Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna z kasztana

A ile się powinno ważyć mając 158cm?

Polecane posty

Gość anna z kasztana

jw

Gość janekPREZYDENtszkliwa
tak z 200 kg

Gość akukaraczaaaa
moja kol ma tyle i wazy 42 kilo;) Mysle ze to idealna waga;)

Gość jajajajajajajajjaja tak to ja
raz w tygodniu

Gość janekPREZYDENtszkliwa
zależy od budowy ciałą, jeżeli kośći na dole sa grubsze to wiecej liposukcji na korbus a jeżeli cieńsze na górze, do grubsze swetry sie zadkłąda polerek jakis w jarzmbinke czy cus

Gość jak wam się marzy taliban
powinno się ważyć 158 kg, i dwie rolki papieru toaletowego. NIech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsz Dziewica, yebać Rydzyka.

Gość spoełczyRYSZARD
po co mówice jak ma to robic, i tak historia lubu sie powtarzac

Gość zona ...........
42 to juz jest ZA MALO! anoreksja! 50-52 jest w porzadku. Wchodzisz w rozmiar 36-38

Gość taa niedobra pupa
Różnice w szkielecie to ok. 4 %, nie mają wielkiego znaczenia. Bardziej umięśnienie. Najlepiej oblicz sobie BMI. Ok. 50kg.. prawdopodobnie

Gość jak wam się marzy taliban
yebać Ryżyka

Gość akukaraczaaaa
Jak by wazyla 52 kilo to by wygladala ak kulka!!! 52 powinno sie wazyc przy 170 wzrostu !!!

Gość kamea32
158cm-10=48 kg +-2kg

Dokładnie. Jak ktoś ma 170 cm to mówi się mu, że powinien ważyć do 60 kg. A jak ktoś ma 150 cm, to też powinno być proporcjonalne, prawda? Czyli ok 40 kg, bo wiecej, to juz nie fajnie... Chyba, że ktoś lubi bardzo okrągłe kształty.

Gość kamea32
ja mam 32 lata,173 cm i waze 62 kg i jakos nie wyglądam jak kulka:P patyczakom i wieszakom na skórke mówimy NIE!

Gość dadada taratatata
50 kg na 158 cm ja mam 152 cm waze 47 kg i chodze w rozmiarze 34 a te 48 kg czy nawet 42 kg to niezle ktos rabniety napisal

Ale ktoś bardzo niski nie może być utuczony, bo wygląda jak mała, tocząca sie kulka. Na osobie wysokiej rozkłada się to. Nogi są dłuższe, wszystko jest dłuższe i widać, że idzie ktoś zgrabny, a nie ktoś na krótkich parówkowych nogach, bez talii. Bo za tyłkiem są od razu cycki :P

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja a tych bzdur ktore ty napisalas komentowac nie bede kompletnie nie masz pojecia o proporcjach w sensie waga wzrost

Gość kamea32
a róbta co chceta, ja ide golic swoje nóżki:P papaty:)

Gość taa niedobra pupa
To jak wyglądacie jak kulki przy tym wzroście - musicie chyba nie mieć wcale mięśni... :( Ja przy 153 cm, i 50 kg wagi wyglądam szczupło - wszyscy mi tak mówią...

Gość prawidłowa waga kobiety to
wzrost odjąć 110, plus minus 2kg. Czyli w twoim przypadku 48 kg

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja ale to juz nie nasz problem ze nie umiesz zaakceptowac tego ze jestes kobieta i musisz miec wyglad dziecka

Gość akukaraczaaaa
Chwlowa irytacja ma calkowita racje Osoba ktora ma mniej wiecej 160 wzrostu i wazy ponad 50 kilo bedzie wygladac jak kulka, w szczegolnowsci jak jest nastolatka mloda osoba ja mam 170 wzrostu waze 58 i wcale nie ejstem chudzinka oj nie... wiem ze powinnam schudnac. Ale w duzym stopniu to zalezy od czlowieka, jego kosci i bla bla i nie unoscie sie tak

Gość dadada taratatata
prawidłowa waga kobiety to bzdury wyssane z palca juz dawno ten wzor nie obowiazuje jak ja wazylam 44 kg na 152 cm lekarz dal mi wybor przytyje troche albo szpital

Gość taa niedobra pupa
"prawidłowa waga kobiety to wzrost odjąć 110, plus minus 2kg. Czyli w twoim przypadku 48 kg" Tak myślano 20 lat temu. Nauka poszła dalej, i teraz do tych obliczeń służy BMI. odejmowanie 110 totalnie nie sprawdza sie u osób o niskim wzroście. Chyba idzie to zresztą wydeeukowac, wiadomo, że nogi ważą stosunkowo mało, głowa - u kazdego podobnie, itp.

Gość dadada taratatata
akukaraczaaaa ja widzialam zdjecia zgranych szczyplych kobiet ktore wlasnie mialy z glowka nie pokolei i teraz wlasnie waza po 46-48 kg na ok 160 cm i sobie wielka krzywde zrobily i ty wazasz 58 kg na 170 cm na pewno wygladasz normalnie i szczuplo a jesli nie to do roboty i do cwiczen zeby modelowac cialo ale nie chudnac pozatym tego nie oblicza sie proporcjonalnie ze jak 170 cm to tyle i jak 150 to zgodnie z pozyzszym wzorem na wysokim wzroscie ma byc tyle na niskim