Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAdima

Będę samotną mamą... ;(

Polecane posty

Gość pewnie jestes
A co do porodu-moj mąż był przy mnie i widział co się dzieje,to mial byc porod rodzinny.Dziecko ja mialam zatrzymana akcje serca,więc nie gadaj,że ty tez mialas ciezki porod i nie kazesz calowac sie za to po stopach.Ja nie każę,moj maz sie przerazil jak zobaczyl,ze nie oddycham nagle. Dzwonilam wlasnie do niego,chcialam sie dowiedziec na ktora robic obiad,ale nie odebrał-jak zwykle.

Gość pewnie jestes on ma po prostu
Słuchaj, a Ty nie masz właśnie takich podejrzeń, że on się w kimś innym zadurzył i tu się jakiś romans kroi?

Gość pewnie jestes
No właśnie widzę,że nic do niej nie dociera..Jak mogę rozmawiać z facetem,którego wiecznie nie ma i który nie słucha..No jak? Nie będę czekać tak w nieskończonośc.Dziś jak wróci powiem mu,że wyprowadzam się jeżeli nie zacznie mnie normalnie traktować.

Gość nie słuchaj tej głupiej baby
co wszystko zwala na Ciebie-szkoda nerwów.a co do meritum-uważam, ze On ma kochankę, bez 2 zdań. nie łudź się. to klasyka, dosłownie książkowy przykład.

Gość pewnie jestes
No właśnie nie..Zresztą sama nie wiem.Do pracy chodzi normalnie,wiem,bo oni dostaja na koniec miesiąca wydruki z liczbą przepracowanych godzin i pieniądze..Wieczorami wraca do domu.Ale kapie sie i idzie spać.Nawet syna ignoruje.

Do pewnie jesteś - nie przejmuj się durnymi komentarzami. Jeśli Twoja sytuacja wygląda tak beznadziejnie to musisz coś z tym zrobić, nawet zagrozić mu wyprowadzką. A ta co Cię tak głupio komentuje, pewnie się cieszy, że ma lepiej od Ciebie. Norma w Polsce i na kafe... trzymaj się!

Fajnie, że ktoś się ze mną zgadza :) Jest kochanka już albo sam początek znajomości, ktoś się pojawił na horyzoncie, w kim się zadurzył i nagle żona i dziecko - ble. Tak jak już pisałam i jak pisze poprzedniczka - zachowanie klasyczne.

Gość pewnie jestes
Ale kiedy by się z nią spotykał?

Być może jest ktoś w pracy. To nie musi być jeszcze romans, mogł się na razie tylko zakochać i nagle się panu nudne życie żonkosia i ojca przestało podobać, więc zgrywa się na cierpiącego wertera i na rybki chodzi wzdychać, a na żonie się wyzywa :O Palant.

tez stawiam na pracę-przecież romanse w pracy to częste zjawisko. tam sie tyle osób przewija,że nie trudno poznać kogoś interesujcego.

Gość gerrrooos
ha ha wszystkie bedziecie rozwodniczkami,samotnie wychowujacymi dzieci-jak sie tak bedziecie nakrecac. moze wyjdz do ludzi?do pracy???wczuj sie w swojego meza,ktory musi zapierdalac na ciebie i na dziecko i jeszcze cie na rekach nosic! daj facetowi troche luzu. a jak ma kochanke tzn.ze wczesniej wam sie nie ukladalo.i brawo dla ciebie,ze tego nie zauwazylas. to teraz masz.zal mi tylko tego dziecka. ale was malpki,to nie. na prawde, kupcie sobie psa!

Gość pewnie jestes
geerrros dorosnij..On nie musi na mnie zapieprzać. Skończ i idz stąd,bo tych tekstów na poziomie przedszkolaka nie da czytać.

Gość pewnie jestes
W pracy na pewno nie.On pracuje z samymi facetami.

Gość pewnie jestes
A mój facet zawsze miał dużo luzu i nigdy mnie na rękach nie nosił,bo tego nie oczekiwałam i nie wymagałam od niego.Zawsze mógł wyjśc z kolegami na mecz,ale tego nie chciał,bo wolał czas spędzać ze mna i synkiem.

gerross nie bądź śmieszna, myslisz, ze tylko Ty jedna jesteś w satysfakcjonującym związku i czujesz sie lepsza? to Cie zmartwię, bo ja od kilku ładnych lat jestem z tym samym facetem i codziennie słyszę, ze jestem dla niego całym światem a układa nam sie super. więc nie myśl, ze pozjadałaś wszystkie rozumy.jak widzisz nie masz monopolu na prawdy małżeńskie i daj sobie już spokój bo nikt nie podziela Twojej opinii.

Gość pewnie jestes
No cóż.Dziekuję dziewczyny za wsparcie.Teraz muszę poradzić sobie sama.Jak przyjdzie to zapytam się go kim ona jest..

to , ze pracuje z samymi facetami nic nie znaczy-mógł poznać siostrę kolegi, albo koleżankę i od słowa do słowa...może to być ktoś z innego działu gdzie są kobiety.moze to być nawet pani sprzątająca, czasami tak dorabiają sobie studentki...to że pracuje z facetami nie znaczy, ze nie widuje i nie poznaje tam kobiet

Gość pewnie jestes
On pracuje na budowie..Tylko z facetami.

Gerros, jesteś tak głupią kobietą, że mózg od tego staje. Co to znaczy musi zapierdalać na żonę i dziecko? Na tym chyba między innymi polega męskość prawda? Że w chwilach słabości oraz kiedy kobieta jest w połogu, a potem wychowuje wspólne dziecko, to mężczyzna pracuje i zapewnia im opiekę. Co to znaczy "moze wyjdz do ludzi". Możesz doprecyzować do jakich ludzi ma wyjść i w czym to ma pomóc, czy to tylko takie hasło z Twoich poradników życiowych? Masz myślenie XIX-wiecznej kuchty domowej i podnóżka pana męża i zapewne taką właśnie rolę pełnisz w swoim domu. Tylko Ci współczuć pozostaje.

Gość pewnie jestes
I sprecyzuje..Ja mam zabezpieczenie finansowe,bo szpital wypłacił mi spore odszkodowanie wzamian za niewnoszenie sprawy do sądu.

Istnieje też możliwość że mężuś nagle przewartościował swoje życie i poczuł się nieszczęśliwy w więzeniu małżeństwa, rodziny, obowiązków. Że nagle zatęsknił za wolnością i stwierdził, że nieszczęśliwy biedaczek jest. Cóż, troche późno niestety. Tak czy owak, Ty swoje zrobilaś i musisz przestać o niego zabiegać. Daj mu jasno do zrozumienia, że teraz jego ruch i wszytko zależy od niego, bo małżenstwo właśnie się rozpada.

Gość quasandraaa
biedne kury domowe:(

Gość pewnie jestes
Napisał wlasnie smsa ze za godzine bedzie.Jest jakies 100km od domu.Na grzybach jest z chrzestnym mojego syna.. Właśnie.Ja uważam,że to głównie o to chodzi..Ze jemu znudziło sie ojcostwo,małżenstwo,ze teraz na starosc bedzie chcial latac i sie bawic..Ale dziwi mnie to,bo bralismy slub jak on mial 25lat.I naprawde wczesniej sie wylatał.. Nawet jego matka nieraz mu mowi,ze taka zona jak ja to skarb..

Muszę Cię zmartwić, ale obecnie faceci dopiero koło 30 dojrzewają do ślubu i ojcostwa, więc chyba się jednak nie wylatał :o

Gość do tej wyzej
nie kazdy jest taki jak twoj lampucero

Gość Antis
Drogie Mamy Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość seks dla madrych ludzi
ale dajaaaaa

Gość pastafarianka reaktywacja
łee, cza sie było nie ruchać z niedojrzałym głupkiem.