Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowy arbus czerwony

Przypuśćmy, że masz przyjaciela , osobę dla której

Polecane posty

Ej ej :D To na rozluźnienie napiszcie ile macie palców. :P

Gość PrzyszlyPrawnik
Miszczu jestes taka ciota masz kurwa 26 lat a siedzisz na babskim forum i opowiadasz o swoim PRZYJACIELU. Dziewczyne bys sobie znalazl z ktorej przynajmniej pozytek w postaci seksu bedziesz mial .

Gość Miszczu84
Ja jeszcze 20 co nie znaczy, ze za parę osób dał bym sobie któregoś uciąć. Powiecie, że to może naiwne. A ja na to że może i tak ale wole być naiwny niż nikomu nie zaufać i być sam !

Gość PrzyszlyPrawnik
Bo przychodzi jakis 26 letni fagas i zachwala swojego przyjaciela(jak to dostojnie brzmi) w telefonie pewnie tez ma zapisane -Przyjaciel Moj Piotr

No nieźle . Mam więcej lat . Nie mam przyjaciela , nie mam dziewczyny . To co ja jestem dopiero . O matko! 😭

Gość Miszczu84
PrzyszlyPrawnik. Bez komentarza. Idź se pod krzyż, tam więcej takich. Pozdrawiam.

Miszczu ...napisałeś tak to lekko , że skłonny byłbym uwierzyć . Ale czego nie zobaczę tego ...tnij! :D

Gość PrzyszlyPrawnik
Jak tak sie glebiej zastanwiam , to mi cie szkoda , bo ci tak pojechalem. Zyj sobie jak chcesz i miej przyjaciela swego. A z pod krzyza wlasnie co wrocilem:)

Gość Miszczu84
pomarańczowy arbus czerwony Udowodnić Ci nie mogę, owszem w ekstremalnych sytuacjach ludzie dziwnie się zachowują. Jedyną rzeczą której można być pewnym to to że nie można być niczego pewnym więc nie będę mówił że na 100 % w takiej sytuacji zachowam się tak i tak. Po prostu tak mi się wydaje

Miszczu ...chłopie przecież żarty . Sam siebie nie oszukiwałbyś . Myślę, że osoba nie bojąca się śmierci , jest pewna swoich zachowań.Pewna w 100% .

Jednak większość nie dałaby uciąć . Szkoda. Ale jest nadzieja, bo są i tacy , którym nie potrzebny 20 palec . Dzięki za rozmowę . Cześć .;)

nigdy w życiu nie dałabym sobie uciąć palca, żeby był to symbol miłości, albo przyjaźni ... :D to debilizm w 100% tak jak te całe tatuaże z imionami i datami :o ale gdyby komuś miało to uratować życie.. - wtedy ewentualnie dla kogoś z rodziny poświęciłabym się. pewnie temat zainspirowany filmem o Iluzjoniscie.. :o

Kukuk...Dla Ciebie debilizm ,a dla mnie jeden z dowodów . Zastanów się jak można nie dać sobie uciąć jednego palca małego gdy chodzi o miłość albo przyjaźń . I uważam że z Tobą coś jest nie tak. Nie oglądałem tego filmu.

Gość żona pierdziocha mąż strajdun
Meżczyzna z biegiem czasu nauczy się o niczym kobietom nie mówić, bo one wypaplają koleżanczekom jego sekrety największe i zniszczą życie!