile się powinno ważyć mając 158cm?

Polecane posty

Gość gość
"Jeżeli jesteś kobietą to w granicach od 52 do 65 kilogramów, żeby wyglądać dobrze."- kobieta wazaca 65 przy tym wzroscie ma za duzo tkanki tluszczowej.

Gość eduereka
odejmuje się od wzrost 110 czyli 48 kg +-2 kg

Gość eduereka
jakie 65 kg to już nadwaga do wzrostu 158 cm

Gość gość
45 - 53 kg jest prawidłowo

Ja tyle mierzei przy wadzie 48 kg jestem wysuszona, zebra i lopatki na wierzchu, wygladam po prostu niezdrowo. NIe wiem jak mozna uwazac, ze waga 42 kg jest idealna dla kogos tego wzrostu. No chyba, ze ta osoba ma zero masy miesniowej - w sumie jeszcze gorzej.

Ja mam tyle wzrostu. 158 cm. Dla mnie idealna waga - w ktorej wygladam zgrabnie i dobrze sie czuje - to 48-49 kg. Ale nie jestem szczegolnie wysportowana, wiec przy wadze 53 kg mam oponke na brzuchu i grube uda. Wygladam bardziej "kobieco", a mniej zgrabnie. Gdybym miala wiecej miesni, to mysle, ze waga ok. 50 kg tez dawalaby mi zgrabna sylwetke. Mysle, ze budowa ciala ma tutaj znaczenie. U mnie kilogramy powyzej 50 ida glownie w dolna czesc sylwetki i brzuch, wiec wygladam przyciezko. Jesli ktos ma sylwetke klepsydry przy tak niskim wzroscie, to i waga powyzej 50 "gubi sie".

Gość gość
Kobieta w wieku waszych mam i wzroscie 158, przy wadze ponizej 50 kg wygladalaby na mocno wysuszona, wiec trzeba liczyc sie z tym, ze im czlowiek starszy tym troche ciezszy

Gość gość
Ludzie poebalo was? 48? Hahaha. wazylam tyle raz. I wszyscy krzyczeli na mnie ze wygladam jak anoreksaja. Dzis majac 28 lat waze 56 . Mam kawal d**y i kawal cyca ale nie jestemobrosnieta kluszczem. przestancie kreowac sylwetki typu anja rubik. I zachowajcie umiar. Pozdrawiam

Gość gość
ja ważę 51 kg

Gość gość
Na pewno nie powinno się ważyć 50 kg, sama w wieku 14 lat i około 165 wzrostu wazę 38 kg, a jestem otyla, AZ kości wychodzą bo w tłuszczu się nie mieszczą.

Gość kobieta 1111
Ja mam 158cm Ważyłam 42kg teraz ważę 46kg i uważam że teraz o wiele lepiej wyglądam :) Kiedy ważyłam 42kg miałam wymiary 79(66pod biustem)-60-86 w udzie miałam 47cm Teraz gdy ważę 46kg mam 88(pod biustem 66)-62-91 w udzie 51 (mam dalej wyraźną przerwę między nogami) uważam ze idealna waga dla mnie przy tym wzrośnie to 46kg :)

Gość gość
Mam 157 cm, ważę 52,5kg i wyglądam idealnie. Jeszcze nikt mnie grubą nie nazwał. Dziewczyny mające -47 kg przy tym wzroście to chyba same wieszaki, dosłownie :/ Kobieta powinna mieć trochę tyłka, cycek, ud i lekko brzuszka. LEKKO. Nie wiem co fajnego w anorektyczkach

Gość gość
Ja mam tyle wzrostu i ważę 44 kg i dobrze się czuję

Gość gość
Ponizej 50 kg bez miesni wyglada nieciekawie

Gość Pani wie wszystko
Nie macie racji mówi się że osoba mająca 158cm wzrostu powinna ważyć 58 to waga największa więc gdzieś około 50-56kg to waga idealna a 58 to ok. :)

Gość Anna Górka
To pilnuj się bo anoreksja cię czeka :) Jestem lekarzem

Gość gość
ja tyle mam i waże 38 to zadużo