Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dokopac padalcowi- bylemu

jak dokpac padalcowi - bylemu mezowi ijego lali

Polecane posty

mam 32 lata , rok temu rozwiodlam sie z mezem, bo mnie zdradzil. dzis przez przypadek weszlam na fb na konto kolezanki i po nitce do klebka przez kilka osób wyladowalam na profilu laski, ktora jest z nim w zwiazku co tam zaznaczyla. nadmienie ze w sadzie sie wszystkeigo wyparł i po wielu bojach rozwod mielismy bez orzeczenia o wienie. z niego kawal skurczysyna i po prostu zal tej laski, bo to mloda siksa i raczej nie wie w co sie pakuje. kilka razy wydzwaniala ona do mnie, nie wiem po co, chyba zeby uslyszec glos, zaglada na profil na fb i nk, ostatnio zagadala na gg jako zupelnie inna osoba, z eniby znamy sie z poprzedniej pracy tylko ze ja jej nie pamietam..... mam ochote napisac i otworzyc dziewczynie oczy w co sie pakuje!!!! dodam, ze niebawem czeka nas rozwod koscielny............ denerwuje mnie niezdrowe zainteresowanie tej laski moja osobą. a po 2 zwyczajnie, po ludzku mi dziewczyny szkoda, bo wiem w jakie bagno sie pakuje. i szczerze to bym wrogowi nie zyczyla tego co przeszlam podczes 7 lat malzenstwa. a tak po 3 to masz racje- moze i chce mu dokopac, bo podczas rozwodu uszlo mu w zasadzie na sucho, gdyz po dlugiej walace stanelo na pokojowym zalatwieni usprawy, czyli bez orzeczenia o winie. po czym maz bezprdonowo wykolowal mnie na niezla kase przy podziale majatku i ogole zrobil jeszcze pare swinstw.

Gość fredek z fabryki kredek
Nienawiść nie prowadzi do niczego dobrego. Najlepiej wybaczyć i zapomnieć dla własnego zdrowia. " dodam, ze niebawem czeka nas rozwod koscielny............ " Chyba masz na myśli unieważnienie związku ?

Gość kup im konia
on im dokopie

tak, chodzilo mi o uniewaznienie malzenstwa. mzoe zle sie wyrazilam.... chodzi mi po prostu zeby jakos przestrzec ta dziewczyne, ona jest mloda, imponuje jej starszy facet, a nie ma pojecia w co sie naprawde pakuje. po prostu kazdej osoby byloby mi szkoda, bo wiem co ja czeka i tyle.... poza tym ja sie nimi nie interesuje- to ona drazy, dzwoni nie wiem po co po to by sie rozlaczyc jak uslyszy moje "halo" , wchodzi non stop na prafile na nk i fb, teraz zaczela pisac na gg. podla sie za kolezanke z bylej pracy ze niby ja jej pewnie nie pamietam itd. firma duza byla, ale sprawdzilam u znajomej w kardach - nie pracowala nigdy osoba o takim naziwsku. po co to robi??? to jest denerwujace dla mnie - laska ma chyba jakas obsesje....... chcialbym to jakos uciac, dlatego myslałam zeby moze jej cos napisac na tym fb , ostrzec przy okazji. choc pewnie efekt bedzie odrotny od zamierzonego, moze to jej cel - sprowokowac mnie... nie wiem co chce osiagnac

Gość ja jestem studentką
na facebooku nie masz możliwości sprawdzic kto wchodzi na twoje konto.

Gość hbjhbjh
słuchaj, nie przejmuj się mimo że młoda siksa to niech już sama uklada swoje zycie z tym palantem, jej wybór.. a na odwecie na mężu zapomnij.. kiedyś on za to słono zaplaci, być może bedzie miał problem z uzyskaniem ślubu kościelnego hehe

Gość hbjhbjh
* z uzyskaniem rozwodu kościelnego

Gość fredek z fabryki kredek
" być może bedzie miał problem z uzyskaniem rozwodu kościelnego " Jeśli jemu nie unieważnią ślubu kościelnego, to jej też, a chyba nie o to chodzi.

nie wiem dokladnie jak to jest z uniewaznieniem czy uzyskuja je automatycznie 2 strony czy 1. bo zwykle chca obie strony lecz z innych powodów.... pwoluje sie swiadkow itd, celem wykazania winy. zatem on faktycznie moze uniewaznienia nie dostac;p czyli jesli to zwyczajnie zignoruje to po pewnym czasie lasce sie znudzi? tak myslałam, ale tyle to juz trwa...no z pol roku takie akcje robi. to jest uciazliwe

Ty jej szukasz po internecie i niepokoi Cię jej niezdrowe zainteresowanie Tobą? No to czegoś nie rozumiem... Rada: olej i ją i byłego, skącz rozwód i olej obydwoje. Lepiej dla Ciebie jak urwiesz kontakt z jednym i drugim. A nie bawisz się w gry i uświadamianie...

Gość 635656
Jestem w dokładnie tym samy wieku co ty, i tez po przejściach - jak to nazywają... :) I powiem - że dziwię ci się strasznie. Nie wchodz na te facebooki i nk najlepiiej wcale. TO jest niezdrowe. Ja się w ogóle nie interesuję moim byłym - i prawie zapomniałam dzięki temu że istnieje. Jest tyle fajnych ludzi na świecie, szkoda czasu na te sprawy. Zachowaj klasę... Twojego ex tylko to mile połechce, bo będzie wiedział, że jeszcze coś czujesz. A ona ci nie uwierzy. Nie sądzę, żebyś na serio chciała dla niej dobrze, bo raz piszesz o niej "lala" i siksa, a potem że ci niby jej zal. Daj spokój, to na serio jest najlepsze.

Gość na pewno zachowasz sie dorosle

pisze siksa, bo tak sie zachowuje jak siksa i jak dla mnie dziewczyna 20-letnie to siksa;p jesli od pol roku ktos mnie przesladuje, docieka, zaglada, weszy to kazdy by sie wkurzył. ok- mogla raz zajrzec z ciekawosci, ale po co tak bez przerwy? i jeszcze to pisanie na gg....... czuje sie osaczona przez nia. chyba macie racje - odpuszcze, tylko jest to juz denerwujace...

Gość odseparowac sie
na twoim miejscu zablokowaabym nk i fb zebz obcy nie mogli wejsc+ to dla twojego bezpieczenstwa jezeli koles jest tak podlz jak piszezsz to nie wiadomo do czego moga sie posunac natomiast nekanie jest karalne , jezeli masz dowod ze to ona to zaloz jej sparwe z cywila na pewno tez powinnas zmienic telefon wiem te to jest denerwujace bo pewnie masz mase znajomych ale to dla twojego dobra

Gość Zgłoś sie na Konkurs Kafeter
jny tam vera icona daje swietne prelekcje na ten temat.

Gość maliboo
njawieksza zesta to jak zadbasz o siebie, bedziesz promiennie i szczesliwie wygladac, zycie bedzie ci sie ukladalo o a obok Ciebie znajdzie sie wspanialy mezczyzna to njwieksz zemsta :P a tamtych olej, powinnas im wspolczuc, bo ta dziewczyna nigdy nie bedzie szczesliwa z takim padalcem, predzej czy pozniej beda kwasy, ja pwnie tez zacznie zdradzac

Gość jak dokopac padalcowi - bylemu
wiecie ta osoba pisze andal na gg- "rozmawialam" z nia pare razy, udaje z eniby wierze ze to ta kolezanka. zawsze ona zaczyna rozmowe, ja ja zbywam polslowkami. myslalam czego chce, po co to robi. moze to dobry sposob - napisac aby sie skonczyla kompromitowac bo wiem kim jest, po czym zmeinie nr gg.... macie racje - niech robi co chce, pewnie i tak by nie uwierzyła, bo na poczatku zwiazku kazdy jest slepy...jak kret. jestem szczesliwa bez tego gada obok i rzeczywiscie - nie warta to ani jednej mysl iwiecej hahah . dzieki :D

Gość najlepij to zignoruj
najlepiej to zignoruj, nie mieszaj sie nie pisz do niej ona ci nie uwierzy tylko pogorszysz swoją sytuacje oboje będą się z Cibie smiać, ja tez jestem w podobnej sytuacji obecna zona mojego ex męża założyła sobie konto na naszej klasie, specjalnie aby mnie sprowokować zamiescił azdjecia slubne, jakies żenujące opisy zrobiła to aby mnie sprowokować podbiera mi znajomych na naszej klasie cały czas jakos leczy swoje chore kompleksy tym ale ja noie dam sie jej sprowokować, olałam to i żyję sobie szczęsliwie z dala od ex kurwiarza i tej kurwy zachowaj klase, nic nie pisz, nie działaj bo wszystko wykorzystaja przeciwko tobie jeszcze cię smarkula bedzie straszyc policją że ją nękasz, bo w dzisiejszych czasach nie jestesmy anonimowi w internecie wiec lepiej sie odsunąć zajmij sie swoim zyciem, przyjaciółmi, moze nowy facet sie pojawi po prostu odetnij sie od przeszłości dla swojego dobra i spokoju, bo po rozwodzie każdy potrzebuje spokoju..

Gość nadinee nadi
odpowiedz szczerze jak ona wyglada ? w twoich oczach jak oceniasz jej wyglad zewnetrzny? cos ci doradze ale badz szczera

jak oceniam wyglad? słabo. i nie mowie tego ze zlosliwosci... po prostu tak jest.... wytipsowana blondi, spalona na solarce, rzadkie piora na glowie i kila tapety. az dziw bonigdy nie posadzalam exa o tak kiepski gust. :)

olej ich obydwoje,badz pewna,ze jesli bedziesz ich olewac,bardziej to ich zaboli,niz gdybys szukala kontaktu z nimi,chociazby przez jakas zemste...Znudzi sie w koncu dziewuszyna i da sobie spokoj...

Gość nadinee nadi
jesli to typ solariny a Ty jestes kobietą z klasą to ona najzwyczajniej w swiecie z zazdrosci i głupoty to robi w zadnym wypadku nie odpowiadaj na zaczepki bo takie laski nie mają mózgu i tak odwróca kota ogonem ze ty wyjdziesz na kretynka w oczach byłego .... ciesz sie masz nad gówniara przewage

masz racje- chyba olac taka glupote to najlepszy sposób. troszke sie zaczelam obawiac czy np nie dowie sie gdzie pracuje i nie wymysli czegos.... bo prawde mowiac po tym co robito chyba sie mozna roznej glupoty spodziewac...

Gość nadinee nadi
dlatego ci mówie nie reaguj byc moze obawia sie ze on bedzie chciał do ciebie wrócic i chce miec jakiegos haka na ciebie

hahah moze :) choc wie ze to ja kopnęłam w de...... wiem ze jej sie wyplakaiwal na ramieniu jaka to ja jestem be i fe. malo tego - na rozprawe rozwodowa tez z nim sie przywolkla do sadu.... wiecej - kilka miesiecy przed rozwodem juz sie z nia oficjalnie prowadzal, np. na wesele u wspolnych znajomych - na ktore ja oczywiscie nie poszlam. w sadzie widzialam ja z daleka bo i stanelam z dala zeby na nich nie patrzec. wiec mysle ze ona wie, ze to ja go nie chcialam, ja wnioslam sprawe i to ja zazadalam rozwodu. to ze mnie zrobil na pieniadze (niemale) przy podziale majatku to tez pewnie przedstawil po swojemu. duzo ma za skora moj ex, oj duzo. jedyne co mogl jej naopowiadac to ze zona byla zła- a on biedny , pokrzywdzony.

a co by nie mówić - dziewczyna która prowadza sie z zonatym facetem publicznie nie zasluguje na szacunek wg. mnie. w zadnym wypadku. zwykla mala tendeciara lecaca pewnie na kase. niech sie nim nawet udławi - szczescia i powodzenia, ale tez niech sie ode mnie odwali, tyle tylko chce.....

Gość ciezka sprawa z tymi bylymi

Gość skąd wiesz ze odwiedza twoj
profil na fb?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????