Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne pilne pilne

Co wziac dziecku do samolotu??

Polecane posty

Gość pilne pilne pilne

Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, poniewaz jutro lece z 10m synkiem i nie wiem co wziac do jedzenia?? Wiem tylko ze 100ml napoju, tak?? Zaplanowalam ze wezme 2 butelki wody po ok 160ml, najwyzej wyleje na lotnisku. 2 - 3 sloiczki, ciasteczka, i mleko wsypie do pojemniczka. Dobry pomysl?

Gość ty głupoluuu
możesz wziąc wibrator na baterie ale nie mozesz wziąc żelowego

Gość pilne pilne pilne
czy deskorolke mozna?

Gość S.S.S.
Nie zapomnij o filmach o cejrze i ukrainie :D

Gość pilne pilne pilne
Ok, a co zreszta?? Ciacha i sloiczki wywala??

zadzwoń poprostu na informacje linii którymi lecisz i dopytaj szczegółowo. ja leciałam z 8 miesięcznym synkiem do Norwegii ( linie Norwegian) i mogłam miec przy sobie NIENAPOCZĘTĄ butelke wody/soku i słoiczek jedzonka(oryginalnie zamknięty. mleko niestety musiałam wyrzucic.

pracuje na okeciu wiec ci powiem z doswiadczenia dla dzieci do 24m zycia nie ma ograniczenia pt 100ml. bierz napoje dla malca i obiadki. wszystko czego ci trzeba :)

a skąd dokąd lecisz? jakimi liniami? to zależy od linii lotniczych. ja mogłam mieć mleko już przygotowane w butelce, ale musiałam spróbować je przy odprawie. słoiki też mogłam mieć oryginalnie zamknięte. ciastka nierozpakowane mogą być. wodę możesz kupić w samolocie i podgrzeją ją Tobie jeśli poprosisz.

Gość wszędzie piszą
że mleko dziecku wziąć można! co za durne linie

Gość pilne pilne pilne
Anglia Polska Ryanair. Tak, tylko ze nie chce robic wczesniej mleka, poniewaz jak wiadomo po godzinie wytwarzaja sie bakterie. Dlatego tez, wole osobno wode, osobno mleko, itd. Z gory dziekuje :) Zaryzykuje.

nie martw sie mozesz miec mleko osobno i wode. dla malca do 2 latek mozna miec plyny w wiekszej pojemnosci. nie zawsze kaza probowac. pracuje min przy kontrolach i wiem co i jak :)

Gość wszędzie piszą
na bezcłówce jest przecież też jedzenie dla dzieci - tam mozesz nawet półtoralitrową wodę kupić.

no to możesz brać bo ja też podróżuję liniami Ryanair. ja miałam mleko gotowe bo akurat pora karmienia była 20 min. po starcie i łatwiej było mi przygotować mleko na lotnisku :)

Gość pilne pilne pilne
Super. Tylko ze moje dziecko pije tylko z woda przegotowana mleko.

to weź sobie ta przegotowaną wodę do butelki i osobno mleko w pudełeczku, nie powinno być problemu:) w samolocie poggrzeją Ci tą wodę jeśli będzie taka potrzeba :)

możesz też kupić mleko w kartoniku przeznaczone do bezpośredniego spożycia. ja kilka razy takie podałam, zapewne wiesz o jakie mi chodzi :)

Gość pilne pilne pilne
Tak abrama wiem :)) Z racji takiej ze moje dziecko je tylko bebiko nie chce zmieniac na inne, a takiego zas nie wiem czy da rade gdzies kupic w kartoniku?? ;)) Pocieszylyscie mnie :) Dzieki Kobiety :)