Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiedzcie jak

jak reaguja porzadni faceci

Polecane posty

Gość no powiedzcie jak

na fakt, ze ich potencjalna nowa dziewczyna od 1,5-2 lat byla singlem no i nie miala zadnego partnera seksualnego?? wiek dziewczyny 30lat.

bardzo dobrze reagują.. :) ja bym tak zareagował :) przecież należy wziąć wiele czynników pod uwagę, a niżeli to, że trochę kiepsko, bo dawno jej nikt nie stukał więc być może zapomniała :o

Gość no powiedzcie jak
mieszkam za granica, moje kolezanki lataja za turkami, arabami itp. i co chwila maja jakiegos faceta:O mnie by to nie przeszkadzalo, ze nikogo nie mam, ale te ich docinki mnie draznia:O i czasami sie zastanawiam, czy moze rzeczywiscie ze mna cos nie tak, moze powinnam kogos zaczac szukac. ale nie odczuwam tez takiej potrzeby szukania kogos tylko na seks...teraz bym chciala tylko kogos normalnego na normalny, trwaly zwiazek a nie jakas przygode...

i tego się trzymaj, a na nie nie zwracaj uwagi. Między wami jest różnica. Ty myślisz głową, a one dupami..ot cała filozofia :)

Gość no powiedzcie jak
tylko tak czasami sobie mysle, ze moze cos sobie ubzduralam, ze kiedys pojawi sie ten "wlasciwy".miedzy nami jest tez roznica wieku,one maja po 25 lat. ja tez juz mialam paru partnerow, tylko jakos teraz sobie mysle, ze wiem jak to jest z facetem, teraz chce po prostu tego wlasciwego. gorzej jak przyjdzie mi czekac kolejny rok albo i dwa...

nie żałuj :-), porządny facet mam rozumieć, to ma być ten właściwy, więc czym się martwisz na zapas :-)

Gość fineus
"latają za turkami..." - a w Polsce grają takie porządne i są takie wybredne. Wstyd, a Ty nie patrz na nie i miej poczucie własnej wartości, jesteś po prostu osobą o wyższym poziomie moralności. A one... może i lepiej że "ubyły" z kraju, w końcu to niezbyt wartościowy element. A jeśli są takie dumne z tego że prowadzą się lekko, to niech po powrocie do Polski chwalą się tym na prawo i lewo. Znam kilka takich przypadków, panienki za granicą psują reputację wszystkim polskim kobietom a po powrocie próbują szybko wyjść za mąż i udawać przykładne żony. FARSA. można wiedzieć w jakim kraju ma miejsce opisana sytuacja? na Wyspach?

Gość no powiedzcie jak
w niemczech im nie podobaja sie niemcy, bo sa "sztywni" i nie zagaduja tak po prostu do dziewczyny tak jak turki. brakuje jeszcze ,zeby za czarnymi lataly. wlasnie nierzadko jest , ze one same do nich lgna , nawet nie pozwalaja za bardzo latac tym turkom za nimi :O

Gość fineus
Widocznie się dowartościowują tym faktem, że ktoś na nie leci, i do tego tacy egzotyczni, niestety są na tyle niewydarzone, że nie wiedzą jak bardzo ci egzotyczni odstają od naszej kultury i że zależy im tylko na bzyknięciu pustej i głupiej polki. Sam miałem kiedyś dziewczynę, która delikatnie mówiąc nigdy nie była wobec mnie zbyt szczera, i mogę się tylko domyślać jak zachowywała się pracując w niemczech i w uk. Później udało mi się nieco poskładać fakty. W dodatku raz oberwała od jakieś angielki, domyślam się że to pewnie za kokietowanie jakiegoś miejscowego, a panienka ręczę że była szybka w gadce i czynach. Pamiętaj - wiecznie z tymi latawcami nie będziesz koegzystować, a szacunku do siebie nie warto tracić, bo inni ludzie zawsze będą tak Ciebie szanować jak sama się szanujesz. Nic co jest robione pod naciskiem i presją otoczenia na dłuższą metę nie służy takiemu delikwentowi.

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
mowie im to w kolko, ze nie sztuka jest miec takiego faceta. idziesz na dyskoteke i nie musisz sie wcale starac:O a na moje uwagi, ze ci faceci chca je tylko do seksu odpowiadaja, ze przeciez one tez tylko tego chca, tak tylko dla zabawy...acha no i pojechaly razem na wakacje do tych egzotycznych krajow, wrocily i potem ponownie jeszcze dwa razy lecialy do tubylcow:O wiadomo w jakim celu:O pomijam fakt, ze moze co innego jakby te wyjazdy byly przez tych kolesi sponsorowane, a gdzie tam, oni chyba jeszcze na tym zarabiaja, bo za tydzien wynajetego pokoju kosmiczne pieniadze placa :O

Gość no powiedzcie jak
ktos jeszcze?