Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnnjc vnjft

czy ja jestem chora psychicznie,??moja obsesja

Polecane posty

Gość fehrot
kupiłem sobie nowego warchlaka pół wsi mi zazdrości. W niedziele zawsze biorę go na łańcuch i chodze dumnie po drodze... jestem trendy. Trzeba umieć sie pokazać

Gość laska daj spokój
no ty chyba rzeczywiście masz jakąs psychoze ten psycholog Ci nic nie pomógł? ile razy u niego byłas?

Gość pracujesz wlasciwie na prawie
"no wychodzi po ok 1500 netto z każdej pracy no takie sa teraz zarobki niestety" nie ma takiego czegos jak "takie sa teraz zarobki" zarobki ma kazdy inne, w zaleznosci od tego w jakie ma wyksztalcenie, wiedze, kompetencje, doswiadczenie, w jakim miesice mieszka, w jakiej brancy pracuje, jaki ma charakter, ambicje, czy ma jaja walczyc o swoje.... i mozna by wymienac bez konca...

Gość hnnjc vnjft
ja nie pracuje na dwa cale etaty..jako doradca kredytowy mam prowizje tylko!!i z samej prowizji mam 2 tys na ręke.. W windykacji telefonicznej tez jestem na prowizji..I pracuje po 6 h dziennie wychodze na tym 1000zł oczywiscie srednio bo czasami wiecej czasami mniej Koncze finanse i rachunkowosc mam licencjat ze stosunkow miedzynarodowych.Teraz pisze mgr z fir

Gość kuwa wszedzie ta wrozkaa