Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dokopac padalcowi- bylemu

jak dokpac padalcowi - bylemu mezowi ijego lali

Polecane posty

Gość jak dokopac padalcowi - bylemu
bo mam tam wpisane coś, o czym wiedza tylko znajomi lub ludzie wchodzacy wlasnie na moj fb;p a ta osoba ktora pisala na gg wspomniala o tym, na pozor, nieistotnym szczegole :) stad wiem

Chcesz dokopać byłemu? Niezmiennie radzę każdej takiej nawiedzonej miłosniczce zemsty, żeby powiedziała mu w obecności nowej parnerki: - Ach, zapomniałabym... mam juz te wyniki badań... To jednak jest HIV. Tak tylko chciałam, żebyś wiedział.

Gość Prawie miss
Ja rozstałam się z mężem 8 lat temu (jak miałam 29 lat). Wina była moja, miałam kochanka, ale dlatego, że mnie mąż zaniedbywał. Później chciałam jakoś się z nim pogodzić, ale on się zawziął i wogóle nie chciał zgody. Cóż, jego życie, rozwiedliśmy się. Jakiś czas był sam i ... znalazł sobie jakąś dziewczynkę młodszą od niego o około 10 lat (studiowała jeszcze). Myślałam, że znalazł sobie jakąś utrzymankę, potem że ona jest dla niego tylko ze względu na wsparcie. Ale myliłam się, są chyba szczęśliwą parą od 6 lat, mają trójkę dzieci, a ona jest lekarzem. I wiem, że to złe i niedobre, ale drażni mnie ich szczęście, bo mi nic nie wychodzi w życiu osobistym. Chciałabym go odbić, ale mogę powiedzieć, że znalazł sobie młodszy model i z tym nic nie zrobię.

Gość fbk;a;hdkdk
nie pisz nic,najlepsza zemsta jak ktos napisal jest Twoj wspanialy wyglad,promienny usmiech,obojetnosc,niezaleznosc i fajny facet u boku:) zemsta jest dla slabeuszy a jak bedziesz ja ostrzegac,produkowac sie,to on stwierdzi ze wciaz Ci na nim zalezy,a ona bedzie sie smiac z Ciebie..o to Ci chodzi?

Gość Ja sie po czesci zgadzam z aut
Ja nie zakladam kont n tych idiotycznych portalach spolecznosciowych i mam swiety spokoj. Po co marnowac czas i nerwy na rzeczy na ktore wplywu nie mamy ?

Gość gfshgfhg
tez mialam takiego padalca,rozwod sie jeszcze ciagnie,on juz z inna,tak samo myslalam jak ty zeby laske ostrzec przed nim,ale po pewnym czasie dalam sobie spokoj,ona by mi nie uwierzyla a ja bym wyszla na zazdrosna idiotke,moj byly to najwiekszy hipokryta jakiego znam,najgorsze scierwo jakie chodzi po tej ziemi,tak ze na twoim miejscu dala bym sobie spokoj,nie warto jej cos mowic sama po czasie zobaczy jaki on jest

Gość hahahaha ha
ten tekst o hivie dobry :D

Gość najlepszym wyjsciem
bedzie zignorowanie laski. jak jest taka glupia to zwiazek z nia bedzie najlepsza kara dla niego;p

Gość ale topik :)

prawie miss "Ja rozstałam się z mężem 8 lat temu (jak miałam 29 lat). Wina była moja, miałam kochanka, ale dlatego, że mnie mąż zaniedbywał. Później chciałam jakoś się z nim pogodzić, ale on się zawziął i wogóle nie chciał zgody." :):):):):):):):):):):):) No, popatrz... jaki zawzięty gnojek... a chciałaś przecież tak dobrze dla Was! :0 I w dodatku to on ciebie zaniedbywał! No, za grosz zrozumienia! :D:D:D:D:D

Gość jak dokopac padalcowi - bylemu
widze ze topi ksie rozkreca :) no ale taka jest prawda.... facet sie pocieszy raz dwa trzy, choc dwa dni wczesniej w sadzie mało sie nie poplacze z wielkiej milosci:/