Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianka123

Problem w małżeństwie pomóżcie

Polecane posty

Gość madzianka123

Od 3dni przechodzimy z mężem ciche dni. Nie odzywamy się do siebie po ostatniej porządnej kłótni. DZisaj mąż zapyatał czy jadę z nim do teściów ja oczywiście odmówiłam. A teraz mam taki problem , mąż zabrał naszą 3 miesięczną córeczkę i pojechali we dwójkę . Kurcze teraz żałuję bo już ich nie ma 2 godz a ja tęsknie za nią i nie wiem co ona tam robi. Czy powinnam jechać z nim??

nie wiem o co był kłótnia, ale ja bym pojechała. nie mogłabym nie jechać. poza tym to byłaby świetna okazja do przerwania cichych dni i rozmowy o całej tej sytuacji, bo ja rozumiem godzinę dwie, pięć ale nie trzy dni! nie wiem my jakoś szybciej się godzimy :P

Gość madzianka123
teraz i ja żałuję ale chciałam żeby mnie przeprosił bo ta kłótnia to z jego powodu była.

za długo na przeprosiny nie ma co czekać. najlepiej zacząć rozmowę, powiedzieć o co chodzi i czego się oczekuje i juz, bo takie milczenie to nic nie przynosi, no poza frustracją :P teraz nic nie zmienisz. musisz czekac do ich powrotu i wtedy porozmawiać. a co córka robi? zapewne gaworzy, uśmiecha sie, albo śpi :P

Gość madzianka123
tylko to była bardzo poważna kłótnia. Teraz sie tak zastanawiam co by bylo jak bym mu zabrała dziecko i jak chce jechać to niech jedzie ale sam.

Gość ani to śmieszne ani sprytne
to byłaby nowa kłótnia bo on też jest rodzicem i ma prawo zabrać córkę do swoich rodziców. Może on też uznał ze jak chcesz siedzieć w domku to siedź, ale sama. Tak to jest jak się niedojrzałe dzieci biorą za zabawę w małżeństwo Trzy dni i nie porozmawiają... żal. Chociaż nie, on już wyciągnął rękę bo chciał żeby nadąsana żonka-księżniczka z nim pojechała.