Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czuszka

zakladacie swoim coreczkom staniki?

Polecane posty

Gość pani czuszka

moj szwagier - lekarz, opowiadal wczoraj, ze ma 4- 5 letnie pacjentki ktorym mamusie ubieraja staniki (nie jakies koronkowe, ale jednak). niektore baby maja nasrane w glowach...

Gość prawda byla

Gość lowerna
A ja myślę ,że to dlatego iż w dzisiejszych czasach nie wiadomo gdzie na pedofila trafisz i pewnie te matki ,tak przezornie do lekarza nakładaja te staniki ,aby nie oglądał piersi ich córek .Pewnie poza wizytami do lekarza tego nie robią

Gość puijjj
nooo i co ztego? niech robia co chca, krzywde tym komus robia? :O

Gość dysz dyszo
może i masz rację ,pełno teraz popaprańców

Gość pani czuszka
przeciez klatka piersiowa 4-latki wyglada tak samo jak klatka piersiowa chlopca. Co w tym zlego? Ja uwazam, ze to troche chore podejscie...

Gość frelka morelli
najobrzydliwszą zaś dla mnie rzeczą jest kiedy widzę na plaży dzieci na golasa ,bez urazy ale chyba ich rodzice sprawy sobie nie zdają w jakich czasach żyjemy,poza tym niezdrowo jest usiasc gołym tyłkiem na piasku gdzie nie wiadomo jaka bakteria

Gość a ja twierdzem
może i klatka piersiowa wygląda tak samo ,ale juz chora wyobraźnia pedofila to zupełnie co innego .Twój szwagier pewnie normalny ,ale wierz mi ,wielu jest zboczeńców ,więc lepiej i na zimne dmuchać .Poza tym ,co to komu przeszkadza??

Gość drwa robia swoje
A co do tego twemu szwagrowi ,przeszkadza mu to? przecież to mu nie utrudnia badania ,no nie ??? to co mu to szkodzi ? popatrzeć sobie chce ,czy jak?

Gość pani czuszka
Szwgier i tak prosi o zdjecie stanika w celu zbadania kregoslupa dziecka. Mnie to zniesmaczylo, nie rozumiem kobiet ktore ze swoich dzieci robia male-stare : staniki, kolczyki, pomalowane oczy itp.

Gość drwa swe tu se mano
no tu chyba raczej nie o to chodzi ,żeby robić stara maleńką ....źle to odbierasz .Po prosu uczy się dziecko od małego ,że pewne sfery ciała są intymne i nie obnaża się ich

Gość pani czuszka
on byl zdziwiony i rozbawiony, ze kobiety robia swoje dzieci na takie male pindzie. popatrzec ? na co niby ?:) rownie dobrze na swojego 2 -ltniego synka moze patrzec:)

Gość ogolić go na łyso
Mój lekarz bada w staniczku 6 latkę ,nie zasłania mu to kręgosłupa jesli tasiemka tylna jest waska.A co do golasów na plaży to rzeczywiście mocno przesadzone.Nie powinno się pokazywać gołego dziecka publicznie

Gość pani czuszka
moj szwagier jest ortopeda wiec musi w niektorych przypadkach musi dokladnie zbadac kregoslup, a nie tylko rzucic okiem

Gość guguu łala
pani czuszko pani szwagier jest zdrowy i normalny ,ale poczytaj sobie o pedofilii jeśli nie rozumiesz sedna sprawy .Pedofile podniecają się patrzeniem ,więc lepiej chronić malca przed bądź co bądź obcym mężczyzną ,ot co .A malowanie to już sprawa inna i nie o tym temat

Gość olga swe ma
A mnie się podoba taka "mała dama" uczona od dziecka ,że kobieta musi dbać o swój wizerunek .

Gość klerysa
popieram Olga......

Gość wera i inni
pindzia??????????????? razem ze szwagrem macie dziwne popędy chyba ,nazywać dziecko pindzią ,to obleśne .Lepsze zadbane maluchy niż te ze smarkami do pasa .

Gość pani czuszka
Macie racje co do pedofilii, to sie zdarza. Ale zakladanie dzieciom stanikow ze wzgledow estetycznych uwazam za chore, tak samo jak robienie z dziewczynek "malych dam"

Gość klerysa
faktycznie pindzia to lekka przesada....dziwią was staniki ,ale sami wyzywacie pacjentów za plecami i dyskutujecie o sprawach ,które nie powinny was w ogóle obchodzić

Gość pani czuszka
No coz, lekarze to tez ludzie, a trafiaja im sie rozne przypadki. Tak to juz jest pani sklepowa obgaduje swoich klientow, prawnicy swoich, lekarze swoich :)

Gość hurrra qq
A dlaczego nie mają zakładać ze względów estetycznych?? to je uwiera? przygniata? chyba nie ,więc o co chodzi? Nie masz pojęcia ile radości daje dziewczynce taki zakup kiedy razem z mamą wybierają staniczek dla mamy i córeczki .To rozkoszne :)

Gość ekszpert
ty czuszko ze swym szwagrem to dopiero jesteście przypadki

Gość pani czuszka
hahaha :) czego mozna sie bylo spodziewac po kafeterii, dobra, to idzcie malowac swoje dzieci, zakladac im staniki, buty na obcasach a! i koniecznie nie zapomnijcie o depilacji woskiem i farbowaniu wlosow. to takie rozkoszne :)

Gość ekszpert
a ty swoją zaniedbuj ,jak i sama pewnie jesteś zaniedbana ,skoro masz takie ograniczone ego

Gość kurka podwodna
Dajcie spokój czuszce tosz widać ,że u nich na wsi tego nie zrozumieją ,bo prymitywni ot i cała prawda.Ludzie o stanikach pisza ,a ona o obcasach .Trzaśnij się w łeb kobieto tępa

Gość anty czuszka
ty sobie mózg wydepiluj

Gość Mam nadzieję,że to
Pani czuszka-jesteś matką dziewczynki?Twoja odpowiedz dużo nam wyjasni.

Gość teeeepw
To rzeczywiście jest fajne przeżycie z córeczką razem staniczki wybierać ,a dziewczynki są wtedy naprawdę zachwycone .Ale trzoda tego i tak nie zrozumie więc jej nie odpisujcie