Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA-MONIAAAA

PROSZE POMÓŻCIE-JAK ZŁOZYC DONIESIENIE ZE KTOS ZATRUDNIA NA CZARNO?

Polecane posty

Gość CZARNA-MONIAAAA

ZEBYM MOGŁA TO ZROBIC ANONIMOWO,I MIEC PEWNOSC ZE PRZYJDZIE TAM KONTROLA,POMÓŻCIE

Gość obrzydliwa donosicielka
jakie to typowe dla prawdziwego polaka :P

Gość Oj nieładnie, nieładnie
:D

Gość wiesz powiem ci 2 strone medal
medalu* moj tata rowniez pracowal 2 miesiace ponad na czarno , bo zwolnili go z pracy , szukal szukal , i znalzl dorywcza prace na czarno , gdyby nie to to nie mial za co jesc:O Teraz naszczescie juz ma stala legalna prace , ale nigdy nie wiesz co cie czeka za rok moze dwa :(

Gość nie tłumacz autorce
bo i tak nie zrozumie. tacy jak ona za nic innych mają i tyle. byle ktoś nie miał lepiej od nich :O

Gość CZARNA-MONIAAAA
nie rozumiecie do cholery.pracodawcyni była psychiczna,robiłam kilkanascie godzin dziennie i zapłaciła mi grosze.do tego mnie wyzywała.ona nie ustala warunków,wykorzystuje dziewczyny do harówki po kilkanascie godzin dziennie,one długo nie wytrzymuja i dostaja grosze za prawdziwa harówke i robienie jednoczesni za pomoc kuchenna,sprzataczke i kelnerke.tak sie zemszcze ze choc kontrole nasle

Gość CZARNA-MONIAAAA
nie jestem zadnym konfidentem,ta baba to podła kurwa harowałam kilkadziesiat godzin w sumie za pare zł do tego mnie wyzywała,chce sie choc tak zemscic,tylko powiedzcie co dokładnie robic?ona wykorzystuje własnie ludzi w ciezkiej sytuacji do kilkunastogodzinn harówki,oni długo nie wytrzymują a ona płaci im grosze.do tego wyzywa i poniza

Gość ja tam spowiedam sie
i dobrze autorko donies na suke. Ok, jak ktos godnie placi i traktuje pracownika po ludzku, gdy pracuje na czarno, to nie widze sensu donosic. ale jak ktos kantuje w pracy na czarno tez nie mialabym litosci !

Gość CZARNA-MONIAAAA
o to własnie chodzi,wielu z mojego otoczenia rob na czarno i płacą im uczciwie,ja w zyciu na nikogo bym nie doniosa, ale ta baba nie dosc ze zapłaciła grosze za kilkanascie godzin harówki dziennie to jeszcze mnie poniżała,cos sie jej za to nalezy suce.ale czy oni na pewno rozpatrzą mój donos?i po jakim czasie?

Gość w takim przypadku
donies na nia wykorzystuje a i grosze placi rozumiem jak ktos pracuje na czarno bo nie ma innego wyjscia a zyc trzeba ale taka to podpiertol :)

Gość eddion
Pewnie niech wszyscy dają się zatrudniać skur...om na czarno to za niedługo będziemy mieć 30% podatek BŁĘDNE KOŁO

Gość Panstwowa Inspekcja Pracy
uprzedza o swoich kontrolach, wiec i tak g...to da

Gość sluchaj taka oferte
ja bym podala do urzedu skarbwoego, ze cos kombinuej w ksiegowosci, niech ja "przetrzepia", a co?