Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aser

problem z dziewczyną ..

Polecane posty

Gość aser

witam !! mam następujący problem otóż jakiś dobry rok temu poznałem dziewczyne,chodziliśmy razem do klasy ,na piwo itp..spotykaliśmy się tak po kumpelsku,ona czasami sama się pytała co robie w weekend ,wkońcu napisałem jej że ją kocham ,mineło kilka miesięcy ,relacje były takie że ja pisałem do niej czy się spotka ,ona coś tam odpisywała ,ale potem i tak nic z tego nie wychodziło..najgorsze było że pisała że mnie uwielbia i takie tam ..niewiem co mam zrobic czy dalej za nią latac czy dac sobie spokój ?! ..dodam że do dziś coś do niej czuje

Gość aser
doradżcie cos prosze ..

Gość aser
doradżcie cos prosze ..

Gość aser
doradżcie cos prosze ..

Gość 19- latka
w końcu się spotkać i pogadać w 4oczy

Gość aser
ale ona wie że ja ją kocham ..nawet mówiłem jej że chce się z nią spotykac tak jak wcześniej jak z przyjaciółką ,pogadac przy piwku ,przytulic ją ..a ona sie zgodziła ale jak przychodzi co do czego to niby coś jej wypada itp.

Gość 19- latka
no to postaw sprawę jasno.. albo Ty jesteś dla niej ważny i się spotykacie, albo ona ma ważniejsze ma sprawy na głowie. Bo jak to będzie jak będziecie razem.. i co ? ona za każdym razem jak będziesz jej potrzebował to będzie mówiła, że ma na głowie coś innego ?

Gość wersus213
daj se z nią spokój..nie pisz ,nie dzwoń ..wykasuj ją z pamięci ..pamiętaj tego kwaitu jest pół światu

Gość aser
olewa mnie ?? to dlaczego mi mówi że możemy sie spotkac a nie odrazu mi napisze że sie nie spotkamy ,chce żebym ją znienawidził ?

Gość aser
napisła esemesa że tylko jak i sie przytula to puszcza serie bąków

Gość JKL
mam podobny problem ,łatwo mówic wymazac ją z pamieci jak cały czas ją kocham ;(

Gość aser
napisła esemesa że tylko jak i sie przytula to puszcza serie bąków -----jakiś dzieciak sie podszył !!

Gość innoola
nieraz tak dziewczyny mają jak sie przytuli, to puszcza bąki a póżniej sie wstydzi

Myślę, że traktuje Cię jak przyjaciela.Nie pisz jej , że coś do niej czujesz.Ona ma kogoś?

Gość aser
nie teraz niema nikogo ..ale nie rozumiem jednego czemu mnie tak robi w ***ja ,najpierw sie umawiamy na piwko po koleżenśku ,a ona w ostatniej chwili mówi że nie może itp. i to już kilka razy sie zdażyło..wytłumaczy mi to ktos ?

Gość aser
napisac jej np. jesli chciałaś żebym cie znienawidził to ci się udało ..a potem sie nie odzywac już do niej ,może wtedy sama zacznie do mnie pisac itp..

Gość wersus213
tak napisz ze ją nienawidzisz,a potem zobaczysz co się stanie ,jeśli jej choc troche zależy to sie odezwie chyba że jest już nieżle popie******