Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia78

kobitki czy robi wam sie nieraz slabo i macie zawroty głowy ,mi lekarze wmawiaja

Polecane posty

kurcze kochane czeto mi sie robi nagle słabo i mam zawroty głowy mi lekarze wmawiaja ze to jest nerwica a ja sama nie wiem co o tym sadzic dodam ze badania mam wszystkie w normie czekam kochane na odpowiedzi

Gość jbkjkj
tak , to moze byc nerwica, mialam tak samo, pozniej doszly ataki paniki, ciagly brak powietrza itp, ziemia doslownie trzesla mi sie przed oczami..wyleczylam terapia, zrob sobie badania na hormony tarczycy, jezeli one wyjada ok to najprawdopodobniej nerwica,

Gość PaulinaKiss
Właśnie miałam założyć taki temat, jest mi słabo i kręci się w głowie, nie mam kompletnie siły,no ale ja jestem w ciąży w 2 miesiącu, czy myślicie że to normalne, aż do tego stopnia żle się czuć????????

ja nie mialam nerwicy a tez sie tak czulam na poczatku ciazy, do tego mialam mdlosci, moglam spac cale dnie, potem posrodku ciazy bylo duzo lepiej ale mialam nagle spadki cisnienia i omdlenia i nie moglam sama wychodzic z domu... takie uroki ciazy, najlepiej pogadac z lekarzem, u mnie minelo samo.