Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuteburgery

widzaliscie dzis Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler??ale jaja

Polecane posty

Gość zepsuteburgery

haha :)

Gość naćpana powietrzem
nom niezłe :P

Gość ojojojjojoojojojoj
NO ŚWIETNE BYŁO JEST KTOŚ Z lUBLINA? zAMKNĘLI TA KNAJPĘ?

Gość zepsuteburgery
hmm podobno jeszce istnieje ale po tym programie pewnie spadnie ilosc gosci haha:)

Gość zepsuteburgery
istnieja maja strone interentowa, pare mieiscy temu tam jadłem nawet gigant burgera haha, troszke smierdziały frytki starym olejem ale generalnie nie było tak zle http://www.jeszburger.pl/

Gość ??????????????????????????????
ERUDYTKO SPLESNIAKE KOTLETY SERWOWALI

Gość fsr
Jutro ma być powtórka o 11.25, w razie gdyby ktoś dzisiejszego odcinka nie widział

Gość zepsuteburgery
mozna zobaczyc na vod.onet.pl

Gość fsr
Gość nie dostosował się do zleceń Geslerki. Kupili mu witrynke w której miał trzymać świeże mięso (jako reklama) a trzymał tam placki ziemniaczane i frytki. Nie wprowadził do menu dań jakie mu zaproponowała, a co gorsza podał zepsute mięso które wypluła na talerz. Działo się to jak go po kilu tygodniach odwiedziła aby zobaczyć jak sobie radzi. Powiedziała że pierdoli i się pod tą rewolucją nie podpisuje. Zamiast reklamy ma antyreklamę

ale z tą witrynką to pojebany pomysł był. facet kasy na poledwicę nie miał, a tyle mięsa na wystawke miał wystawiać..

Gość zepsuteburgery
moze i z witryna był głupi pomysł ale menu im zaproponowała ciekawe a oni to olali

Gość jooooookooooo onnno
po co knajpę otwiera jak na mięso i pensje kasy nie ma ....żeby wyjąć trzeba włożyć.Mógł kiosk otworzyć jak się na gastronomii nie zna.

a ma ktos moze przepis na ten krem z kukurydzy? ogolnie- ci wlasciciele to jakies buraki, jak mozna podawac ludziom popsute mieso...?:o spalilabym sie ze wstydu :o a z ta witryna macie racje, wedlug mnie to byl do dupy pomysl

Gość nie ulega watpliości...
że druga edycja jest odważniejsza i bardziej kontrowersyjna od pierwszej :) super :D

Gość hdmi
nie znosze tej baby z samego pyska i sposobu w jaki wysławia się jest obrzydliwa jak cos opowiada

oj z tą witryną to chyba miało być inaczej chodziło o to, żeby każdy sam sobie wybrał kawałek mięska, które kucharz ma mu przygotować i zaserwować przynajmniej ja tak to zrozumiałam ale taka witryna powinna była stać wewnątrz chyba.....blisko grilla głupio tak z surowym mięchem samemu do kucharza zasuwać :P generalnie szef tragiczny należało mu się- nawet jeśli program był naciągany skoro oczernił byłych pracowników bez możliwości obrony zainteresowanych.

ps. myślę, że tak naprawdę odeszli bo po raz kolejny im nie zapłacił:P

Gość zepsutyburger
haha to było dobre up :)

Gość em ej di oh en en ej
Mam nadzieję, ze ta knajpa padnie. Za całą arogancję, bezczelność i chamstwo tych dwóch kolesi-wlascicieli. Nie mieli i nie mają pojecia o prowadzeniu biznesu. Podawanie starego miesa to jakis koszmar. Gdybym mieszkała w Lublinie omijałabym tą knajpę szerokim łukiem. Teraz to juz na pewno padną.

ja mysle, że jednak nie Ike. zresztą troche komiczne byłoby latanie co chwile do witrynki po mięso ;) jedno jest pewne, witrynka to glupi pomysl. a facet widać, że ma w nosie wszystko to i biznes mu się zwali.

facet od początku był sceptycznie nastawiony na zmiany,być może oczekiwał czegoś innego a tu baba mu wchodzi z butami i się rządzi. Ten program to antyreklama dla restauracji

Gość chyba zdecydowana
gościu zglosil się sam do programu bo myślał ,że mu tę budę za friko wyremontują i nowy sprzęcik kuchenny dostanie a może i nawet Magda spłaci pracownikom zaległe wynagrodzenia a tu nic tylko witrynka , która ja osobiście uważam za bardzo dobry pomysł. Widac było od razu po nich ,że to buce nad buce:D

Gość lublinianka lublinianka
A ja sie z programem nie zgadzam,jeszburgery są pyszne i nigdy nie smierdzialy ,, trupem,, hahaha ,Wlasciciele nie radza moze sobie z personelem i nie wlazili w d.... P. Gesler i dlatego ich pograzyla. Ja bede chodzila do nic,jest nowe menu i jej propozycje a robienie kanapki w lublinie z ogromnym (pewnie z 30 dag) hamburgerem z poledwicy jest pomyslem poronionym.Kto kupi hamburgera gdzie samo mieso wychodzi kolo 10 zl. a gdzie inne koszty? Studenci ??? Taki luxus to mozna w Wawce na Placu 3 Krzyzy robic ale nie u nas i krzyczec po 4 dychy za kanapke :D Lodowka z surowym miechem to tez glupi byl pomysl,nieapetyczny

Gość lublinnnn
to mięcho za zewnątrz to trochę dziwne.... właściciele pokazali się tragicznie, a fakt że ludziom nie płacili 3 miesiące...wstydziliby się pokazywac publicznie:O

Gość choco loko
pewnie poodchodzili jak sie zorientowali że zaraz jak sie Gessler wyniosła własciciele powrócili do tego gówna co było wczesniejchoco loklo

Gość lublinnnn
moze sanepid obejrzał dzis powtórkę programu i jutro będzie nalot:P