Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88gonia8

Proszę, pomocy !

Polecane posty

Gość 88gonia8

Witam wszystkich . Chciałam się Was o coś zapytać, poradzić . Na obozie razem z moją najlepszą przyjaciółką poznałam chłopaka. Obie w Nim od razu zakochałyśmy. On raz do jednej raz do drugiej się "cieszył" pewnego dnia położyłyśmy się z Nim na dwóch złączonych łóżkach ( On w środku ) i tak spędziliśmy noc ( oczywiście nic się nie stało bo to było na kolonii a wszyscy mamy po 16 lat ) i za każdym razem kiedy się budziłam ( bo spadałam z łóżka ) On był obrócony w moją stronę, czułam na sobie Jego oddech . Podczas powrotu jednak bardziej był zainteresowany Nią ale nie o to chodzi. Czy mam z tego rozumieć,że wtedy wolał mnie ? No bo skoro zawsze był obrócony w moją stronę to chyba tak . Nie mam okazji się z Nim skontaktować bo mieszka daleko i nawet bym nie śmiała go o to zapytać. A co Wy o tym myślicie ?

Gość inne pytanie
Ludzie często śpią na tym samym boku. Nie wyciągaj żadnych wniosków. Chłopak cieszył się, że 2 dziewczyny się wokół niego kręcą. Widać mu się to podobało. Nie sądzę, że chciał wybierać. Ale na pewno Cię lubił: Było minęło.