Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czuszka

zakladacie swoim coreczkom staniki?

Polecane posty

Gość rób rozdzielność
piczkaxxxxxxxx pani czuszka ma racje w wieku 10 lat to rozumiem bo dziecko zaczyna dojrzewac moze juZ NIemowlakom bedziecie zaklagdac staniki ? widziałam szpilki dla niemowląt- co prawda szyte, z materiału i miękkie, ale producent twierdzi że mają podkreślać "seksowność" dziecka:O

Gość kurka podwodna
przeciwnie ,uważam topiki dla dziewczynek za odzież fajną i odpowiednią także dla 4 -latek

Gość rób rozdzielność
111111lllooo przecież nie chodzi o taki stanik jaki maja kobiety ,zapinany z tyłu ,tylko taki topik wkładany przez głowę ,taką jakby krótką koszulkę.Ludzie!!!!!!!!! weźta się ogarnijta jeśli to jest koszulka to czemu autorka pisze o staniku?? niech pisze koszulka wtedy będzie jasność

Gość piczkaxxxxxxxx
jezu co sie z tymi ludzmi porobiło z tym stanikiem jako płachta na byka to racja

Gość kurka podwodna
ale my nie popieramy szpileczek ,to w ogóle nie było w temacie .Temat jest o tym ,że niektórym przeszkadza ,że matka córce ubierze krótką koszuleczkę z gumką na dole.

Gość wera i inni
pisze o "staniku " bo nazwać tego nie umie inaczej .Co ma pisać kalesony???

Gość wera i inni
wyraźnie pisała ,że nie jakies koronki

Gość rób rozdzielność
a moze napisać-koszulka???:O

Gość pani czuszka
nie koszulke, koszulka zaslania brzuch, plecy itp. nie wazne czy stanik ma 2cm szerokosci wiecej czy mniej, moze byc sportowy, ale pozostaje stanikiem ktory ma zakrywac/ podtrzymywac piersi

Gość anty czuszka
sportowy topik to rzecz normalna ,wygodna ,czego ty się tych dzieci czepiasz? Idź obiad gotuj

Gość piczkaxxxxxxxx
podobno gdzies (chyba w angli ) powstały gumki w rozmiarze mini , jak to kraj dba o dzieci :O

Gość pani czuszka
Uważam ,że te ich matki są zboczone,jeśli to zakładają

Gość piczkaxxxxxxxx
popieram czuszke w całej rozciągłości i szerokosci :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
dziewczynka bedzie miala swiadomosc ze to sfera intymna jesli matka ja tego nauczy , nie musi odrazu jej zakladac stanika a potem te bdzieci sie juz czuja takie dorosle i sie dziwic ze dzieci rodzą dzieci

Ludzie nie przesadzajcie.Moja 5-letnia corka tez ma kilka stanikow w ktorych czasami chodzi po domu.Co w tym zlego? Skoro widze ze lubi,czuje sie wtedy doroslejsza jak paraduje po domu.Ostatnio nawet kupilam jej ladne koronkowe majteczki. U niektorych panuje jakies zacofanie,bo kurde krzywda sie dzieje jak dziecko poudaje dorosla. Jak bylyscie male pamietacie jak calowalyscie misie udajac ze to wasz chlopak? Pamiec myszki wyzarly? Nigdy nie bawilyscie sie w dom udajac matke gromadki dzieci? No nie wierze :D

Gość A mnie to nie przeszkadza
Że mała dziewczynka jest w staniku, wręcz uważam że jest to wskazane nawet jak dziewczynka ma jeszcze piersi jak u chłopca. Oczywiście mówię tu o normalnym dziecięcym staniku który jest z wyglądu zupełnie aseksualny ale ma za zadanie po prostu zakryć intymną sferę dziewczynki, a nie wyrażać jej "bycie damą". Piszę to nie bez przyczyny. Po mam w pamięci czasy jak sama byłam jeszcze małą dziewczynką raz w wakacje był wyjątkowo upalny dzień. Mama ubrała mnie w same majteczki na podwórko. Była bardzo zapracowana i nie miała czasu zajmować się takimi bzdurami jak staniczek dla dziewczynki zresztą nawet gdyby chciała mi taki kupić to by nie mogła bo były to jeszcze takie czasy że w sklepach nic nie było. No ale w kazdym razie pamiętam tą sytuację że wyszłam na podórko w samych majteczkach. Byłam wtedy za mała na stanik a jednocześnie na tyle duża by rozumieć wyraźnie różnice płci między chłopcami i dziewczynkami. Moja koleżanka też była w samych majteczkach i się nie wstydziła ale pamiętam że ja czułam się skrępowana i nerwowo się rozglądałam czy na podwórku nie ma gdzieś chłopców. Pamiętam że tego dnia był taki fart że chłopcy gdzieś wyjechali, ale czułam w środku że gdyby byli tego dnia na podwórku to paliłabym cegłę i znając ich naraziłabym się na typowe dla gówniarzerii zaczepki. Dlatego wiem że jakbym ja miała córeczkę to na pewno ubierałabym jej jakiś staniczek żeby nie czuła się niczym skrępowana. Z kolei wizyta u lekarza to już zupełnie inna sytuacja. To by zależało od tego z czym dziecko tam zostało przyprowadzone. Jeśli jest taka potrzeba że trzeba się rozebrać to trzeba i koniec. Lekarz przecież zawsze powie jeśli jest taka potrzeba, a to że obgaduje za plecami. Cóż. Ludzie zawsze gadali i gadać będą. Muszą czymś przecież zajmować swoją uwagę, inaczej umarliby z nudów. Gadać mogę, byleby tylko nie skrzywdzić drugiego gadając rzeczy zmyślone. Tutaj niestety granica robi się płynna, bo ocenianie drugiego po pozorach jest naszą drugą naturą.

Gość o zesz w morde
irqa- koronkowe majteczki? a stringi, pas do ponczoch a moze gorset tez jej kupisz, durna babo?

Gość pani czuszka
tak jak ktos napisal " a pozniej sie dziwia, ze dzieci maja dzieci"

w staniku i tych koronkowych majtkach tylko po domu chodzi ;) wiec co jest ludzie? :D

Gość rób rozdzielność
irqa.. Ludzie nie przesadzajcie.Moja 5-letnia corka tez ma kilka stanikow w ktorych czasami chodzi po domu.Co w tym zlego? Skoro widze ze lubi,czuje sie wtedy doroslejsza jak paraduje po domu.Ostatnio nawet kupilam jej ladne koronkowe majteczki :O:O:O

Gość czyba to prowo
za 2 lata solara i tipsy...potem tlenimy włosy i trwała.... i na wylotówkę

Wybacz ale ona nie cierpi slonca tak jak ja.Wolimy bladosc :D Tipsy? Raczej woli malowac swoje pazurki :D A na makijaz ma jeszcze czas. A anty zafunduje jej z wlasnej woli jak bedzie miec 13 lat.Wiadomo jakie sa teraz malolaty.Lepiej byc przezornym niz potem plakac.

Gość piczkaxxxxxxxx
a mnie to nie przeszkadza --> ile wtedy miałas lat ? i pomysl co by gówniarzeria mówiła jak by zobaczyli twoją 5letnią "dame " w tych koronkowych majteczkach i staniczku jeszcze jej ponczochy kup i wibrator , bedzie taka dorosła i rozkoszna :O

Gość o zesz w morde
a fuck, no tak stanik, majtki koronkowe i lakier na paznokciach u 5 latki- kobieto idz sie leczyc :O

Gość meheheh
zafudujesz trzynastolatce anty, a ona bedzie do ciebie mowila mumusiu a teraz ide na podworko pobawic sie w sloneczko hahah

Gość smanna
Zakładanie na co dzień takich staników dziewczynkom jest wręcz chore, nikt nie mówi o sytuacji na plaży by dziecku założyć coś a' la top czy w upał na podwórko, bo wtedy ten top (ale nie stanik!) pełni rolę zakrycia nagości. Zakładanie tego dziecku do lekarza, przedszkola, na spacer itp. to śmieszność. A urocze wybieranie staniczków z mamusią to odbyć się może w wieku lat 8 co najmniej, bo wtedy chociaż piersi dziewczynki nie mają to to właśnie uczy je dbania o swój wygląd, intymności itp. wcześniej dzieci nie kojarzą w ogóle aspektów stanik=ukryć gołe cyce. A robienie z małych dzieci dorosłych zakładając im staniczki to właśnie dobrowolna reklama dla pedofila. I na litość boską, jakie zaniedbanie? dziecko jest zaniedbane bo nie ma stanika hahaha. Jak wyskoczy córce uczulenie to nie zapomnijcie jej wysmarować podkładem. Zadbanie u dzieci ogranicza się do higieny i czystego, niezniszczonego ubranka. Uważam, że zakładanie takim maluchom staniczków jest złe i niewygodne dla nich samych.

Gość lublinnnn
irqa.. A anty zafunduje jej z wlasnej woli jak bedzie miec 13 lat.Wiadomo jakie sa teraz malolaty niestety, takie jakie ich matki...