Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adamsky

Komentarze na Naszej Klasie

Polecane posty

Czy tylko mnie denerwują te durne komentarze na NK pod zdjęciami z małymi dziećmi? Mam na mysli komentrze pisane w pierwszej osobie: "o jaki już jestem duży!" albo "ale ślicznie bawię sie z tatusiem", "ale jestem słodziutka, już prawie sama (albo "siama") chodzę". Noż k**wa mać! Już w ogóle nie wspomnę o bombardowaniu wszystkich przez wszystkich zdjęciami tych dzieci. Spoko, żeby to było kilka zdjęć ale to jest cała masa! Na 100 zdjęć - 99 to zdjęcia niemowlęcia w pieluchach. zupełnie co innego jak dziecko jest na tych zdjęciach z rodzicami, od razu inaczej się na to patrzy.

Gość b yugtuyfv
albo jak ktoś ma zdjęcie z dzieckiem (nie swoim) to komentarze typu: "Pasuje Ci", "To kiedy Twoje?", "do twarzy ci z dzieckiem"... Noż K*** mać!!

Gość znudzona niedzielą
Cala ta nasza klasa to dno i wodorosty:O

Na innych portalach pojawiają się podobne komentarze ale podałem jako przykład NK. A komentarze typu :"Pasuje ci ten dzieciaczek" i pytania kiedy "dorobię" się swojego też się pojawiały.

Gość Zuzulka
Nic mnie tak nie wkurza jak te właśnie komentarze! Albo "ślicznie razem wygladacie". Czy istnieje tandetniejszy komentarz?

Gość kij ci w oko sześciopak
kij wam w oko pewnie dzieci nie macie snoby

Gość Muzeumianka
W ogóle komentarze na n-k są żenujące, wszyscy tylko piszą "Pięknie" "Bosko wyglądasz" "NIe wyglądałaś lepiej" itp.

Gość olllloo
albo chłopak z dziewczyną obydwoje wygladaja jak maszkarony że nikt by sie nie oglądnął nawet w nocy a podpis pod zdjeciem ale łądnie wygladacie

Te komentarze są straszne. Jeszcze gorsze jest jak komus uda się na wakacje wyjechac za granice i wstawia wszystkie foty jakie naciachał podczas urlopu...tragedia

Gość lookat meeee
heheheh bo gdzies ktos kogos musi dowartościować:D jest zasada-ja ciebie ,za to ty mnie:D i ochhhhhh...jaki cudny jest ten swiat a my w nim:D:D:D

albo 350 osób wstawia ci komentarz do profilu "sto lat, najlepszego itd"...paranoja...

Gość Zuzulka
kij ci w oko sześciopak @ to nie ma nic do rzeczy czy ja mam dzieci. Lubię dzieci, nawet bardzo i bardzo chce mieć swoje w przyszlości ale już rzygać się chce jak sie widzi te zdjęcia i miliardy zdjeć małych dzieci. Tu z łopatka, tu z grabkami, tu na czworaka itp itd. A najgorsze, że osoby które nas tymi zdjęciami bombardują, myśla że tylko czekamy aż wrzuca kolejne. Ja czasem wchodze na takie zdjęcie a osoba która je wrzucila pewnie dostaje siwych włosów "bo jak to tak? Weszła, obejrzała a nawet komentarza nie zostawiła?"

Gość Sniezynek87
Zlikwiduj nk i zajmij się czymś bardziej pożytecznym.