Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość va banque ee ee

Pytanie do Warszawiaków. Pilne!

Polecane posty

Gość va banque ee ee

Tyle osób się pytałam, ale nikt tego nie wie. Szukałam na stronie ZTM i też nigdzie tego nie ma. Czy ktoś wie gdzie przeniesiono wszystkie przystanki z Emilii Plater przy dworcu? Miałam tam swoje linie, zaraz przy tej gitarze i Złotych Tarasów jest informacja że przystanek nieczynny czy przeniesiony nie pamiętam. Wie ktoś? Błagam o pomoc.

Gość ---------...........---------
praktycznie wszytskie autobusy ruszaja z dworca cen.tam gdzie nocne zaczynają swoja trase.(pod wiatą-pomiedzy dworcem a złotymi tarasami)

Gość va banque ee ee
ale gdzie dokładnie bo ja słabo znam warszawę

z tego co ostatnio widziałam to przystanki są przeniesione zaraz przy dworcu tam gdzie 504 staje i rusza ;)

Gość jak spojrzysz na gitarę
to spójrz "głębiej" odrobinę w lewo w stronę przeciwną do pałacu Kultury, to je zobaczysz. Sa między centralnym dworcem a galerią Złote Tarasy

Gość va banque ee ee
ja na serio nie mam pojęcia co do wawy :O wytłumaczcie mi gdzie mam pójść, jeśli wyjdę koło tej dużej gitary to w którą mam iść stronę?

a jak stoisz pod ta "gitarą"to patrz w strone mariotta i dworca.tam autobusy mają swoje przystanki.na pewno zauwazysz.

Gość rtye5wyw54u4
jak mogłaś nie widzieć tej ogromnej wiaty i stada autobusów??????????

musisz iść w strone dworca centralnego.po przejściu 60m masz światła i pasy.na tych pasach skręcasz w prawo i na 100% zobaczysz autobusy.a o jaka konkretnie linnie chodzi?

Gość va banque ee ee
502

jak dalej nie wiesz skad ruszaja autobusy-to może idź do centrum?502 rusza spod cepeli.na pewno kojarzysz ten odcinek drogi. na pewno jak dobrze przyjrzysz sie to zauwazysz miejsce z którego ruszaja autobusy. spróbuj może iśc w strone wejścia do zlotych(drzwi obrotowe obok HM).nie wchodzisz do złotych,tylko pod tymi drzwiami odbjasz w lewa stronę.jak tylko skręcisz w lewo,to od razu bedziesz szła wprost na przystanek.bedziesz musiala przejśc sie po wszytskich stanowiskach żeby znaleźć dokładną miejscówkę 502.