Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergrdegfdeg

Dzisiaj znalazłam na nowym laptopie u mojego faceta zdjęcie byłej dziewczyny...

Polecane posty

Gość ergrdegfdeg

Instalowałam mu skypa bo on coś robił. Weszłam w dysk D, w jakiś folder, przez przypadek a tam jej zdjęcie.. Zrobiło mi się przykro bo jeszcze jakiś czas temu mówił mi, że nie chce mieć z nią nic wspólnego. Nie wiem co z tym zrobić. Olać to? Bo to tylko pamiątka.. Czy powiedzieć mu o tym?

Gość Myszaty
I co to dziwnego , ja też mam zdjęcie byłej na lapku.

Gość ergrdegfdeg
Na tym zdjęciu klęczała przed jego kolanami.

Gość ergrdegfdeg
Podszyw. Z jednej strony myślę, że to nic takiego ale z drugiej po chuj mu to zdjęcie? :O

Gość ergrdegfdeg
Anetta to był podszyw.

Gość ergrdegfdeg
Nie bo on ma nowego laptopa od tygodnia :( Może przesadzam faktycznie..

Gość ergrdegfdeg
Niech jeszcze ktoś coś napisze, co o tym myśli.. Mi chodzi głównie o to, że on parę dni temu mówił, że nie chce mieć z nią nic wspólnego, że nie chce nawet o niej słyszeć, itp.. Jestem z nim pół roku. Myślę, czy powiedzieć mu o tym jutro, dlaczego w takim razie od razu dał sobie jej fotkę na nowego laptopa? Czy olać to.. Boże nie wiem :O

Gość kiim
Przesadzasz. Poza tym... Chcesz czy nie chcesz, to był pewien etap jego życia. I co? Ma pousuwać zdjęcia, zapomnieć o tym wszystkim, bo im nie wyszło? Daj spokój. Ty nie masz nigdzie żadnego zdjęcia ze swoim byłym, czy też swojego byłego? Nie wierzę.

Gość mi-mi-mi
ja mam na telefonie zdjecie bylego chlopaka ktorego teraz sie brzydze, ale mam je na telefonie, tak na pamiatke wlasnej glupoty, wiec to ze on ma zdjecie bylej na kompie o niczym nie swiadczy

Gość Kochaniutka*...
Porozmawiaj z nim :) tak będzie najprosciej

Gość ergrdegfdeg
Kant dupy - rozmawialiśmy o niej bo miała do mnie jakiś problem.. Chyba nadal dziewczyna nie może się pogodzić z tym, że już nie są razem :O

Gość ergrdegfdeg
Rozumiem to, bo sama byłam wcześniej z chłopakiem 4 lata, i miałam z nim bardzo dużo zdjęć, ale usunęłam je bo nie chciałam już wracać do przeszłości. Chyba jestem za bardzo zazdrosna :O

Gość ddddddddddddddddddd
ja i moj facet tez mamy zdjecia swoich bylych, ale tak w kupie. po prostu kupa zdjec z okresu zanim sie znalismy i tam miedzy innymi zdjecia bylych. jak zmienialismy komputer to wiadomo, ze przenieslismy, ale u autorki to faktycznie dziwne. nowy komputer i przeniosl sobie na niego akurat jedno zdjecie bylej :o pamiątka?? a czemu pamiątki z 10 urodzin sobie nie przeniosł? :o

Gość dgdfgdgdfg
Jak są tak w tej kupie to wam nie śmierdzą ?

Gość ergrdegfdeg
Dokładnie.. rozumiem gdyby było więcej tych zdjęć, i wśród nich to od niej. Ale on ma tylko jej zdjęcie :O nawet moich nie ma :O

Gość wszytko co podpadnie
ja piernicze...ja mam zdjecia mojego bylego to sa cztery albumy i nie mam zamiaru wyrzucic...a moj byly ma wielki obraz w pokoju,sam mnie namalowal nago :-)