Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiem bez ciebie

Ex-mąż chce się spotykać ze mną tylko wtedy,kiedy on ma czas i...

Polecane posty

moj robi to samo, chetnie by spedzał by u mnie mile chwile;) rozeszlismy sie ale on tak naprawde nigdy sie z tym nie pogodzil ze to ja zdecydowalam ze bedzie rozwod ale ja jestem bardzo asertywna i sie nie daje na nic namowic;) juz sie nie daje

Gość umiem bez ciebie
Nie jestem na kazde zawolanie. Pokazuje mu,jaka jestem silna. Sama sie sobie czasem dziwie,ale po kilku miesiacach znowu coś mi strzeli do głowy.

Gość umiem bez ciebie
Tawrda baba-on Cię skrzywdził?

wzajemnie sobie wyrzadzilismy krzywde decydujac sie na wspolne zycie kiedy sie zorientowalam ze to nie ma racji bytu powiedzialam :stop...pakuj sie i do widzenia... ale wiesz uczucia to sa uczucia a rozum to rozum... po rozwodzie zaczelo sie na ukladac;) ale wkrotce znow sie spieprzylo i tak przez 4 lata...pol roku temu zamknelam drzwi do mego zycia na stale dla niego!!!

Gość fhrefuirhvrt
Ale Ty nie musisz mu nic pokazywać. Problem w tym, że Ty się ciągle starasz mu coś pokazać i że ciągle Ci zależy na jego zdaniu. Wasz związek się już skończył, dawno temu. Jeśli to on się zdecydował na rozstanie z Tobą to niech poweźmie konsekwencje. Ty już nic nie musisz mu pokazywać. Jeśli by Cię kochał i chciał z Tobą być to by przyszedł na kolanach. A tak?? Bawi sie Tobą a Ty mu na to pozwalasz. Nie ważne czy jesteś na każde zawołanie czy nie. Ode mnie nie dostaniesz głaskania po główce, bo mnie każdy głaskał jak robiłam to samo. I nic dobrego z tego nie wyszło.