Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaKiss

7 tydzień ciąży - jestem strasznie słaba, czy to normalne???

Polecane posty

Gość PaulinaKiss

Kto też tak ma???

Gość PaulinaKiss
Wyniki badan mam dobre, tylko troszke przeziebiona jestem:( ledwowstanez łóżka kręci mi się w głowie ;(

normalne, normalne. przejdzie w 2 trymestrze :) ja zasypiałam w tramwaju jak do domu wracałam po zajęciach i pracy :P

Gość mama_agatki
mnie mązz gnał do roboty w czasie ciązy. teraz siedze na jego utrzymaniu

Gość Chanko
mama agatki ale masz nasrane we lbie Pisze Ci dziewczyna ze ciaza, ze przeziebiona, ze ciezko a Ty mowisz idz do roboty leczysz sie babo jak nie to zacznij. Autorko kocyk , hernatka, tv i lezec. ;)

Gość PaulinaKiss
Dziekuje Wam Kochane, szkoda ze takie pstaki niczego nie rozumieją, ja mam ciążę zagrożoną,bo jestem po dwóch poronieniach :( i dlatego lekarz kazał mi leżeć, biore hormony na podtrzymanie a oprocz tego lecze tarczyce, i jeszcze to przeziebienie, chyba każdy by był słaby na moim miejscu :/ na szczęście senność mi nie dokucza, czasem tylko drzemnę sobie z nudów, hihi, męża mam w porzadku, on pracuje a mi zabronił sie ruszac dopoki nie bedzie OK. - w końcu ZALEŻY NAM obojgu NA MALEŃSTWIE :)

Gość PaulinaKiss
(miało być *****pustaki)

PaulinaKiss ja też leżałam do 20tc i to było straszne, ale przynajmniej z dzieckiem jest ok. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było ok :)

Gość PaulinaKiss
dorcia33 dziękuje. Jesteś w 18 tygodniu? I jak się czujesz? Jak u Ciebie np z apetytem? :)

Gość fahroh chamidło
baba w ciązy powinna pracować do ostatniego dnia. Inaczej robi się z niej taka mazia jak wy i non stop źle się czuje.

Gość PaulinaKiss
MiNiA dzieki, to fajnie ze nie jestem sama, mam nadzieje ze z dzidziom bedzie oki :) a nieproszonym gościom stanowczo dziekujemy!!!

Czuje sie ok.Do 16 tyg mialam straszne mdlosci.Poza bolami plecow i jajnikow jest ok.Jem w miare normalnie,tyle co trzeba.

Gość PaulinaKiss
To faktycznie miałas nieciekawy poczatek, ale dobrze ze juz lepiej Ci, ja tez jem normalnie tylko czasami rano mi niedobrze jak długo nie zjem. A tak to ok.

Mnie mdlilo od rana do wieczora,ale nie wymiotowalam i jadlam normalnie,chociaz niektore produkty wywyolywaly u mnie odruch wymiotny.Lekarz mowil jednak,ze to dobry znak,bo dzialaja hormony odpowiedzialne za utrzymanie ciazy.W poprzednich ciazach tez cie mdlilo?

Gość PaulinaKiss
Też mnie mdliło, ale tym razem doszła także wrażliwość na zapachy i głośne dżwięki, hehe myślałam, ze to bajka o wyostrzonych zmysłach, a jednak i ja tego doświadczam :P Ogólnie jestem bardzo szczęśliwa, bo kilka dni temu zobaczyłam na usg bijące serduszko,a wcześniej nie miałam tej radości :)

Gość PaulinaKiss
Więc teraz dbam potrójnie :P

Gość PaulinaKiss
:)