Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani czuszka

zakladacie swoim coreczkom staniki?

Polecane posty

Gość teeeepw
na pewno ma córeczką stąd poglądy ,że jak ktoś nie robi tak jak ona to robi źle.Coś w rodzaju :albo z nami ,albo przeciw nami .Postkomunistyczna cecha wrodzona

Gość wcqertuy
pani czuszka dostaja zjebke i znikla haha :D

Gość a kto to wie
teraz wszyscy wszędzie widzą zboczeńców:D zaszczepiajcie jeszcze tym swoim dzieciom że każdy lekarz to pedofil i chce oglądać ich cycki:O wychowacie małych znerwicowanych psycholi:)

Gość pani czuszka
Jestem jestem, ale szkoda mi czasu na takie glupie dyskusje, wyzwiska itp. Pozdrowienia dla wszystkich mam i ich corek.

Gość lowerna
nie przesadzaj ,przecież takiemu dziecku się tego nie mówi ,że lekarz może być beeee .Poza tym pooglądaj trochę w necie i poczytaj o milionach takich przypadków.

Gość kurka podwodna
popieram ,nie mówi się dziecku :ubierz stanik ,bo będzie źle ,tylko się zakłada ,dziecko się zwykle cieszy i tyle w temacie.

Gość o zesz w morde
ale z was zboki, stanik jest po to aby cycki nosic wiec po dziecku ktore nie ma cyckow stanik? dla mnie to chore tak samo jak wy poza tym, jeszcze sie zdazy taka dziewczynka nanosic stanikow w zyciu doroslym, kiedy ona ma byc dzieckiem ktore nie musi sie przejmowac wlasna klatka piersiowa? pojebane baby :D

Gość pani czuszka
nareszcie ktos normalny tu zajrzal, a juz tracilam wiare w ludzi...

Gość kurka podwodna
bo to pewnie ty sama pod innym przezwiskiem

Gość bbbaaaaaaaa
a ja mysle, ze tak matki staraja sie uczyc dziewczynki od malego szacunku do swojego ciala. nie widze w tym nic zlego...

Gość 111111lllooo
jestem pewna ,że to ona ,albo ten ofleś szwagierek

Gość pani czuszka
naprawde nie wiem po co tym maluchom te staniki. ja sama mam klatke piersiowa rozwinieta na poziomie dwulatki - nie nosze stanika (bo po co_ i zyje. wiec takie male gowniary nie beda ich nosic, bo ja przez to czuje sie gorsza!

Gość 111111lllooo
mnie to bez różnicy w co mamy ubierają córki ,nie rozumiem komu to przeszkadza

Gość o zesz w morde
sprawdz sobie IP madralo, moze skoro tak was cieszy zakladanie stanikow na zupelnie plaskie klatki corek, to waszym synkom w wieku 4 lat pozakladacie prezerwatywy ? :O tez sie zapewne beda rownie mozno cieszyc! och, jakie to slodkie jak tatus i synek zakladaja sobie gumki :P

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq111
o zesz w morde - wez sie nie kompromituj... blagam :O

Gość pani czuszka
Nawet jedna taka matka twierdziła ,że szwagier jej także kazał się rozebrać,a to nieprawda.

Gość pani czuszka
o żesz ---------- jestes nienormalny

Gość rewol
Ot dwa komputery i tyle

Gość właśnie przyjechała
14:20 [zgłoś do usunięcia] kurka podwodna popieram ,nie mówi się dziecku :ubierz stanik mam nadzieję że się tak nie mówi:D:D:D w co niby ten stanik ubrać?:D mówi się ZAŁÓŻ stanik, boże czy wy nie chodziliście do podstawówki???:O

Gość o zesz w morde
och coscie sie tak oburzyly, corki robicie na sile dorosle to synow nie mozecie? w koncu i stanik i prezerwatywa byly dotad atrybutem doroslych ludzi

Gość kurka podwodna
hahahahahahahahahahahahahahaha rzeczywiście zawstydzonam co niemiara

Gość a mi szkoda
jejku... a nie przyszło nikomu do głowy, że taki staniczek u malutkiej dziewczynki to na pedofila działa raczej jak płachta na byka? :D tak słodka, malusieńka lolitka... nic, tylko jej ten staniczek rozpiąć;) ratunku... przecież podczas wizyty u lekarza z takim małym dzieckiem rodzic jest cały czas obecny, to co się temu dziecku może stać? może jakieś takie małe szczelnie okrywające czadorki jeszcze dzieciom pokupić na czas drogi do lekarza? pedofil może czaić się w tramwaju, kierowca taksówki może nim być; a nawet, jak sama wieziesz dziecko samochodem, to np. na światłach jakiś pedofil może zajrzeć; warto mieć taki mały czadorek na wyjścia z domu;)

Gość kretynizm tak jak ktos napisal
stanik jest od tego zeby w nim cyce nosic wiec jak mozna zakladac stanik komus kto nie ma cycow?

Gość kurka podwodna
nie stanik to nie atrybut dorosłej kobiety ,tylko dziewczynki której zaczynają rosnąć piersi ,czyli nawet około10- 12 roku życia .Prezerwatywa natomiast to "atrybut"już nie 12 -letnich chłopców

Gość piczkaxxxxxxxx
pani czuszka ma racje w wieku 10 lat to rozumiem bo dziecko zaczyna dojrzewac moze juZ NIemowlakom bedziecie zaklagdac staniki ?:O

Gość 111111lllooo
rzecz w tym ,co to kogo obchodzi ????? do skarpet też się doczepi ,bo jej dziecko kolanówki nosi????

Gość a mi szkoda
dobrze byłoby, gdyby prezerwatywa była "atrybutem" nie tylko DOROSŁEGO mężczyzny, ale tego, który zabiera się za sex - choćby nawet był 12-latkiem :D

Gość właśnie przyjechała
głupi ludzie nie wstydzą się zazwyczaj swojej głupoty więc mnie nie zdziwiłaś:)

Gość o zesz w morde
taa, tylko ze nie tylko dorosly facet moze miec erekcje eureka ta wyzej, wreszcie pojela ze stanik powinno sie zakladac jak juz piersi zaczna rosnac?

Gość 111111lllooo
przecież nie chodzi o taki stanik jaki maja kobiety ,zapinany z tyłu ,tylko taki topik wkładany przez głowę ,taką jakby krótką koszulkę.Ludzie!!!!!!!!! weźta się ogarnijta