kokosik 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Cześć dziewczyny mam pytanie poniewaz dostalam antybiotyk na 7 dni i wzielam go w 6dniu przerwy pomiedzy kolejnym opakowaniem tabsow antykoncepcyjnych w zwiazku z tym ze antybiotyk bede musiala jesc rownoczescie z tabletkami anty w tym pierwszym tygodniu to czy mam sie zabezpieczac w trakcie brania i 7 dni po czy juz do konca opakowania???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbaciararara Napisano Wrzesień 13, 2010 w trakcie i 7 dni po. nie musisz do konca opakowania. na 100%, bo miałam ostatnio bardzo podbna sytuację. btw, polecam lykać do antybiotyku lacibios femina, zeby grzybica Cie nie dopadla - też mówię z doświadczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokosik 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 dziekuje bardzo, bo jak pytalam lekarza przepisujacego antybiotyk stwierdzil ze mam odstawic natychmiast pigulki;/;/;/ co za nierozsadek;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach