Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pani czuszka

zakladacie swoim coreczkom staniki?

Polecane posty

Go艣膰 r贸b rozdzielno艣膰
piczkaxxxxxxxx pani czuszka ma racje w wieku 10 lat to rozumiem bo dziecko zaczyna dojrzewac moze juZ NIemowlakom bedziecie zaklagdac staniki ? widzia艂am szpilki dla niemowl膮t- co prawda szyte, z materia艂u i mi臋kkie, ale producent twierdzi 偶e maj膮 podkre艣la膰 "seksowno艣膰" dziecka:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurka podwodna
przeciwnie ,uwa偶am topiki dla dziewczynek za odzie偶 fajn膮 i odpowiedni膮 tak偶e dla 4 -latek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸b rozdzielno艣膰
111111lllooo przecie偶 nie chodzi o taki stanik jaki maja kobiety ,zapinany z ty艂u ,tylko taki topik wk艂adany przez g艂ow臋 ,tak膮 jakby kr贸tk膮 koszulk臋.Ludzie!!!!!!!!! we藕ta si臋 ogarnijta je艣li to jest koszulka to czemu autorka pisze o staniku?? niech pisze koszulka wtedy b臋dzie jasno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piczkaxxxxxxxx
jezu co sie z tymi ludzmi porobi艂o z tym stanikiem jako p艂achta na byka to racja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka podwodna
ale my nie popieramy szpileczek ,to w og贸le nie by艂o w temacie .Temat jest o tym ,偶e niekt贸rym przeszkadza ,偶e matka c贸rce ubierze kr贸tk膮 koszuleczk臋 z gumk膮 na dole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera i inni
pisze o "staniku " bo nazwa膰 tego nie umie inaczej .Co ma pisa膰 kalesony???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wera i inni
wyra藕nie pisa艂a ,偶e nie jakies koronki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸b rozdzielno艣膰
a moze napisa膰-koszulka???:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani czuszka
nie koszulke, koszulka zaslania brzuch, plecy itp. nie wazne czy stanik ma 2cm szerokosci wiecej czy mniej, moze byc sportowy, ale pozostaje stanikiem ktory ma zakrywac/ podtrzymywac piersi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty czuszka
sportowy topik to rzecz normalna ,wygodna ,czego ty si臋 tych dzieci czepiasz? Id藕 obiad gotuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piczkaxxxxxxxx
podobno gdzies (chyba w angli ) powsta艂y gumki w rozmiarze mini , jak to kraj dba o dzieci :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani czuszka
Uwa偶am ,偶e te ich matki s膮 zboczone,je艣li to zak艂adaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piczkaxxxxxxxx
popieram czuszke w ca艂ej rozci膮g艂o艣ci i szerokosci :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piczkaxxxxxxxx
dziewczynka bedzie miala swiadomosc ze to sfera intymna jesli matka ja tego nauczy , nie musi odrazu jej zakladac stanika a potem te bdzieci sie juz czuja takie dorosle i sie dziwic ze dzieci rodz膮 dzieci

Udost臋pnij ten post

Ludzie nie przesadzajcie.Moja 5-letnia corka tez ma kilka stanikow w ktorych czasami chodzi po domu.Co w tym zlego? Skoro widze ze lubi,czuje sie wtedy doroslejsza jak paraduje po domu.Ostatnio nawet kupilam jej ladne koronkowe majteczki. U niektorych panuje jakies zacofanie,bo kurde krzywda sie dzieje jak dziecko poudaje dorosla. Jak bylyscie male pamietacie jak calowalyscie misie udajac ze to wasz chlopak? Pamiec myszki wyzarly? Nigdy nie bawilyscie sie w dom udajac matke gromadki dzieci? No nie wierze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A mnie to nie przeszkadza
呕e ma艂a dziewczynka jest w staniku, wr臋cz uwa偶am 偶e jest to wskazane nawet jak dziewczynka ma jeszcze piersi jak u ch艂opca. Oczywi艣cie m贸wi臋 tu o normalnym dzieci臋cym staniku kt贸ry jest z wygl膮du zupe艂nie aseksualny ale ma za zadanie po prostu zakry膰 intymn膮 sfer臋 dziewczynki, a nie wyra偶a膰 jej "bycie dam膮". Pisz臋 to nie bez przyczyny. Po mam w pami臋ci czasy jak sama by艂am jeszcze ma艂膮 dziewczynk膮 raz w wakacje by艂 wyj膮tkowo upalny dzie艅. Mama ubra艂a mnie w same majteczki na podw贸rko. By艂a bardzo zapracowana i nie mia艂a czasu zajmowa膰 si臋 takimi bzdurami jak staniczek dla dziewczynki zreszt膮 nawet gdyby chcia艂a mi taki kupi膰 to by nie mog艂a bo by艂y to jeszcze takie czasy 偶e w sklepach nic nie by艂o. No ale w kazdym razie pami臋tam t膮 sytuacj臋 偶e wysz艂am na pod贸rko w samych majteczkach. By艂am wtedy za ma艂a na stanik a jednocze艣nie na tyle du偶a by rozumie膰 wyra藕nie r贸偶nice p艂ci mi臋dzy ch艂opcami i dziewczynkami. Moja kole偶anka te偶 by艂a w samych majteczkach i si臋 nie wstydzi艂a ale pami臋tam 偶e ja czu艂am si臋 skr臋powana i nerwowo si臋 rozgl膮da艂am czy na podw贸rku nie ma gdzie艣 ch艂opc贸w. Pami臋tam 偶e tego dnia by艂 taki fart 偶e ch艂opcy gdzie艣 wyjechali, ale czu艂am w 艣rodku 偶e gdyby byli tego dnia na podw贸rku to pali艂abym ceg艂臋 i znaj膮c ich narazi艂abym si臋 na typowe dla g贸wniarzerii zaczepki. Dlatego wiem 偶e jakbym ja mia艂a c贸reczk臋 to na pewno ubiera艂abym jej jaki艣 staniczek 偶eby nie czu艂a si臋 niczym skr臋powana. Z kolei wizyta u lekarza to ju偶 zupe艂nie inna sytuacja. To by zale偶a艂o od tego z czym dziecko tam zosta艂o przyprowadzone. Je艣li jest taka potrzeba 偶e trzeba si臋 rozebra膰 to trzeba i koniec. Lekarz przecie偶 zawsze powie je艣li jest taka potrzeba, a to 偶e obgaduje za plecami. C贸偶. Ludzie zawsze gadali i gada膰 b臋d膮. Musz膮 czym艣 przecie偶 zajmowa膰 swoj膮 uwag臋, inaczej umarliby z nud贸w. Gada膰 mog臋, byleby tylko nie skrzywdzi膰 drugiego gadaj膮c rzeczy zmy艣lone. Tutaj niestety granica robi si臋 p艂ynna, bo ocenianie drugiego po pozorach jest nasz膮 drug膮 natur膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o zesz w morde
irqa- koronkowe majteczki? a stringi, pas do ponczoch a moze gorset tez jej kupisz, durna babo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani czuszka
tak jak ktos napisal " a pozniej sie dziwia, ze dzieci maja dzieci"

Udost臋pnij ten post

w staniku i tych koronkowych majtkach tylko po domu chodzi ;) wiec co jest ludzie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸b rozdzielno艣膰
irqa.. Ludzie nie przesadzajcie.Moja 5-letnia corka tez ma kilka stanikow w ktorych czasami chodzi po domu.Co w tym zlego? Skoro widze ze lubi,czuje sie wtedy doroslejsza jak paraduje po domu.Ostatnio nawet kupilam jej ladne koronkowe majteczki :O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyba to prowo
za 2 lata solara i tipsy...potem tlenimy w艂osy i trwa艂a.... i na wylot贸wk臋

Udost臋pnij ten post

Wybacz ale ona nie cierpi slonca tak jak ja.Wolimy bladosc :D Tipsy? Raczej woli malowac swoje pazurki :D A na makijaz ma jeszcze czas. A anty zafunduje jej z wlasnej woli jak bedzie miec 13 lat.Wiadomo jakie sa teraz malolaty.Lepiej byc przezornym niz potem plakac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piczkaxxxxxxxx
a mnie to nie przeszkadza --> ile wtedy mia艂as lat ? i pomysl co by g贸wniarzeria m贸wi艂a jak by zobaczyli twoj膮 5letni膮 "dame " w tych koronkowych majteczkach i staniczku jeszcze jej ponczochy kup i wibrator , bedzie taka doros艂a i rozkoszna :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o zesz w morde
a fuck, no tak stanik, majtki koronkowe i lakier na paznokciach u 5 latki- kobieto idz sie leczyc :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meheheh
zafudujesz trzynastolatce anty, a ona bedzie do ciebie mowila mumusiu a teraz ide na podworko pobawic sie w sloneczko hahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smanna
Zak艂adanie na co dzie艅 takich stanik贸w dziewczynkom jest wr臋cz chore, nikt nie m贸wi o sytuacji na pla偶y by dziecku za艂o偶y膰 co艣 a' la top czy w upa艂 na podw贸rko, bo wtedy ten top (ale nie stanik!) pe艂ni rol臋 zakrycia nago艣ci. Zak艂adanie tego dziecku do lekarza, przedszkola, na spacer itp. to 艣mieszno艣膰. A urocze wybieranie staniczk贸w z mamusi膮 to odby膰 si臋 mo偶e w wieku lat 8 co najmniej, bo wtedy chocia偶 piersi dziewczynki nie maj膮 to to w艂a艣nie uczy je dbania o sw贸j wygl膮d, intymno艣ci itp. wcze艣niej dzieci nie kojarz膮 w og贸le aspekt贸w stanik=ukry膰 go艂e cyce. A robienie z ma艂ych dzieci doros艂ych zak艂adaj膮c im staniczki to w艂a艣nie dobrowolna reklama dla pedofila. I na lito艣膰 bosk膮, jakie zaniedbanie? dziecko jest zaniedbane bo nie ma stanika hahaha. Jak wyskoczy c贸rce uczulenie to nie zapomnijcie jej wysmarowa膰 podk艂adem. Zadbanie u dzieci ogranicza si臋 do higieny i czystego, niezniszczonego ubranka. Uwa偶am, 偶e zak艂adanie takim maluchom staniczk贸w jest z艂e i niewygodne dla nich samych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lublinnnn
irqa.. A anty zafunduje jej z wlasnej woli jak bedzie miec 13 lat.Wiadomo jakie sa teraz malolaty niestety, takie jakie ich matki...

Udost臋pnij ten post