Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna z kasztana

A ile się powinno ważyć mając 158cm?

Polecane posty

Gość prawidłowa waga kobiety to
hmm to ja już żyję 40 lat na tym świecie mając 160 cm i ważąc 43 kg :):):) I do szpitala się nie wybieram. Aha, mam 2 dorodnych dzieci, żeby nie było...

Gość piczkaxxxxxxxx
HA HA ja kiedys wazylam 49 kg i mam172cm i co ze niby to anoreksja :D?

Ja nie uważam, że zrobiłam sobie wielką krzywdę. I mimo, ze nie mam 90/60/90 uważam, ze takie wymierzanie jest zależne od wzrostu. Bo ktoś mając 90/60/90 i 155 cm wzrostu a ktos z 170 cm i majac takie same wymiary, bedzie duza roznica wyglądu. Osoba wyższa bedzie zgrabna, a niska bedzie mała i szeroka.

Gość dadada taratatata
prawidłowa waga kobiety to powiem ci szczerze nie wyobrazam sobie ciebie tragedia jak z obozu mam 2 kolezanki jedna 40 kg druga 43 na twoim wzroscie bozesz jak wiart wieje to strach ze sie polamie biedne becza bo sa wychudzone i wygladaja jakby ze szpitala uciekly zero kobiety masz taka budowe ok ale nie wmawiaj innym ze prawidlowa waga to niedowaga

Gość taa niedobra pupa
anoreksja to choroba, i nie zależy od wagi. Mmożna mieć prawidłowa wagę, i mieć anoreksję, ale nie wiem piczko, czy to zrozumiiesz...

Gość taa niedobra pupa
hmm to ja już żyję 40 lat na tym świecie mając 160 cm i ważąc 43 kg widuję takie kobiety... :( Pewnie myślą, że są atrakcyjne jeszcze... Wa takim wieku wygląda się strasznie, zwłaszcza na twarzy to postarza.

Gość prawidłowa waga kobiety to
rozumiem, że masz zapędy dyktatorskie i wiesz lepiej. Ok, mnie to nie przeszkadza :) Tucz się i ciesz, że nie jesteś kulka :):):)

Gość piczkaxxxxxxxx
waga to jest bardzo indywidualna sprawa ] ja doszłam do wago 60 kg i wegług waszych cudownych wzorów to powinna byc moja prawidłowa waga ale niestety wyglądałam jak baleronik (no nie bylo tragicznie ale wylewające sie boczki i sterczący brzuch :O) niektórzy przy moim wzroscie mogliby wazyc i 65 kg i swoim zdaniem wyglądac szczupło ale z perspektywy osoby ktora całe zycie wyglądała no powiedzmy chudo , to jest masakra jakas

Gość piczkaxxxxxxxx
pupa , rozumiem ale tak sie mowi potocznie o chudzielcach , wiem ze problem tkwi w psychice :)

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja nog kompletny brak dwa patyki nie wiem gdzie kobiece ladnie zarysowane biodra o raczkach nie wspomne i nie chce widziec palcow tej kobiety czy tez jej zdjecia w bieliznie z przodu bo ide o zaklad ze ma wystajace zebra i byc moze widoczne kosci miednicy jedynie talie moge pochwalic

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja jeszcze moge pochwalic proporcje bo warunki dobre ale plus 5 kg i bedzie ideal

Gość piczkaxxxxxxxx
osoba ze zdjęcia , jest zgrabna i szczupła , ale nie chuda , do chudzielca jej jeszcze brakuje :P

No to powiem Ci tak. Mam 155 cm wzrostu 85 cm w biuście 59 w talii 87-89 w biodrach. W udzie mam 47 cm. A nogi tak wyglądają, bo stanęłam w taki dziwny sposób. Nie wystają mi żadne kości, bo mam taką budowę, że nie wyglądam jak wieszak. I co? Mam prawie 90/60/90, które jest dla modelek, które mają powyzej 175 cm.

I NIGDY nie zrobię sobie tego i nie przytyję. ZAwsze bede miała talie, bo tak juz mam. Tyje mi tylko dupa i uda. Taką mam budowę. Nie wiem czy mam gdzies zdjęcie nóg z przodu, nie chce mi sie szukać.

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja no to ci powiem z wymiarow nie jest zle ja na 47 kg na 152 cm mam talia 63 cycki 83 biodra 88 i uda weksze 50 takze zaskoczylas mnie wyzsza duzo lzejsza a wymiary bardzo podobne

Gość piczkaxxxxxxxx
irytacja , masz racje nie tyj :P dobrze jest nie trza psuc

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja ale wiesz ze zdjecia naprawde masz chude nogi i rece

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja ta wiem 53 ja tez wygladalam ja pulpet niska i rozmiar 38 a ale jak jest 47 i cwicze sobie to 34 bez problemu

Bo aparat trzymałam na wysokości głowy i mimo, ze stałam daleko od lustra, zdjęcie wyszło lekko z gory, moze dlatego. A rąk nie mam chudych, tzn ramiona mam proporcjonalne, ale mam chude nadgarstki i dłonie.

dadada taratatata Dokładnie, ja teraz tez noszę 34, czasem 36, bo nie zawsze lubię dopasowane ubrania. A wcześniej 38 i wyglądałam źle, tzn źle czułam się ze sobą.

Gość dadada taratatata
Chwilowa irytacja wiesz co ale ogolnie zarys figury bardzo mi sie podoba widzialam dziewczyny na twojej wadze i to byl kosmos jakis ociosane jak kolki masz ladne proporcje jak juz pisalam w sensie talia pupa cycki piszesz 85 czyli tez nie male na ten wzrost

Rozumiem Cię. Ale już teraz widzisz, że figura to sprawa indywidualna. Każdy ma inny kształt nóg, tyłka, talii i wszystkiego. Ja miałam zawsze wcięcie w talii i pełną pupe, a górę szczuplejsza. Ale jak przybrałam na wadze wyglądałam jak kręgiel :/

Gość ple ple ple
> moja kol ma tyle i wazy 42 kilo >Mysle ze to idealna waga Tak, idealna., dla dwunastoletniej dziewczynki. A tak przy okazji, trzeba bylo i,śc na całośc i napisać " Mo kol ma ty i waż 42 kg. Mys że to ideal wa" Byloby jeszcze bardziej trendy i cool

Gość gość
mam 158 wzrostu i waze 42 kilo i nie jestem szkieletem wygladam w sam raz, jak wazylam 46 mialam grube uda i odstajacy brzuch

Gość gość
Jeżeli jesteś kobietą to w granicach od 52 do 65 kilogramów, żeby wyglądać dobrze.

Gość gość
ja mam 152 i waze 42kg

Gość gość
ja: 158cm waga 60 kg W biuście 105, talia 63cm, biodra 87cm Uwierzcie chyba ten mój biust tyle waży bo znajomi mi ciągle wypominają wystające żebra.

Gość gość
to tak taka dziewczyna mająca 158 powinna ważyć 50-53 wydaje si że ta waga o masakra jak dużo a to nie jest prawda nie jest wcale gruba bo ten wzrost wyciąga człowieka i ciało robi się szczupłe pięc tak 50-53 to jest git ;)