Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nunnio

JAK O NIEJ NIE MYŚLEĆ ?

Polecane posty

Gość Nunnio
Mimo wszystko dzięki za rady tym którzy naprawdę chcieli dla mnie dobrze, ale niestety rzeczywistość mnie przerosła i wracam do punktu wyjścia.

Gość Dlaczego w siebie nie wierzysz
bardzo proszę za rady:) co sie tak złościsz? piękne słoneczko za oknem:)

Gość Nunnio
Dupa, nie słoneczko ! Zamykam kokon.

Gość Dlaczego w siebie nie wierzysz
ale jestes miły?:(

Gość Nunnio
Znacie to ? "Towarzyszu podróży, zbudowałeś byt swój zasklepiając, jak termit, wyloty ku światłu i zwinąłeś się w kłębek w kokonie nawyków, w dławiącym rytuale codziennego życia. I choć przyprawia cię on co dzień o szaleństwo, mozolnie wzniosłeś szaniec z tego rytuału przeciw wichrom, przypływom, gwiazdom i uczuciu. Dość trudu cię kosztuje, by co dnia zapomnieć swej kondycji człowieka. Teraz glina, z której zostałeś utworzony wyschła i stwardniała. Nikt już się nie dobudzi w tobie astronoma, muzyka, altruisty, poety, człowieka, którzy zamieszkiwali może ciebie kiedyś." Doskonały opis.

Gość lepiej napisz jak kontakty
rozmawiacie czy unikasz a może przeszło? zamiast pierdolić jak potłuczony. Wiele osób ma ten problem i powinnismy się wspierać a nie obrażać na wzajem:classic_cool:

Gość i tak Cię lubie
:)

Gość Nunnio
Pieprzysz !!!

Gość wyjątkowe lato
wyrażaj się człowieku

Gość Nunnio
no bo pieprszy !!!

Gość wyjątkowe lato
kto i co ?

Gość Nunnio
Wszystko się pieprzy. Dookoła bagno i syf. Zobaczcie co piękne uczucie może zrobić z człowiekiem :(

Gość wyjątkowe lato
co zamierzasz poddać się?

Gość yolanda bey coling
Witam Zajmuje się profesjonalnym przegrywaniem kaset VHS na DVD. Używam profesjonalnego sprzętu i płyt DVD najlepszej jakości. Cena 10 złoty dotyczy przegrania całej kasety VHS - nie jak to robią inni 10 zł za godzinę. Kasety VHS po kilku latach leżenia na półce ulegają zniszczeniu. Materiał filmowy zostaje zniekształcony. Kolory zmieniają ostrość, obraz śnieży, lub pojawiają się przeskoki obrazu. Aby ten proces powstrzymać należy przegrać film na płytę DVD, która jest praktycznie nieśmiertelna. Sprawdź jak przyjemnie powspominać oglądając np. stare wesela w cyfrowej jakości. Ofertę kieruję do osób z całej polski za pośrednictwem poczty polskiej lub kuriera. Kontakt: shakez@wp.pl 785 609 305

Gość Nunnio
Zamierzam zniszczyć to w sobie w brutalny sposób. Wyłazi ze mnie samcza brutalność i stąd tyle agresji w ostatnich postach. Wybaczcie mi to, ale taki jest mój obecny stan. Nie chcę już nic od niej chcieć.

Gość wyjątkowe lato
a co od niej chciałeś?

Gość Nunnio
Odwzajemnienia.

Gość Nunnio
Pink Floyd "Goodbye Cruel World" http://www.tekstowo.pl/piosenka,pink_floyd,goodbye_cruel_world.html Piosenka na dziś. Jak link nie odpala to skopiować, wkleić i usunąć spacje w środku.

Gość Nunnio
Taki cytat tu dziś znalazłem, myślę bardzo trafny: " Ona sie dowartosciowuje, gdy o nia zabiegasz, starasz sie. To zwykla niedojrzala emocjonalnie dziewczyna. Lubi bawic sie facetami, pewnie jest ladna i dobzre o tym wie. Moja rada: olej ja na jakis czas. Nie odzywaj sie, nie narzucaj. Jesli sie do Ciebie odezwie, chlodnejszym tonem prowadz z nia konwersacje. Nieczego nie proponuj, nie zapraszaj do kina, na pizze. Po prostu czekaj na jej ruch. Jesli sobie Ciebie odpusci, to nie zawracja sobie nia glowy wiecej. Te france lubia takie gierki, nadmuchiwac swoje ego. Marne szanse, aby z tej znajomosci cos bylo wiecej. Smutna prawda, ale tak jest. "

Gość co z tym sexem?
to wredna suka musi być, skor się tak bawi:O

Gość Nunnio
Nic tak facetowi nie obrzydzi kobiety jak widok jej śliniącej się i trzęsącej do innego.

Gość co z tym sexem?
a co slini się do innego na twoich oczach?:O

Gość wyjątkowe lato
do kogo sie tak śliniła-szok

Gość Nunnio
Szkoda gadać.